Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-1
Oudenbosch

Bosschendijk 64

€ 795.000 k.k.
Verkocht
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-0
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-1
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-2
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-3
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-4
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-5
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-6
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-7
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-8
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-9
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-10
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-11
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-12
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-13
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-14
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-15
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-16
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-17
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-18
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-19
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-20
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-21
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-22
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-23
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-24
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-25
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-26
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-27
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-28
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-29
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-30
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-31
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-32
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-33
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-34
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-35
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-36
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-37
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-38
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-39
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-40
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-41
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-42
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-43
Verkocht
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-2
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-3
+44
Perceeloppervlakte
1.680 m²
Woonoppervlakte
306 m²
Inhoud
1.320 m³
Bosschendijk 64 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Bent u op zoek naar een vrijstaande villa gelegen op korte afstand van het centrum en het station van Oudenbosch? Dan is deze villa met garage en een multifunctionele ruimte van ruim 50 m2 aan de Bosschendijk 64 wat voor u! Het huis is voorzien van een royale woonkamer met schuifpui naar tuin, 5 slaapkamers, een heerlijke achtertuin op het zuiden én ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, royale hal met toegang tot de meterkast (7 groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars (1 voor geaarde groepen en 1 voor ongeaarde groepen) en 1 hoofdschakelaar), de garderobenis, toiletruimte (wandcloset en fontein), de werkkamer en de open trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de keuken en de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca. 64 m2) is voorzien van diverse raampartijen, waardoor u geniet van veel lichtinval. Tevens is de woonkamer voorzien van een houthaard, een vaste kast en een schuifpui naar de achtertuin. Vanwege de grootte van deze ruimte kunt u de woonkamer gemakkelijk indelen in een zit- en een eetgedeelte. Middels een loopdeur kunt u naar de keuken.

De keuken is ca. 18 m2 groot (ca. 4.97 x 3.63 m) en gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een U-opstelling met een kastenwand en bar. De keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, close-in boiler, koelkast, vaatwasser, magnetron, oven, warmhoudlade en diverse lades. Vanuit de keuken kunt u middels een loopdeur naar het tussenportaal.

De werkkamer (ca. 3.17 x 2.98 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van vloerbedekking. Vanuit de werkkamer kunt u ook naar het tussenportaal.

Het tussenportaal biedt toegang tot de ruime kelder en de bijkeuken. De kelder is ca. 14 m2 groot (ca. 4.20 x 3.30 m), op sta hoogte en is ideaal te gebruiken als bergruimte, voor het bewaren van voorraad of te gebruiken als wijnkelder.

De bijkeuken is ca. 18 m2 groot (ca. 3.50 x 5.10 m) en is voorzien van een kastenwand met werkblad en een loopdeur naar de garage en de tuin. In de bijkeuken bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasmachine en droger, de opstelplaats van de C.V. combiketel (LTHO, 2010) en de 2e meterkast (9 groepen en de omvormer voor de zonnepanelen).


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop die toegang biedt aan de 5 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers aan de voorzijde gelegen zijn, 1 slaapkamer aan de zijkant en 1 slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u toegang tot de badkamer, toiletruimte en de open trapverbinding naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 5.55 x 3.09 m, ca. 2.72 x 3.09 m en ca. 3.15 x 3.09 m groot. De 2 laatstgenoemde slaapkamers hebben een wastafel met kraan, waarvan 1 slaapkamer voorzien is van een balkon.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 10 m2 groot (ca. 3.97 x 2.69 m) en voorzien van een vaste kast, een wastafel met kraan en buitenzonwering.

De slaapkamer aan de zijkant van de woning is ca. 18 m2 groot (ca. 4.16 x 4.33 m) en geeft toegang tot een inloopkast en de badkamer.

De badkamer is ca. 2.22 x 4.29 m groot en voorzien van een douche (handdouche met thermostaatkraan), 2 wastafels en een ligbad.


2e verdieping:
Middels een vaste houten trap komt u op de overloop met toegang tot de berging en de open zolder ruimte. De open ruimte is voorzien van 2 grote dakramen en met wat aanpassingen kunt u hier extra slaapkamers creëren. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen. De voortuin is omheind en voorzien van gazon, beplanting en de bestrate oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De royale achtertuin is gelegen op het zuiden, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. De tuin is voorzien van elektra, buitenverlichting, sierbestrating, grind, borders, gazon, beplanting en een prieeltje. Tevens kunt u middels een poort naar de voortuin.


Garage:
De garage is ca. 18 m2 groot (ca. 3.63 x 5.10 m) en is voorzien van elektra, dakramen, openslaande deuren en een loopdeur naar de multifunctionele ruimte en naar de oprit aan de voorzijde van de woning. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de aparte ruimte aan de achterzijde (ca. 3.63 x 3.30 m) met jacuzzi en openslaande tuindeuren alsmede een loopdeur naar de tuin.

De multifunctionele ruimte is ca. 50 m2 groot (ca. 4.32 x 11.66 m) en voorzien van elektra, raampartijen, een dubbele loopdeur naar de tuin en een elektrische sectionaal deur naar de oprit. De garage is volledig geïsoleerd en biedt ruimte voor meerdere auto’s. Deze ruimte is eventueel in combinatie met de garage voor meerdere doeleinden te gebruiken, zoals thuiswerk plekken en/of een praktijkruimte aan huis.


Algemeen:
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking m.u.v. de werkkamer, de toiletruimte en de garages.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de volledig betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- De garage en multifunctionele ruimte zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De verdiepingsvloeren op de begane grond en 1e verdieping zijn van beton.
- De verdiepingsvloer op de 2e verdieping is van hout.
- De woning is voorzien van 22 zonnepanelen (rendement van ca. 6000kwh/jaar).
- De woning is voorzien van een alarmsysteem.
- De woning is gelegen op korte afstand van het centrum van Oudenbosch met diverse
winkels, scholen en de haven.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Oudenbosch
Welkom in het katholieke zuiden van weleer. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de gemeente Halderberge waarvan het dorp deel uitmaakt. De plaats met 12.000 inwoners is met name bekend van de grote basiliek met elementen van de beroemde St. Pieter uit Rome. Welvaart kwam er aanvankelijk door de privileges van “de heerlijkheid Bergen op Zoom” en door de veerdienst naar de handelsstad Dordrecht. Later zorgde de suikerfabrieken en bierbrouwerijen voor leven in het dorp. De omgeving wordt ondertussen gekenmerkt door landbouw en het natuurschoon komt voor rekening van rivier de Dintel, de Sint Maartenspolder en de Hoevense Beemden.

Het vervoer is goed geregeld in Oudenbosch: er is een rondweg die het dorp aansluit op de A17. Ook de A58 en A59 zijn dichtbij. Oudenbosch heeft bovendien een treinstation met verbindingen naar Breda en Roosendaal. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Oudenbosch tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Natuurlijk heeft Oudenbosch ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Tim Stassen
Uw qualis-makelaar
Tim Stassen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar
Bosschendijk 64, Oudenbosch foto-1
Bosschendijk 64 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken