Beatrixlaan 2, Oss foto-1
Oss

Beatrixlaan 2

€ 1.050.000 k.k.
Verkocht
Beatrixlaan 2, Oss foto-0
Beatrixlaan 2, Oss foto-1
Beatrixlaan 2, Oss foto-2
Beatrixlaan 2, Oss foto-3
Beatrixlaan 2, Oss foto-4
Beatrixlaan 2, Oss foto-5
Beatrixlaan 2, Oss foto-6
Beatrixlaan 2, Oss foto-7
Beatrixlaan 2, Oss foto-8
Beatrixlaan 2, Oss foto-9
Beatrixlaan 2, Oss foto-10
Beatrixlaan 2, Oss foto-11
Beatrixlaan 2, Oss foto-12
Beatrixlaan 2, Oss foto-13
Beatrixlaan 2, Oss foto-14
Beatrixlaan 2, Oss foto-15
Beatrixlaan 2, Oss foto-16
Beatrixlaan 2, Oss foto-17
Beatrixlaan 2, Oss foto-18
Beatrixlaan 2, Oss foto-19
Beatrixlaan 2, Oss foto-20
Beatrixlaan 2, Oss foto-21
Beatrixlaan 2, Oss foto-22
Beatrixlaan 2, Oss foto-23
Beatrixlaan 2, Oss foto-24
Beatrixlaan 2, Oss foto-25
Beatrixlaan 2, Oss foto-26
Beatrixlaan 2, Oss foto-27
Beatrixlaan 2, Oss foto-28
Beatrixlaan 2, Oss foto-29
Beatrixlaan 2, Oss foto-30
Beatrixlaan 2, Oss foto-31
Beatrixlaan 2, Oss foto-32
Beatrixlaan 2, Oss foto-33
Beatrixlaan 2, Oss foto-34
Beatrixlaan 2, Oss foto-35
Beatrixlaan 2, Oss foto-36
Beatrixlaan 2, Oss foto-37
Beatrixlaan 2, Oss foto-38
Beatrixlaan 2, Oss foto-39
Beatrixlaan 2, Oss foto-40
Beatrixlaan 2, Oss foto-41
Beatrixlaan 2, Oss foto-42
Beatrixlaan 2, Oss foto-43
Beatrixlaan 2, Oss foto-44
Beatrixlaan 2, Oss foto-45
Beatrixlaan 2, Oss foto-46
Beatrixlaan 2, Oss foto-47
Beatrixlaan 2, Oss foto-48
Beatrixlaan 2, Oss foto-49
Beatrixlaan 2, Oss foto-50
Verkocht
Beatrixlaan 2, Oss foto-2
Beatrixlaan 2, Oss foto-3
+51
Perceeloppervlakte
782 m²
Woonoppervlakte
389 m²
Inhoud
1.452 m³
Beatrixlaan 2 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Het silhouet van deze riante vrijstaande woning laat meteen het totaal unieke karakter zien. Die toon wordt absoluut gezet door de sierlijke klokgevel en gaat verder in de subtiele ornamenten op het dak en in de gevel. Met als fier pronkstuk de in gietijzer geschreven naam ‘Villa Katrien’. Een titel die het huis met recht uitstraalt.

Deze authentieke uitstraling brengt je ook meteen terug naar de architectuur van de jaren 30. Iets wat binnen in de villa onverminderd doorgaat. In allerlei details komt de originele klasse nog steeds naar voren. Balkenplafonds, elegante houten vloeren en geblokte plavuizenvloeren, open haarden, klassieke radiatorkasten, vaste kasten, ze herinneren allemaal aan de verfijnde stijl uit het begin van de vorige eeuw.

Die fraaie nostalgische klanken worden begeleid door hoogstaand wooncomfort en luxe. Waarmee het helemaal een woning van deze eeuw is geworden. Hiervan is de eigen privé-wellness waarschijnlijk het meest sprekende voorbeeld. Hier vind je namelijk een scala van baden: van een groot indoor-zwembad via de sauna en het Turkse stoombad tot en met een whirlpool. Het eigentijdse genieten en ontspannen kan hier in een ultieme sfeer van rust, privacy en geborgenheid.

Ruimte, comfort en woongenot zijn trouwens ook de ingrediënten die overal in en om de villa centraal staan. Naast de royale living en leefkeuken vind je op de begane grond nog verschillende extra vertrekken, die allerlei vormen van gebruik mogelijk maken. Het realiseren van een eigen kantoor of hobbyruimte is geen enkel probleem. Zeker niet omdat hiervoor in het voormalige koetshuis eveneens diverse mogelijkheden zijn. En ook de verdiepingen hebben qua afmetingen en uitstraling veel te bieden.

Uiteraard wordt het totaal compleet gemaakt met een prachtig ingerichte tuin en gunstige ligging. De villa ligt op de hoek van twee verkeersluwe woonstraten, waarvan er een behoort tot het netwerk van fietsstraten in de regio. Vanuit deze locatie heb je zeer goede verbindingen naar allerlei voorzieningen, waaronder scholen op loopafstand. En via de nabijgelegen centrumweg rijd je snel en gemakkelijk naar zowel het stadshart als de opritten van de snelwegen A50 en A59.

Kenmerken

+ Parkeren op royale oprit met plaats voor meerdere auto’s of in garage. Deze is aan de voorzijde afgesloten met openslaande houten boogdeuren.

+ Tuinpad door grote en elegant vormgegeven groene voortuin komt uit bij voordeur in boogvormige nis. Vervolgens binnenkomst in statige en representatieve entree met glas-in-loodvenster, waar de geblokte plavuizenvloer je begroet en verder voert naar aparte keuken en salonkamer.

+ Sfeervolle woonkamer heeft veel authentieke details. Zo geven de vensters met deelramen en balkenplafonds de living een totaal eigen karakter. Dit wordt verder geaccentueerd door de markante schouw met open haard en de parketvloer in blokmotief. Door de ramen aan twee zijden komt het daglicht ook rijkelijk binnen. Een uitstraling die door het gebruik van lichte tinten op wanden en plafond wordt versterkt.

+ Brede ensuite-deuren geven toegang tot de eetkamer. Ook hier worden nostalgie en modern leefgemak mooi gecombineerd. Centraal in de eetkamer is een mooie plaats voor de eettafel. Openslaande tuindeuren geven van hieruit een directe doorgang naar buiten.

+ In aparte keuken staat onder een groot venster met deelruiten een U-vormig keukenblok met rustieke uitstraling. Het is voorzien van een natuurstenen werkblad. In het deel met spoelbak en vaatwasser is een geïntegreerde bar opgenomen. Tegenover het keukenblok bevindt zich een uitgebreide keukenwand. Beide zijn uitgevoerd met moderne inbouwapparatuur. In het plafond is spotverlichting geïntegreerd.

+ Riante extra leefruimte, nu in gebruik als t.v. kamer. De toon wordt hier met name gezet door de brede erker en grote nis met open haard en boekenkasten.

+ Aparte kamer aan voorzijde weerspiegelt ook fraai de authentieke stijl van de villa. De geblokte tegelvloer uit de hal mengt hier samen met het balkenplafond en vensterstijl uit de living. Door de afmetingen en lichtinval kan deze ruimte zeer multifunctioneel worden gebruikt.

+ Ook in het voormalige ‘koetshuis’ biedt een extra kamer mooie gelegenheid om een kantoor, atelier of slaapkamer op de begane grond te realiseren. Deze kamer is modern vormgegeven met strakke lichte wanden en plafond. Deze kamer heeft een houten vloer. Naast een inpandige doorgang bieden dubbele boogdeuren met sierlijke vensters een directe toegang vanaf de oprit.

+ Tuin gaat feitelijk rondom de woning en is in een Engelse stijl vormgegeven en ingericht. Daardoor biedt de tuin een keur aan terrassen, zitjes, perken, borders, hagen en muurtjes. Er is uiteraard ook een vijver te vinden. Door de ligging - met de achtertuin op het zuidwesten - zijn er veel zonuren om van te genieten en de privacy is maximaal. Die komt optimaal tot uiting op de royale veranda bij de woning.

+ De statige houten trap in de salonkamer komt uit op de ruime slaapverdieping. Hier zijn maar liefst vijf slaapkamers die allemaal een lichte uitstraling kennen. Flexibel gebruik van de verschillende kamers is door de afmetingen en uitstraling heel goed mogelijk. In de hoofdslaapkamer op de verdieping ligt een parketvloer in visgraat - motief, de andere kamers hebben eiken houten vloeren.

+ Twee badkamers op de slaapverdieping zijn stijlvol vormgegeven en geheel betegeld. In een van de badkamers bevindt zich een raam, ligbad, designradiator, toilet en wastafel. De andere is uitgevoerd met een douche, designradiator en wastafel.

+ Op de tweede verdieping is nog een extra slaapkamer. Ook hier kan het gebruik multifunctioneel worden ingevuld door de royale afmetingen. Daarnaast is er nog een zolderberging.

+ Privé-wellness center met eigen toegang is zeer stijlvol en luxe uitgevoerd. Het bevat een groot zwembad van 10 bij 5 meter met streamer. Verder zijn er op de verdieping een sauna, Turks stoombad, voetenbad en whirlpoolbad te vinden. Dit scala aan baden wordt aangevuld met douches en sanitair op beide verdiepingen. Bovendien is er een pantry in het eigen wellness center beschikbaar.

Bijzonderheden

+ HR-combiketel Nefit 9000i Aqua Power Plus (2018)
+ Goed geïsoleerd (dak(ged.), muren en vloer) en gedeeltelijk dubbel glas.
+ Sproei-installatie met pomp en elektrapunten in tuin.
+ Eerste verdieping geheel voorzien van shutters

Aanvaarding
In nader overleg
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Beatrixlaan 2, Oss foto-1
Beatrixlaan 2 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken