Boomstraat 28, Posterholt foto-1
Posterholt

Boomstraat 28

€ 559.000 k.k.
Verkocht
Boomstraat 28, Posterholt foto-0
Boomstraat 28, Posterholt foto-1
Boomstraat 28, Posterholt foto-2
Boomstraat 28, Posterholt foto-3
Boomstraat 28, Posterholt foto-4
Boomstraat 28, Posterholt foto-5
Boomstraat 28, Posterholt foto-6
Boomstraat 28, Posterholt foto-7
Boomstraat 28, Posterholt foto-8
Boomstraat 28, Posterholt foto-9
Boomstraat 28, Posterholt foto-10
Boomstraat 28, Posterholt foto-11
Boomstraat 28, Posterholt foto-12
Boomstraat 28, Posterholt foto-13
Boomstraat 28, Posterholt foto-14
Boomstraat 28, Posterholt foto-15
Boomstraat 28, Posterholt foto-16
Boomstraat 28, Posterholt foto-17
Boomstraat 28, Posterholt foto-18
Boomstraat 28, Posterholt foto-19
Boomstraat 28, Posterholt foto-20
Boomstraat 28, Posterholt foto-21
Boomstraat 28, Posterholt foto-22
Boomstraat 28, Posterholt foto-23
Boomstraat 28, Posterholt foto-24
Boomstraat 28, Posterholt foto-25
Boomstraat 28, Posterholt foto-26
Verkocht
Boomstraat 28, Posterholt foto-2
Boomstraat 28, Posterholt foto-3
+27
Perceeloppervlakte
4.040 m²
Woonoppervlakte
150 m²
Inhoud
578 m³
Boomstraat 28 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op korte afstand van het centrum ligt aan de groene rand van Posterholt deze volledig geïsoleerde, vrijstaande villa die naast een slaapkamer en luxe badkamer op de begane grond tevens beschikt over twee extra slaapkamers, waarvan één met extra badkamer. De architect koos voor een bijzondere bouwkundige benadering van het object. Het grondplan gaf hij de vorm van het leesteken ‘komma’ – breed in de living en smaller uitlopend in het slaap- en badkamergedeelte – zodanig dat de buitenmuren geen dragende functie kregen. Daarvoor zorgt een onzichtbaar weggewerkte zelfdragende stalen constructie waardoor het mogelijk werd de gehele achtergevel als één aaneengesloten glazen wand uit te voeren.

Dat resulteerde in een ongekend vrij uitzicht vanuit de living en keuken op de omliggende tuin en natuurlijke omgeving. Gelijktijdig is hoogwaardig comfort niet uit het oog verloren: de villa met zinken dak is volledig geïsoleerd, heeft vloerverwarming op begane grond en gedeeltelijk op de eerste verdieping en de keuken en hoofdslaapkamer zijn afgewerkt met een maatwerkinrichting waar een gerenommeerde ontwerper voor tekende. Het bouwjaar is 2003, de inhoud bedraagt 578 m3 en de perceeloppervlakte meet 4.040 m2.

BEGANE GROND
Hal
Via een overdekte entree is toegang tot de ontvangsthal (7,4 m2). Deze heeft een marmeren tegelvloer die tevens voor het terras (4,9 m2) bij de entree en de overige terrassen is gebruikt en in alle woonruimten is voorzien van vloerverwarming. Aan de linkerzijde bevindt zich het betegelde gastentoilet met hooggeplaatste lichtsluis en een inrichting met vrijhangend sanitair (Allia) en een rondvormig rvs-designfonteintje op een marmeren plateau. Er tegenover is de meterkast geplaatst met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en krachtstroom. Naast de meterkast bevindt zich een brede garderobenis.

Woon-/tuinkamer
Vanuit de ontvangsthal biedt een glazen deur in een glazen omranding toegang tot de living (47.1 m2) waar de marmeren vloer met vloerverwarming drempelloos in doorloopt. Het ‘komma’-vormige grondplan keert terug in de licht-gebogen wanden en de dragende constructie van stalen H-balken maakte het mogelijk om de wand aan de tuinzijde geheel als kozijn uit te voeren en te voorzien van twee schuifpuien. Daardoor vormen binnen en buiten als het ware één visueel geheel. De living heeft een open haard met twee glazen panelen die in hun geheel omhooggeschoven kunnen worden. Het rookkanaal is aan de buitenzijde uitgevoerd in roestvrijstaal en vormt daarmee een opvallend bestanddeel van de architectuur.

Halfopen keuken
De halfopen keuken (10,3 m2) heeft een inrichting in U-opstelling met boven- en onderkasten met kersenhouten fronten die door een meubelmaker op maat zijn vervaardigd. Het werkblad en de achterwand zijn uitgevoerd in donkergrijs composiet, een materiaal dat ook op andere plaatsen in huis terugkeert, zoals de badkamer en het gastentoilet. Het werkblad herbergt een dubbele rvs-spoelbak (Franke) met eengreepsmengkraan en is voorzien van een close-in boiler (Daalderop). Tot de inbouwapparatuur behoren een vierpits inductiekookplaat (AEG) met wasemkap (Neff),
een afwasmachine (Miele, vernieuwd) alsmede een combimagnetron en koelkast van Neff. De keuken heeft dezelfde raampartijen als de living en eveneens een fenomenaal uitzicht op de tuin. Binnenvallend daglicht kan er worden getemperd met elektrisch bedienbare screens.

Bijkeuken
De achter de ontvangsthal gelegen berging (5,6 m2) is toegankelijk vanuit de living en heeft wandtegels met sierrand tot plafondhoogte en een tweezijdige inrichting met werkbladen en boven- en onderkasten. Aan één zijde zijn de wasmachine en -droger ondergebracht, aan de andere is ruimte voor een koelkast en diepvries.

In deze bijkeuken is toegang tot een trapkast met aan de linkerzijde de aansluitingen van de vloerverwarming. Aan de rechterzijde bevindt zich een schakeleenheid die met afstandsbediening het reguleren van de in totaal 52 inbouwspots in huis mogelijk maakt. Een tuindeur met voorzetbaar zonscreen leidt naar de rechterzijkant van het huis.

Hoofdslaapkamer en -badkamer
Via een zijhal achter de keuken, waar de marmeren vloer met vloerverwarming eveneens in doorloopt, is toegang tot de hoofdbadkamer en achtergelegen hoofdslaapkamer.

Hoofdslaapkamer
Naast de badkamer is toegang tot de hoofdslaapkamer (19,1 m2) met een maatwerk tweepersoonsledikant dat door dezelfde meubelmaker is vervaardigd die ook voor de keukeninrichting zorgdroeg. De ruimte is voorzien van airconditioning (Daikin), elektrisch bedienbare zonnescreens en een dubbele tuindeur biedt rechtstreeks toegang tot het achterterras.

Hoofdbadkamer
De hoofdbadkamer (9,3 m2) heeft een comfortabele inrichting met een multifunctionele stoomcabine die is voorzien van diverse sproeikoppen, massagestand en muziekaansluiting. Het ligbad heeft vergelijkbare functies met jetstreams. Een vrijhangend toilet (Allia) en tweepersoons wastafelmeubel met composieten werkblad en twee rondvormige, keramische waskommen met eengreepsarmaturen completeren het geheel.

EERSTE VERDIEPING
Slaapkamer met eigen badkamer
Vanuit de ontvangsthal leidt een gestoffeerde trap naar een overloop (4,7 m2) die toegang biedt tot twee slaapkamers. De eerste slaapkamer (8,1 m2) is voorzien van vloerverwarming en staat in open verbinding met een eigen badkamer (4,6 m2) waarin zich een douchecabine en vaste wastafel bevindt. Daglicht valt hier binnen door een grootformaat dakraam.

Derde slaapkamer
Aan het einde van de overloop bevindt zich de derde slaapkamer (met 19,4 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). Deze is momenteel als werkkamer in gebruik en heeft een maatwerkinrichting van boekenkasten rondom. Vijf ingebouwde plafondspots zorgen er voor de juiste ambiance.

ZOLDER
Op de overloop is met een vouwtrap toegang tot een bergzolder (met 8,4 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn).

GARAGE
Aan de rechterzijde van het perceel bevindt zich een vrijstaande, stenen garage (totaal 143,7 m2) die is voorzien van een spouwmuur en een nieuwe, geïsoleerde dakbedekking kreeg. Het voorste deel biedt plaats aan de stalling van twee auto’s en is toegankelijk via een elektrisch bedienbare sectionaalpoort met afstandsbediening. Het middelste deel fungeert thans als werkruimte en beschikt over een krachtstroomaansluiting. Het derde en achterste deel is een zogeheten ‘mancave’ waar zich een verwarmd biljart bevindt en een grote allesbrander die zelfs in vorstperioden een partij biljart in hemdsmouwen mogelijk maakt.

TUIN
Aan de straatzijde is met een elektrische, en op afstand te bedienen poort toegang tot een lange oprit die vóór de garage uitmondt in verschillende parkeerplaatsen. De voortuin heeft een groot gazonoppervlak met volgroeide borders en een strak gesnoeide haag aan de straatzijde.

Aan de woningzijde bevindt zich een groot overdekt terras ter hoogte van de living. Dankzij de doordachte constructie van zelfdragende, stalen H-balken lijkt de uitstekende overkapping boven het zijterras (14,3 m2) als het ware te zweven. De vloer ervan, evenals de vloer onder de overkapping bij de entree, is uitgevoerd in dezelfde marmer als de overige vloeren in huis. Het terras grenst aan een hardhouten vlonderterras dat op zijn beurt aansluit op een uit twee delen bestaande folievijver die met een diepte van 1.40 meter vissen de mogelijkheid biedt te overwinteren.

Het achterste gedeelte van de tuin is ingericht als gazon en biedt door zijn enorme oppervlakte de mogelijkheid om hier bijvoorbeeld een tennisbaan, zwembad of paardenwei aan te leggen. Links naast de garage zijn fruitboompjes geplaatst op de erfgrens, aan de andere zijde bevindt zich de aansluiting van een grondwaterpomp die met vijf sproeiers het gazon in perfecte conditie kan houden.

ALGEMEEN
- Vrijstaande villa uit 2003 op een grondstuk van 4.040 m2;
- Gebouwd als vrijdragende stalen constructie waardoor er geen druk op buitenmuren is en één gehele zijde als grote raampartij met schuifpuien kon worden uitgevoerd;
- Volledig geïsoleerd;
- Drie slaapkamers en twee badkamers;
- Dankzij een slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond verdient het object tevens het predikaat levensloopbestendig;
- Vrijstaande stenen garage met elektrisch bedienbare rolpoort met afstandsbediening en een drieledige functie;
- Rustige en verkeersveilige ligging;
- Het centrum van Posterholt ligt op korte afstand, het voorziet in een volledig winkelaanbod en heeft een basisschool;
- De locatie kent goede en snelle verbindingen met Roermond en de omliggende regio; de Duitse grensovergang ligt slechts 500 meter verwijderd.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Boomstraat 28, Posterholt foto-1
Boomstraat 28 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken