Beatrixlaan 7, Oss foto-1
Oss

Beatrixlaan 7

€ 1.075.000 k.k.
Verkocht
Beatrixlaan 7, Oss foto-0
Beatrixlaan 7, Oss foto-1
Beatrixlaan 7, Oss foto-2
Beatrixlaan 7, Oss foto-3
Beatrixlaan 7, Oss foto-4
Beatrixlaan 7, Oss foto-5
Beatrixlaan 7, Oss foto-6
Beatrixlaan 7, Oss foto-7
Beatrixlaan 7, Oss foto-8
Beatrixlaan 7, Oss foto-9
Beatrixlaan 7, Oss foto-10
Beatrixlaan 7, Oss foto-11
Beatrixlaan 7, Oss foto-12
Beatrixlaan 7, Oss foto-13
Beatrixlaan 7, Oss foto-14
Beatrixlaan 7, Oss foto-15
Beatrixlaan 7, Oss foto-16
Beatrixlaan 7, Oss foto-17
Beatrixlaan 7, Oss foto-18
Beatrixlaan 7, Oss foto-19
Beatrixlaan 7, Oss foto-20
Beatrixlaan 7, Oss foto-21
Beatrixlaan 7, Oss foto-22
Beatrixlaan 7, Oss foto-23
Beatrixlaan 7, Oss foto-24
Beatrixlaan 7, Oss foto-25
Beatrixlaan 7, Oss foto-26
Beatrixlaan 7, Oss foto-27
Beatrixlaan 7, Oss foto-28
Beatrixlaan 7, Oss foto-29
Beatrixlaan 7, Oss foto-30
Beatrixlaan 7, Oss foto-31
Beatrixlaan 7, Oss foto-32
Beatrixlaan 7, Oss foto-33
Beatrixlaan 7, Oss foto-34
Beatrixlaan 7, Oss foto-35
Beatrixlaan 7, Oss foto-36
Beatrixlaan 7, Oss foto-37
Beatrixlaan 7, Oss foto-38
Beatrixlaan 7, Oss foto-39
Beatrixlaan 7, Oss foto-40
Beatrixlaan 7, Oss foto-41
Beatrixlaan 7, Oss foto-42
Beatrixlaan 7, Oss foto-43
Beatrixlaan 7, Oss foto-44
Beatrixlaan 7, Oss foto-45
Beatrixlaan 7, Oss foto-46
Beatrixlaan 7, Oss foto-47
Verkocht
Beatrixlaan 7, Oss foto-2
Beatrixlaan 7, Oss foto-3
+48
Perceeloppervlakte
875 m²
Woonoppervlakte
330 m²
Inhoud
1.421 m³
Beatrixlaan 7 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

De combinatie van authenticiteit, stijl en wooncomfort typeert deze markante villa. Met de eerste blik lees je meteen de historische wortels af aan de idyllisch gevormde gevel. Die historie blijkt terug te gaan naar het midden van de jaren dertig. De tijd waarin ruimtelijk werd gebouwd met veel oog voor sfeer en uitstraling.

Het kenmerkende karakter van deze riante tweekapper wordt op de allereerste plaats bepaald door de prachtige ligging. De groene woonomgeving in het zuiden van de stad zet een attractieve eerste toon. Waarbij je vanuit de rustige en lommerrijke woonstraat door een hoge haag de eigen oprit op rijdt.

Voorbij de voordeur krijgt deze totaal eigen sfeer nog sterker vorm. De ruime en representatieve hal met hoge vide geeft met zijn sierlijke wanden en glazen plafond een hartelijk welkom. Vervolgens zie je in alle kamers de combinatie van sfeer en luxe afwerking terug.

Hiervan heb je zeer zeker optimaal woongemak. Zowel de begane grond als de beide verdiepingen kennen namelijk een keur aan ruimten. Zo heb je beneden bijvoorbeeld de beschikking over een riante living, leefkeuken, salon en aangebouwde tuinkamer. En boven zijn er maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers. Dit maakt flexibel gebruik en een eigen invulling perfect mogelijk.

Het geheel wordt passend afgerond met een grote en fraai aangelegde tuin. Hier kun je met veel zon en privacy genieten van je eigen buiten. Bijvoorbeeld door de beschutte plek van de veranda te kiezen of door een zitje op terras of gazon te kiezen. Maar in dezelfde lijn brengen ook het dakterras en de loggia het grote woongenot naar buiten.

De woonstraat sluit aan op een belangrijke centrumweg richting het stadshart. Dat betekent dat de voorzieningen - zoals centraal station, theater en winkelgebied - snel bereikt kunnen worden. In de andere richting is er een vlotte en gemakkelijke route naar de opritten van de snelwegen.

Pluspunten

+ Parkeren op ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s, onder carport of in aanpandige garage. Met dubbele poort afgesloten portaal in hoge haag geeft toegang tot de oprit vanuit de rustige woonstraat.

+ Stijlvol aangelegde groene voortuin met strakke hagen en elegant terras bij openslaande tuindeuren. Bestraat pad leidt naar overkapte authentieke voordeur met klopper.

+ Ruime representatieve hal bevat vide, trap, meterkast, toiletruimte en bergkast.

+ Elegante Belgisch hardsteenvloer in hal, leefkeuken en tuinkamer. In de twee woonkamers liggen massief eikenparketvloeren in visgraat motief.

+ Riante Z-vormige living aan voorzijde krijgt veel licht via grote vensters. Openslaande tuindeuren geven een doorgang naar terras in de voortuin. Bij de tuindeuren bevindt zich een hoekkast.

+ Tweede Z-vormige woonkamer aan tuinzijde kent veel lichtinval en mooie zichtlijnen via erker en grote vensters. Er zijn inbouwkasten en openslaande tuindeuren naar achtertuin.

+ Royale leefkeuken is verdeeld in tuin- annex eetkamer en kookgedeelte. Aangebouwde tuinkamer heeft een brede glasgevel met openslaande tuindeuren. De heldere uitstraling wordt nog intensiever gemaakt door lichtstraten.

+ In het kookgedeelte staat aan weerszijden een luxe keukenblok. Deze zijn voorzien van granieten werkbladen en moderne inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

+ Echte kelder biedt natuurlijk koele opslag en berging. Hiervoor kunnen verschillende inbouwkasten worden gebruikt. Binnen afgesloten berging in kelder is de HR-combiketel geïnstalleerd.

+ Zeer grote, fraai aangelegde achtertuin op het zuiden kent veel zonuren en privacy. Veranda aan de zijkant geeft een beschutte plek om hier volop van te genieten. Verder is er een royaal overkapt terras bij de woning, uitgestrekt gazon, bestrate paden en brede borders. De tuin is omrand door hoge hagen, struiken en bomen. In de tuin staat een tuinberging.

+ Drie slaapkamers op eerste verdieping hebben fijne afmetingen en een zeer prettige lichtinval. In twee slaapkamers zijn inbouwkasten aanwezig.

+ Riante hoofdslaapkamer met ensuite-badkamer, grote inloopkast en balkondeuren naar breed dakterras aan achterzijde

+ Luxe badkamer is uitgevoerd met een ligbad, inloopdouche, designradiator en badkamermeubel met dubbele wastafel. Balkondeur komt uit bij loggia aan tuinzijde.

+ Separate toiletruimte op overloop is voorzien van wandtoilet.

+ Vaste trap naar tweede verdieping met drie slaapkamers en een aparte kastenkamer. In elke slaapkamer is ook een inbouwkast aanwezig.

+ Tweede stijlvolle badkamer heeft een dakraam, ligbad, douche, designradiator, wandtoilet en badkamermeubel met twee als wasbekkens gestileerde wastafels.

+ Wasruimte op tweede verdieping bevat aansluitingen voor wasmachine en droger.

+ Luik boven overloop van tweede verdieping leidt naar bergzolder.

Bijzonderheden

+ HR-combiketel (bouwjaar 2013).
+ Grotendeels dubbel glas.
+ Markiezen.

Aanvaarding
In nader overleg
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar

Het betere wonen.

Huizen met karakter. Met ruimte. Op een plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Bekijk ons volledige aanbod
Beatrixlaan 7, Oss foto-1
Beatrixlaan 7 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken