Berkenlaan 14, Oss foto-1
Oss

Berkenlaan 14

€ 875.000 k.k.
Verkocht
Berkenlaan 14, Oss foto-0
Berkenlaan 14, Oss foto-1
Berkenlaan 14, Oss foto-2
Berkenlaan 14, Oss foto-3
Berkenlaan 14, Oss foto-4
Berkenlaan 14, Oss foto-5
Berkenlaan 14, Oss foto-6
Berkenlaan 14, Oss foto-7
Berkenlaan 14, Oss foto-8
Berkenlaan 14, Oss foto-9
Berkenlaan 14, Oss foto-10
Berkenlaan 14, Oss foto-11
Berkenlaan 14, Oss foto-12
Berkenlaan 14, Oss foto-13
Berkenlaan 14, Oss foto-14
Berkenlaan 14, Oss foto-15
Berkenlaan 14, Oss foto-16
Berkenlaan 14, Oss foto-17
Berkenlaan 14, Oss foto-18
Berkenlaan 14, Oss foto-19
Berkenlaan 14, Oss foto-20
Berkenlaan 14, Oss foto-21
Berkenlaan 14, Oss foto-22
Berkenlaan 14, Oss foto-23
Berkenlaan 14, Oss foto-24
Berkenlaan 14, Oss foto-25
Berkenlaan 14, Oss foto-26
Berkenlaan 14, Oss foto-27
Berkenlaan 14, Oss foto-28
Berkenlaan 14, Oss foto-29
Berkenlaan 14, Oss foto-30
Berkenlaan 14, Oss foto-31
Berkenlaan 14, Oss foto-32
Berkenlaan 14, Oss foto-33
Berkenlaan 14, Oss foto-34
Berkenlaan 14, Oss foto-35
Verkocht
Berkenlaan 14, Oss foto-2
Berkenlaan 14, Oss foto-3
+36
Perceeloppervlakte
1.113 m²
Woonoppervlakte
163 m²
Inhoud
775 m³
Berkenlaan 14 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In de absoluut natuurrijkste en residentieel opgezette wijk van Oss, het Docfapark, staat deze volledig hernieuwde en geïsoleerde stijlvol afgewerkte bungalow op jou te wachten. Met haar 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en zonnige, door de halfopen keuken tot een royale L gevormde woonkamer is er veel leefruimte. De grote tuin, met haar verhoogd liggende, deels overdekte terras direct aan de living, afgezoomd door grote struiken en bomen die veel privacy brengen, is een oase van rust.

Wat buiten qua uitstraling wordt ingezet, vindt binnen zijn weerklank. Het strakke, moderne wit met haar donkere kozijnen en grote glaspartijen wordt binnen aangevuld met zwarte accenten zoals plafondspots, lichtpunten, kranen en deuren, terwijl een hoogwaardige visgraat vloer door de hele woning en in de keuken een in hout uitgevoerde apparatuurwand een warm contrast vormen. Vanuit alle vertrekken beleef je de seizoenen mee door de vele grote raampartijen (in de living zelfs over de volle hoogte) die je overal mooi zicht geven op de tuin. De diepe patio bij de entree is een bijzondere binnenkomer. Hoewel de garage met daarachter een grote berging vrijstaand is gebouwd, wordt deze door een robuuste glazen voor entree aan de woning geschakeld, waardoor je bij aankomst een speelse doorkijk houdt naar de tuin én vanuit de garage bij regen droog de woning binnen kunt.

Wijken zoals het Docfapark, met haar grote percelen en ligging direct aan het bos, worden steeds zeldzamer en dus geliefder. De woning heeft een ware metamorfose ondergaan. Werkelijk alles is vernieuwd met oog voor detail. Klaar om direct te betrekken en te genieten van de rust, ruimte en natuur.

Kenmerken:

- Binnen en buiten volledig NIEUW!

- Dak, wand en vloer-/ isolatie en geheel voorzien van aluminium kozijnen met HR ++ beglazing.

- Modern uiterlijk gaat samen met aandacht voor leefruimte en lichtinval

- In de hele woning liggen geen drempels en er is sprake van brede deuren en doorlopen.

- De diepe patio bij de entree vormt een mooie, bijzondere binnenkomst; de vol-glas entree verhoogt de luxe uitstraling en verbindt de garage met de woning

- De oprit biedt plaats aan diverse auto’s

- De L-vormige living krijgt optisch nog meer ruimte door de vele ramen (HR++), waarbij de vol-glas wand naar het terras prachtig zicht geeft op terras en tuin.

- In de hele bungalow ligt dezelfde visgraat vloer met daaronder vloerverwarming.

- De halfopen keuken is groot, hoe kan het ook anders, uitgevoerd in wit hoogglans met een een betonlook werkblad. Ze loopt volledig rond langs drie wanden, met een prachtige, in hout uitgevoerde apparatuurwand die laag wordt doorgezet in vele laden met softclose sluiting onder het zwarte blad.

- Ook toilet en badkamer zijn volledig vernieuwd en aan werkelijk alle details is gedacht. In de royale badkamer is het ligbad halfvrijstaand, met daar tegenover een royaal meubel met dubbele wastafel en regendouche. Daarnaast is de ouderslaapkamer nog voorzien van een eigen douche en wastafel.

- Alle slaapkamers zijn royaal bemeten en, zoals overal, voorzien van plafondspots.

- De mooie, al volwassen begroeide tuin (1.113 m2 perceel) met fraaie borders loopt aan drie zijden rond de bungalow en wordt volledig afgeschermd door hoge struiken en bomen.

- Het nieuw aangelegde terras ligt wat verhoogd ten opzichte van de tuin en is deels overdekt. Het ligt niet alleen direct aan de living, maar is een stukje doorgebouwd rond de woning, wat het luxe gevoel van ruimtelijkheid vergroot

- Het Docfapark roept direct een sfeer op van serene rust en vrijheid. Een gevoel dat nog specialer wordt door het boomrijke gebied dat direct aan de wijk grenst. Een boswandeling begint daardoor feitelijk al pal naast de deur.

- Het Docfapark, midden in het groen gelegen, kent een prima ontsluiting. Binnen een minuut rijd je op de Julianasingel met vlotte routes naar het centrum en de oprit van snelwegen.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Berkenlaan 14, Oss foto-1
Berkenlaan 14 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken