Ussenstraat 53, Oss foto-1
Oss

Ussenstraat 53

€ 895.000 k.k.
Verkocht
Ussenstraat 53, Oss foto-0
Ussenstraat 53, Oss foto-1
Ussenstraat 53, Oss foto-2
Ussenstraat 53, Oss foto-3
Ussenstraat 53, Oss foto-4
Ussenstraat 53, Oss foto-5
Ussenstraat 53, Oss foto-6
Ussenstraat 53, Oss foto-7
Ussenstraat 53, Oss foto-8
Ussenstraat 53, Oss foto-9
Ussenstraat 53, Oss foto-10
Ussenstraat 53, Oss foto-11
Ussenstraat 53, Oss foto-12
Ussenstraat 53, Oss foto-13
Ussenstraat 53, Oss foto-14
Ussenstraat 53, Oss foto-15
Ussenstraat 53, Oss foto-16
Ussenstraat 53, Oss foto-17
Ussenstraat 53, Oss foto-18
Ussenstraat 53, Oss foto-19
Ussenstraat 53, Oss foto-20
Ussenstraat 53, Oss foto-21
Ussenstraat 53, Oss foto-22
Ussenstraat 53, Oss foto-23
Ussenstraat 53, Oss foto-24
Ussenstraat 53, Oss foto-25
Ussenstraat 53, Oss foto-26
Ussenstraat 53, Oss foto-27
Ussenstraat 53, Oss foto-28
Ussenstraat 53, Oss foto-29
Ussenstraat 53, Oss foto-30
Ussenstraat 53, Oss foto-31
Ussenstraat 53, Oss foto-32
Ussenstraat 53, Oss foto-33
Ussenstraat 53, Oss foto-34
Ussenstraat 53, Oss foto-35
Ussenstraat 53, Oss foto-36
Ussenstraat 53, Oss foto-37
Ussenstraat 53, Oss foto-38
Ussenstraat 53, Oss foto-39
Ussenstraat 53, Oss foto-40
Ussenstraat 53, Oss foto-41
Ussenstraat 53, Oss foto-42
Ussenstraat 53, Oss foto-43
Ussenstraat 53, Oss foto-44
Ussenstraat 53, Oss foto-45
Ussenstraat 53, Oss foto-46
Ussenstraat 53, Oss foto-47
Ussenstraat 53, Oss foto-48
Ussenstraat 53, Oss foto-49
Ussenstraat 53, Oss foto-50
Ussenstraat 53, Oss foto-51
Ussenstraat 53, Oss foto-52
Ussenstraat 53, Oss foto-53
Ussenstraat 53, Oss foto-54
Ussenstraat 53, Oss foto-55
Ussenstraat 53, Oss foto-56
Ussenstraat 53, Oss foto-57
Ussenstraat 53, Oss foto-58
Ussenstraat 53, Oss foto-59
Ussenstraat 53, Oss foto-60
Ussenstraat 53, Oss foto-61
Verkocht
Ussenstraat 53, Oss foto-2
Ussenstraat 53, Oss foto-3
+62
Perceeloppervlakte
1.182 m²
Woonoppervlakte
290 m²
Inhoud
1.373 m³
Ussenstraat 53 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Eigen wooncomfort kan in deze stadsvilla perfect worden gecombineerd met mantelzorg of inwoning. Achter de landelijk gevormde voorgevel blijken namelijk twee complete woningen schuil te gaan. Aan weerszijden van de royale vrijstaande woning heb je namelijk de beschikking over een living en keuken.

Het woongemak van de hoofdwoning gaat groots door op de slaapverdieping. Hier vind je vier slaapkamers met gelijke royale afmetingen. Daarmee heeft niet alleen het eigen gezin alle slaapgelegenheid, maar de ruimtes zouden ook flexibel kunnen worden ingericht. Zeker als je de bergzolder op de bovenverdieping erbij optelt.

Dezelfde multifunctionaliteit geldt voor de extra vertrekken in de bijwoning. Deze bieden ook zeker de kans om bijvoorbeeld een kantoor aan huis toe te voegen. Overigens moet in dat opzicht dan de grote vrijstaande garage worden opgeteld. Hier heb je door de opzet met dubbele parkeerplaatsen en een afzonderlijke ruimte achterin ook veel opties voor veelzijdig gebruik.

Alle mogelijkheden worden heel gemakkelijk gemaakt door de hoogstaande afwerking en integratie van allerlei faciliteiten. De lichte woonkamers zijn daar een perfect toonbeeld van. Maar je ziet het ook duidelijk in de uitgebouwde leefkeuken en de sfeervolle slaapkamers. Het maakt de woning volledig instapklaar.

Door de meer dan riante tuin wordt het totaalpakket compleet gemaakt. Er zijn bijvoorbeeld twee ruime veranda's bij de woning, die het woonplezier naar buiten toe verlengen. Hier kun je heerlijk beschut genieten van het vrije ligging. Waarbij je op het uitgestrekte gedeelte achter in de tuin nog volop aan de slag kunt met eigen plannen en ideeën.

De ligging aan het einde van een doodlopende straat verzekert je van veel rust en vrijheid. Tegelijkertijd woon je vlak bij allerlei voorzieningen. Zo vind je aan het andere uiteinde van de straat een grote supermarkt en is er een snelle route naar het stadshart. Verder rijd je gemakkelijk de stad uit richting de opritten van de de snelwegen naar Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Pluspunten

Perceel en tuin

+ Parkeren op ruime eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s en in dubbele, volledig geïsoleerde garage. De oprit is halverwege afgesloten met een dubbele hekwerkpoort.

+ De grote garage is in twee gedeelten verdeeld. Er is een compact aanrechtblad geplaatst en een separate toiletruimte beschikbaar. Luik geeft toegang tot bergzolder.

+ De riante tuin gaat rondom de woning. Stijlvolle veranda aan de rechterzijde met glazen dak en bovenlichten van glas-lood geeft bij de woning een heerlijk beschutte plek met veel privacy. Dit sluit aan op een ruim vlonderterras met vijverbassin en tweede veranda met open haard. Erachter staat een pizza-oven. Het voorste tuingedeelte is afgeschermd met leibomen.

+ Het grote tuingedeelte aan de achterzijde kan nog geheel naar eigen inzicht worden aangelegd. Op dit moment zijn achter de garage een berging en een kas geplaatst.

+ Aan beide zijden van de woning is een directe achterom, afgesloten met een hekwerkpoort.

Hoofdwoning

+ Via hekwerkpoort en pad door fraaie groene voortuin naar voordeur. Binnenkomst in tochthal met openslaande deuren met glas-in-lood. In aansluitende hal is onder andere de meterkast en geheel betegelde toiletruimte.

+ Stijlvolle plavuizenvloer met vloerverwarming over gehele begane grond.

+ Woonkamer heeft een helder karakter door grote ramen aan twee zijden. Alle bovenlichten zijn uitgevoerd met glas-in-lood. De living heeft spachtelputz wanden en een plafond met sierlijsten.

+ In riante uitgebouwde leefkeuken staat een luxe keukenblok met roestvrijstalen gasfornuis en dubbele oven, in schouw geïntegreerde afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Groot raam laat het daglicht volop binnen. Bij de plaats voor een grote eettafel zijn openslaande tuindeuren.

+ Grote bijkeuken is voorzien van een keukenblok, aparte wasruimte, ketelruimte, bergkast en aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook is er een tweede toiletruimte met wandtoilet. Verder is hier de HR-combiketel voor de hoofdwoning geïnstalleerd.

+ Extra kamer biedt mogelijkheden voor gebruik als thuiswerkplek, hobby- of speelkamer. Tussendeuren komen uit in leefkeuken en in tussenportaal naar de bijwoning.

+ Op de eerste verdieping zijn vier royale slaapkamers van gelijke afmetingen, Allen met spuitwerkwanden, -plafonds en pvc-vloeren. Alle slaapkamer hebben een dakkapel. In één slaapkamer is een brede kastenwand aanwezig.

+ Luxe badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met dubbele ramen, whirlpool-ligbad, inloopdouche en twee wastafels. Dit badkamer is voorzien van vloerverwarming. Aparte toiletruimte op de overloop.

+ Vaste trap naar tweede verdieping met mogelijkheden voor extra slaapkamer of andere doeleinden.

Bijwoning

+ Via extra kamer en tussenportaal is de bijwoning bereikbaar. Hier is een bijkeuken met was- en toiletruimte beschikbaar. Ook is er een aparte buitendeur naar de oprit aan de zijkant van de woning.

+ Lichte woonkamer heeft grote vensters aan twee zijden. Samen met de tinten van wanden en plafond zorgt dit voor een zeer heldere sfeer. De plavuizenvloer met vloerverwarming uit hoofdwoning komt hier terug.

+ In aparte keuken staat een modern keukenblok met onder andere gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast.

+ Tweede badkamer is geheel betegeld en bevat een douche en badkamermeubel.

Bijzonderheden

+ Mantelzorg of inwoning behoort tot de mogelijkheden.
+ Energielabel B.
+ Daalderop comfort classic 32/80 HR-combiketel (2002) hoofdwoning.
+ Vaillant HR-combiketel (2002) bijwoning.
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en HR++-glas.
+ Meterkast met 10 groepen en aardlek.
+ Camerabeveiliging
+ Airco eerste verdieping.
+ Sproei-installatie in achtertuin.
+ Buitenschilderwerk in 2021.
+ Ligging nabij het centrum van Oss.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Ussenstraat 53, Oss foto-1
Ussenstraat 53 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken