Calcariaweg 7, Putten foto-1
Putten

Calcariaweg 7

€ 699.000 k.k.
Verkocht
Calcariaweg 7, Putten foto-0
Calcariaweg 7, Putten foto-1
Calcariaweg 7, Putten foto-2
Calcariaweg 7, Putten foto-3
Calcariaweg 7, Putten foto-4
Calcariaweg 7, Putten foto-5
Calcariaweg 7, Putten foto-6
Calcariaweg 7, Putten foto-7
Calcariaweg 7, Putten foto-8
Calcariaweg 7, Putten foto-9
Calcariaweg 7, Putten foto-10
Calcariaweg 7, Putten foto-11
Calcariaweg 7, Putten foto-12
Calcariaweg 7, Putten foto-13
Calcariaweg 7, Putten foto-14
Calcariaweg 7, Putten foto-15
Calcariaweg 7, Putten foto-16
Calcariaweg 7, Putten foto-17
Calcariaweg 7, Putten foto-18
Calcariaweg 7, Putten foto-19
Calcariaweg 7, Putten foto-20
Calcariaweg 7, Putten foto-21
Calcariaweg 7, Putten foto-22
Calcariaweg 7, Putten foto-23
Calcariaweg 7, Putten foto-24
Calcariaweg 7, Putten foto-25
Verkocht
Calcariaweg 7, Putten foto-2
Calcariaweg 7, Putten foto-3
+26
Perceeloppervlakte
1.340 m²
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
398 m³
Calcariaweg 7 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Bezichtiging op afspraak
Kijkdagen op donderdag 18 en vrijdag 19 november tussen 08.30 - 17.00 uur
De verkoopprocedure zal middels inschrijving verlopen.

Woonboerderij 'Acacia'

Bouwjaar: 1913
Inhoud: 398 m³
Woonoppervlakte: 108 m²
Perceeloppervlakte: 1.340 m²

Aan de rand van het dorp verscholen in het groen ligt deze charmante woonboerderij met garage, bijgebouw en berging. De boerderij is gelegen op een mooi perceel van 1.340 m² op een werkelijk unieke locatie. Grenzend aan het prachtige Sprielderbos en op loopafstand van het dorpscentrum van Putten. De boerderij bevindt zich aan een zandpad voor enkel bestemmings- verkeer. De oorspronkelijk in 1913 gebouwde woonboerderij genaamd 'Acacia' is in de loop der jaren aangepast en gemoderniseerd. De balans tussen sfeer, authentieke details en uitstraling is hierbij bewaard gebleven.
Deze 'knusse' woning heeft alles in huis en is gelegen op een heerlijk privacyvol perceel.

Bij binnenkomst is direct de prettige sfeer voelbaar. Het niveauverschil tussen de woonkeuken en de leefruimte in combinatie met de fraaie lichtinval zorgen voor een mooi ruimtelijk en speels effect.
Tevens zijn er op de begane grond een slaapkamer en badkamer aanwezig. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een royale overloop met ruimte voor een werkplek.
De boerderij heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen erf maar ook in de vrijstaande stenen garage is voldoende ruimte. Achterop het perceel is een multifunctioneel bijgebouw en houten berging aanwezig.

De woonkeuken is een gezellige ruimte welke is voorzien van een balkenplafond en een plavuizen vloer. De keuken is uitgerust met eenvoudig keukenblok geplaatst in hoekopstelling met prachtig uitzicht aan de voorzijde.
De iets lager gelegen leefruimte heeft royale raampartijen, openslaande deuren, open haard met vaste hoek- bank en ook hier eenzelfde balkenplafond en plavuizenvloer als in de woonkeuken.
Ook in de leefruimte is het niveauverschil doorgevoerd, hierdoor zijn er diverse leuke zitplekjes ontstaan. Vanaf iedere plek is er een prachtig uitzicht op de tuin en is het genieten met de seizoenen mee!
Vanuit de leefruimte is de aangename lichte en ruime slaapkamer met wastafel bereikbaar.
Via de hal/entree met separaat toilet is de ruime complete badkamer te bereiken. Deze is uitgevoerd in lichte kleurstelling en ingericht met een ligbad, separate douche, wastafel en een toilet.
Ook deze ruimte beschikt over een prachtige lichtinval door de meerdere raampartijen. Tevens zijn hier de cv-ketel en aansluiting wasmachine geïnstalleerd.

Via de vaste trap is de royale overloop met dakkapel en ruimte voor een heerlijke werk-/hobbyplek toegankelijk. Op deze verdieping zijn tevens 2 slaapkamers gesitueerd. Beide hebben een prima formaat, een fantastische hoogte en zijn uitgerust met een wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde gelegen heeft openslaande deuren naar het balkon.

De privacyvolle achtertuin heeft door het royale gazon een prachtig open karakter gekregen, waardoor het zonnetje de hele dag de ruimte heeft. Maar ook schaduw is hier voldoende te vinden, onder de prachtige hoge bomen die in de achtertuin en rondom het perceel gelegen zijn.
Hier is het heerlijk in alle rust genieten van de natuur.
In de achtertuin bevinden zich een multifunctioneel bijgebouw en een eenvoudige houten berging. Aan de voorzijde op het erf is naast de woonkeuken een heerlijk terras gecreëerd.
De ruime vrijstaande stenen garage is uitgerust met openslaande deuren en een loopdeur.
Meer lezen
Minder lezen
Heleen van de Beek
Uw qualis-makelaar
Heleen van de Beek
Zielman Makelaardij
Dorpsstraat 44
3881 BE Putten
0341-360 244
Contact met de makelaar
Calcariaweg 7, Putten foto-1
Calcariaweg 7 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken