Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-1
Oss

Bergsche Hoevepad 10

€ 1.175.000 k.k.
Verkocht
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-0
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-1
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-2
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-3
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-4
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-5
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-6
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-7
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-8
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-9
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-10
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-11
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-12
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-13
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-14
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-15
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-16
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-17
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-18
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-19
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-20
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-21
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-22
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-23
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-24
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-25
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-26
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-27
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-28
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-29
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-30
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-31
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-32
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-33
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-34
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-35
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-36
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-37
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-38
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-39
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-40
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-41
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-42
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-43
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-44
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-45
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-46
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-47
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-48
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-49
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-50
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-51
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-52
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-53
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-54
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-55
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-56
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-57
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-58
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-59
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-60
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-61
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-62
Verkocht
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-2
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-3
+63
Perceeloppervlakte
3.402 m²
Woonoppervlakte
407 m²
Inhoud
1.605 m³
Bergsche Hoevepad 10 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wat een schitterende en unieke locatie. Je woont hier namelijk letterlijk op de groene grens tussen stad en landelijk buitengebied wat zorgt voor een oase van rust, privacy en vrijheid. Waarvan je met volle teugen kunt genieten in de riante tuin die rondom de woning gaat. Of vanuit je eigen zwembad.

Woonboerderij De Bergsche Hoeve is hier perfect op zijn plaats. Iets wat al tijdenlang het geval blijkt te zijn. Bronnen wijzen naar halverwege de achttiende eeuw als oorspronkelijke stichtingsdatum. Intussen zijn boerderij, bijgebouw en erf natuurlijk omgevormd naar huidige tijden, met veel modern wooncomfort.

Dat eigentijdse woongemak gaat hand in hand met een weldaad aan authentieke elementen. De zichtbare delen van het gebinte maken de living met twee woonkamers en grote leefkeuken enorm sfeervol. En die warme uitstraling wordt fraai aangelicht door grote ramen in wanden en dak. Hierdoor ontstaat meteen ook een vloeiende verbinding met de uitgestrekte groene tuin.

De bijzondere combinatie van historie en moderne tijd keert vervolgens op diverse andere punten in de woning terug. Waarbij je meteen ook over heel veel verschillende ruimtes kunt beschikken om flexibel mee om te gaan. Het toevoegen van een kantoor, hobbyruimte, extra slaapkamer of zelfs een complete woonverdieping is geen enkel probleem. De riante woning biedt er alle kansen voor.

Speciale extra's vind je zeker ook volop rondom de woonboerderij. De prachtige, uitgestrekte tuin met zwembad is er daar absoluut een van. Maar ook het stalgebouw en dubbele garage in het grote bijgebouw horen daarbij. Om nog maar te zwijgen over de eigen weide aan de overkant van de straat. Een plek waar voorheen de eigen paarden liepen.

De verscholen en beschutte locatie betekent overigens absoluut niet dat je ver van de bewoonde wereld woont. In een paar minuten tijd rijd je naar de voorzieningen binnen de bebouwde kom van Oss en in het centrum van Geffen. Verder heb je een zeer snelle route naar de snelwegen. Binnen vier minuten ben je onderweg naar Eindhoven, Nijmegen of 's-Hertogenbosch.


Pluspunten

Buiten

+ Parkeren op royale oprit met plaats voor meerdere auto's en in bijgebouw met dubbele garage, twee paardenstallen en bergzolder. De oprit is aan de straatzijde afgesloten met een dubbele sierhekwerkpoort. Zowel de garagedeuren als mede het hekwerk zijn op afstand elektrisch bedienbaar.

+ Riante tuin gaat volledig rondom de woning. Deze is op een fraaie manier onderverdeeld en ingericht. Bij de woning is een bestraat rond terras dat aansluit op uitgestrekt gazon. Maar ook verderop in tuin zijn beschutte terrassen en zitjes. Het gazon wordt afgewisseld met weelderig beplante groene perken, hagen en bomen.

+ In de tuin bevindt zich een groot zwembad met brede omkadering. Bij het zwembad staan twee houten tuinhuizen. Een bevat de zwembadinstallatie, de andere kan gemakkelijk worden gebruikt als buitensauna.

+ Aan de achterzijde van het bijgebouw is een apart stalgedeelte met grote en kleinere paardenbox. Via aparte staldeuren toegankelijk.

+ Eigen paardenweide aan overkant van straat. Hier zijn wateraansluitingen beschikbaar en stroomvoorzieningen van schrikdraad.

Binnen

+ Representatieve lichte hal met voordeur in glasgevel, glazen tussenwanden en open wenteltrap naar slaapverdieping. Parketvloer in visgraatmotief gaat verder in woonruimte.

+ Riante living (ruim 100m2) heeft een sfeervolle uitstraling door zichtbare delen van het gebinte en balkenplafond met dakramen, parketvloer in visgraatmotief en lichte maremerenvloer. De leefruimte is verdeeld in twee zitgedeeltes. Een zitkamer is tuingericht en biedt een prachtig uitzicht in eigen tuin door grote glasgevel. Het andere zitgedeelte is knus en sfeervol onder andere door geïntegreerde haard met lage schouw.

+ Open keuken maakt deel uit van de living en krijgt veel licht via dakramen en gevelvenster. In de keuken staan een uitgebreid luxe keukenblok in U-vorm en een keukenmeubel. Onder andere voorzien van 5-pits gaskookplaat, stoomoven, heteluchtoven, combimagnetron, wijnklimaatkast, losse Amerikaanse koelkast, vriezer en vaatwasser.

+ Aparte woonkamer heeft veel authentieke elementen zoals een brede betegelde schouw met haard en fornuis en de bijzondere Esscher-vloer. Een buitendeur komt uit in de zijtuin.

+ Naast deze woonkamer is een opkamer met groot dakraam. Deze kan perfect worden gebruikt als werkplek of hobbyhoek.

+ Vier ruime slaapkamers op de begane grond. In twee slaapkamers is een vaste wastafel beschikbaar, andere slaapkamer heeft een brede kastenwand en openslaande tuindeuren en een slaapkamer met dubbele inbouwkasten.

+ Hoofdbadkamer is geheel betegeld en voorzien van raam, spotverlichting, hoekbad, douchecabine, designradiator, wandtoilet en uitgebreid badkamermeubel met dubbele wastafel.

+ Tweede badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, wandtoilet en wastafel.

+ Bijkeuken met tegelvloer is geheel betegeld en biedt plaats aan wasmachine, droger en ander witgoed. Toegang tot echte kelder voor natuurlijk koele opslag.

+ Trap in opkamer leidt naar eerste verdieping. Hier is een royale slaapkamer met ensuite-badkamer. Deze derde badkamer bevat een douchecabine, wandtoilet en wastafel.

+ Trap in hal leidt naar riante zolderverdieping. Naast bergruimte kunnen hier kunnen gemakkelijk meerdere slaapkamers worden ingericht. De combinatie van het bijzonder gevormde plafond, de lage binnenramen en houten vloer geven de ruimte een speciale uitstraling.

Bijzonderheden

+ Energielabel C.
+ Nefit HR-combiketel (2019).
+ Waterontharder.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Bergsche Hoevepad 10, Oss foto-1
Bergsche Hoevepad 10 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken