Nijkerkerstraat 17, Putten foto-1
Putten

Nijkerkerstraat 17

€ 795.000 k.k.
Verkocht
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-0
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-1
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-2
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-3
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-4
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-5
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-6
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-7
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-8
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-9
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-10
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-11
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-12
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-13
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-14
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-15
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-16
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-17
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-18
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-19
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-20
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-21
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-22
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-23
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-24
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-25
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-26
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-27
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-28
Verkocht
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-2
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-3
+29
Perceeloppervlakte
2.020 m²
Woonoppervlakte
211 m²
Inhoud
897 m³
Nijkerkerstraat 17 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

van ambtswoning naar familiehuis

Bouwjaar: 1935
Inhoud: 897 m³
Woonoppervlakte: 211 m²
Perceeloppervlakte: 2020 m²
Externe bergruimte: 63 m²

Deze charmante, karakteristieke villa waarin het kantoor van BBM advocaten is gevestigd is gelegen op een markant punt in Putten. De in 1935 gebouwde villa heeft de laatste jaren als kantoorpand zijn dienst bewezen en krijgt zijn oude bestemming 'wonen' weer terug.
Alle basis ingrediënten voor een fantastisch familiehuis zijn hier bewaard gebleven.

De speelse indeling van de vertrekken, de sfeervolle authentieke details en het verrassend royale perceel van 2.020 m² staan garant voor heerlijk wonen op een prachtige plek. Bij binnenkomst in de prachtige hal is direct de charme van de woning voelbaar. De riante living bestaat uit
2 heerlijke kamers, beide voorzien van een erker en worden verbonden door prachtige ensuite deuren afgewerkt met ingebouwde kasten. De kamer aan de achterzijde beschikt over openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de hal is via een tussenkamer de moderne eetkeuken en bijkeuken te bereiken.
De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot een complete badkamer en 3 (slaap)kamers. Op de 2e verdieping zijn 2 ruime (slaap)kamers gesitueerd.
De rondom gelegen tuin met garage/berging en ruime parkeergelegenheid biedt tal van mogelijkheden.

De royale lichte living ademt één al sfeer uit. De diverse authentieke details uit de zo geliefde jaren 30 stijl zorgen voor een gezellige warme uitstraling. De ensuite deuren maken een mooie verbinding en tegelijkertijd een verdeling tussen deze 2 heerlijke leefruimten.
Hier is altijd wel een lekker plekje te vinden om te ontspannen. De in 2012 geplaatste luxueuze eetkeuken heeft een moderne, stoere uitstraling en past perfect bij de stijl van de woning. De eetkeuken is van alle gemakken voorzien en ingericht met voldoende opbergruimte, natuurstenen aanrechtbladen en diverse inbouwapparatuur. De eetkeuken met achterentree geeft toegang tot de bijkeuken. Tevens is via een vlizotrap de berging te bereiken.

Via de fraaie trappartij is de 1e verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich 3 (slaap)kamers en een complete badkamer. De badkamer beschikt over ruim voldoende natuurlijk daglicht en is ingericht met een ligbad, separate douche, wastafel en een toilet.
Alle 3 de (slaap)kamers zijn voorzien van een vaste kast(en) en hebben een prima formaat, maar 1 van de kamers springt er toch wel uit. Deze zeer ruime kamer is namelijk uitgerust met een erker. Het licht stroomt hier van alle kanten de ruimte in en door het levendige uitzicht is er altijd iets te zien en te beleven. Wat een heerlijke ruimte!
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Hier zijn 2 royale (slaap)kamers aanwezig. Beide zijn uitgerust met een markant topgevelraam en een Velux dakraam. Door de open nokhoogte van 3.63m is er een aangenaam ruimtelijk effect ontstaan.

Via het toegangshek aan de Van Geenstraat is het perceel met de auto toegankelijk. Het perceel is praktisch ingericht met aan de ene zijde de vrijstaande stenen garage/berging en parkeergelegenheid en aan de andere zijde een besloten tuin met zonneterras, houten berging en aangelegd met veel natuurlijk groen. Een fantastisch perceel met volop mogelijkheden.
Meer lezen
Minder lezen
Heleen van de Beek
Uw qualis-makelaar
Heleen van de Beek
Zielman Makelaardij
Dorpsstraat 44
3881 BE Putten
0341-360 244
Contact met de makelaar
Nijkerkerstraat 17, Putten foto-1
Nijkerkerstraat 17 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken