Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-1
Putten

Nieuwe Laaklaan 20

€ 945.000 k.k.
Verkocht
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-0
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-1
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-2
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-3
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-4
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-5
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-6
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-7
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-8
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-9
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-10
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-11
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-12
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-13
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-14
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-15
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-16
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-17
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-18
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-19
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-20
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-21
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-22
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-23
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-24
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-25
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-26
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-27
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-28
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-29
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-30
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-31
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-32
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-33
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-34
Verkocht
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-2
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-3
+35
Perceeloppervlakte
1.843 m²
Woonoppervlakte
229 m²
Inhoud
958 m³
Nieuwe Laaklaan 20 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wonen op toplocatie

Op fantastische locatie in prachtige villawijk in het bos staat deze royale, goed onderhouden bungalow met inpandige dubbele garage. De bungalow is gunstig gesitueerd op een ruim en zonnig bosperceel van 1.834 m².
Hier ervaar je de natuur in alle facetten en in elk seizoen. Een bijzondere plek, dicht bij de natuur maar zeker niet eenzaam, het gezellige dorpscentrum van Putten bevindt zich namelijk om de hoek.

De in 1973 gebouwde woning is in 2005 uitgebouwd met een heerlijke multifunctionele ruimte welke momenteel in gebruik is als atelierruimte en salon. Uiteraard is deze fraaie ruimte ook voor vele andere doeleinden geschikt.
Het woonhuis is ingericht met onder andere een entree/tochtportaal, ruime tussenhal met toiletruimte en toegang tot de royale living en half open keuken.
Vanuit de lichte, lange hal zijn de overige vertrekken bereikbaar, waaronder 3 (slaap)kamers, 2 badkamers en de bijkeuken met toegang tot salon met badkamer en atelier. Tevens is de dubbele garage binnendoor bereikbaar.
Aan de voorzijde van de woning is via een royale oprit de garage toegankelijk. Hier is tevens ruim voldoende gelegenheid om op eigen terrein te parkeren. Aan de achterzijde bevindt zich een heerlijk zonneterras, een houten berging en een bostuin.

Vanuit de tussenhal is middels openslaande deuren de royale, lichte living toegankelijk. De fraaie raampartijen in deze ruimte geven een prachtig uitzicht op de omringende natuur. Door de vormgeving van de living zijn er verschillende gezellige zit- en eetplekjes ontstaan.
Zo is het heerlijk genieten met familie en vrienden in de zithoek aan de tuinzijde welke is voorzien van een schuifpui naar het zonneterras. Of gezellig uren lang na tafelen in het eetgedeelte naast de keuken.
Maar ook relaxen bij de aangename warmte van de gashaard is hier mogelijk. De half open keuken heeft een U-opstelling en is uitgevoerd in lichte kleurstellingen.
Daarnaast beschikt de keuken over ruim voldoende werkblad, opbergruimte en diverse inbouw-apparatuur, te weten: een keramische kookplaat, een afzuigsysteem, een combimagnetron, een koelkast en een vaatwasser.
Via de ruime tussenhal is de lange hal naar de overige vertrekken bereikbaar.
Deze lange hal heeft een lichte uitstraling en is voorzien van 2 lichtkoepels. Aan de ene zijde van de hal bevinden zich de slaapkamers en aan de andere zijde van de hal een vaste kastenwand en 1 van de 3 badkamers.
Aan het einde van de lange hal bevindt zich een badkamer welke tevens vanuit de master bedroom toegankelijk is. Deze complete badkamer is ruim van formaat en ingericht met een ligbad, doucheruimte, dubbele wastafel met spiegelwandkast en een toilet.
De badkamer beschikt tevens over natuurlijk daglicht. De royale master bedroom heeft een aangename lichte uitstraling en is voorzien van zowel openslaande deuren alsmede een enkele deur naar de achtertuin.
De 2e badkamer is eenvoudig ingericht met een inloopdouche en een wastafel met spiegelkastje. De overige 2 (slaap)vertrekken hebben een prima formaat en zijn beide voorzien van een laminaatvloer, waarvan 1 van deze vertrekken tevens is uitgerust met een deur naar het terras
Vanuit een tussenhal met berging is zowel de garage alsmede de praktische bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van een keukenblokje, aansluiting was-apparatuur en geeft toegang tot de salon met aangrenzend atelier.
De salon met aangrenzend atelier is voorzien van een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
Deze fantastische multifunctionele ruimte beschikt tevens over een eigen entree en biedt volop mogelijkheden voor het realiseren van diverse woonwensen.

De fantastische tuin is ingericht met een verscheidenheid aan natuurlijk groen en sluit naadloos aan op de omgeving. Rondom de woning heeft het perceel een mooi open karakter waardoor er ruim voldoende ruimte is voor de zon.
Zo is het op het royale terras heerlijk genieten van het zonnetje maar ook een lekker plekje in de schaduw onder de bomen is hier te vinden. In de achtertuin bevinden zich tevens 2 houten bergingen.
Meer lezen
Minder lezen
Heleen van de Beek
Uw qualis-makelaar
Heleen van de Beek
Zielman Makelaardij
Dorpsstraat 44
3881 BE Putten
0341-360 244
Contact met de makelaar
Nieuwe Laaklaan 20, Putten foto-1
Nieuwe Laaklaan 20 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken