Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-1
Oostvoorne

Rietdijk 6 B

€ 1.475.000 k.k.
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-0
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-1
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-2
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-3
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-4
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-5
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-6
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-7
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-8
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-9
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-10
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-11
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-12
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-13
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-14
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-15
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-16
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-17
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-18
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-19
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-20
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-21
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-22
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-23
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-24
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-25
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-26
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-27
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-28
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-29
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-30
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-31
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-32
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-33
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-34
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-35
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-36
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-37
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-38
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-39
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-40
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-41
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-42
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-43
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-44
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-45
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-46
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-47
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-48
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-49
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-50
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-51
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-52
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-53
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-54
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-55
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-56
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-57
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-58
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-59
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-60
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-61
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-62
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-63
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-64
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-65
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-66
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-67
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-68
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-69
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-2
Rietdijk 6 B, Oostvoorne foto-3
+70
Perceeloppervlakte
2.189 m²
Woonoppervlakte
187 m²
Inhoud
865 m³

Omschrijving

Zuidelijke warmte in Oostvoorne?!

Heeft u even; we hebben iets bijzonders voor u; deze luxe licht gekleurde villa (bouwjaar 2017) kunt u niet missen als u de Rietdijk oprijdt!

Wat meteen opvalt als u de poort binnen rijdt, is de paarse oprit die u begeleidt naar de paarse voordeur.
Alles aan dit huis is net even anders dan anders. Zo vat je dit unieke object goed samen; anders dan anders!!

Deze degelijk gebouwde, goed geïsoleerde robuuste woning met een mediterrane uitstraling die uitstekend bij de zon, de zee en het Voorne strand past. Een zuidelijke uitstraling, gewoon in Oostvoorne!
De woning is totaal energie neutraal, altijd behaaglijk, zowel in de zomer als in de winter. De ligging van deze luxe villa is ook uniek; landelijk en met vrij uitzicht over de prachtige polder met zijn koeien.
Oostvoorne ligt binnen handbereik en in 10 minuten bent u op een uitvalsweg richting de grote steden. Buiten wonen en je wanen in een stukje paradijs en dat op een half uurtje van Rotterdam, wat kun je nog meer wensen…
De natuurlijke tuin is onder architectuur aangelegd met een theehuis, een ruime waterpartij en zeer compleet bijgebouw. Kavel grootte 2189 m2.
De indeling is bijna symmetrisch, centraal de grote keuken en aan weerszijden daarvan een eetkamer en een zitkamer. Zo heeft u vanuit de keuken zowel contact met de mensen in de woonkamer als ook met de kinderen aan de eettafel.
Vanuit alle ruimtes heeft u prachtig uitzicht op de tuin. De ramen lopen allemaal tot aan de vloer, dus buiten voelt als verlengstuk van binnen. Een heerlijke combinatie van licht, uitzicht en comfort.
Boven bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers. Twee van de drie slaapkamers hebben een groot balkon met prachtig weids uitzicht.
De trap in de hal is een sieraad van het huis geworden met als blikvanger een prachtige glazen vlinderdeur.
Op het oog lijkt de villa een plat dak te hebben, maar er is een flauwe dakhelling waar 20 zonnepanelen op zijn bevestigd, deze blijven op deze manier uit het zicht. Op het dak van het bijgebouw zijn ook nog eens 26 zonnepanelen bevestigd.
De comfortabele woning is op maat ontworpen op basis van een Stadsvilla type “Setros” door de bouwer KAMPA GMBH, de bouwwijze is houtskeletbouw met een zeer hoge isolatiewaarde. De kozijnen en deuren zijn van kunststof en voorzien van triple glas.
Het is een ‘passief huis’, dus nul op de energie rekening.
De gehele woning is te bedienen via Domotica, bediening via app, vaste tablet in de gang of via schakelaars aan de wand. Ook is er een alarm systeem aanwezig bedienbaar via tag, ook is er een los camera systeem met 3 apart bedienbare camera’s.

INDELING:

Elektrisch afsluitbaar toegangshek naar het perceel, aan de voorzijde omsloten door een hekwerk en verder een natuurlijke afscheiding.

Begane grond:
Ruime lichte hal met toegang tot de woonkamer, eetkamer, keuken, technische ruimte, het toilet, de garage en de meterkast. In de hal de eikenhouten trap met de vide als blikvanger. Het toilet is ruim en voorzien van een toilet met fonteintje. De schuifdeur naar het leefgedeelte is een kunstwerk van bijzonder gegraveerd glas. Symmetrisch de woonkamer, keuken en de eetkamer, waarvan de keuken in het midden met een robuust kookeiland. De keuken is voorzien van moderne apparatuur van Miele. Futuristisch is dat de afzuigkap gekoppeld is aan de kookplaat. Daarnaast de eetkamer met prachtige raampartijen met zicht op de tuin.
Aan de andere zijde symmetrisch de woonkamer. Hier ook prachtige raampartijen tot de vloer en een sfeervolle houtkachel, vanuit de woonkamer, eetkamer en keuken stapt u zo het terras op. Aan de kant van de Rietdijk is een ruime werkkamer/kantoor.
Op de vloer op de gehele begane grond liggen plavuizen met vloerverwarming inclusief de werkkamer/kantoor.
Vanuit de hal komt u in de wasruimte/technische ruimte met de opstelplaats voor de wasmachine, de droger, de waterontharder (Boshuis), WTW systeem, warmtepomp installatie (Vliesman), de warmwateropslag (300 liter), omvormer voor de zonnepanelen en de Domotica aansluitkast.
Vanuit deze ruimte kunt u naar de tuin of naar de garage. De dubbele garage is voorzien van krachtstroom ten behoeve van de aansluiting van de zonnepanelen en de voorbereiding voor een auto laadpaal. Er is voldoende ruimte voor twee auto’s.
Centraal in de garage ook een houtkachel. Zo heeft de garage, voorzien van een speciale verflaag, gediend als mancave; de biljartlampen hanger er nog.
Mogelijkheden genoeg dus.
De garage heeft een extra brede, elektrisch op afstand bedienbare, sectionaal deur.
Alle ruimten zijn voorzien van een eigen thermostaat.

1e Verdieping:
De fraaie eikenhouten open trap geeft toegang tot de overloop. Vanaf de overloop kunt u naar de slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een badkamer ensuite.
De twee slaapkamers aan de andere zijde zijn door een badkamer aan elkaar verbonden.
De slaapvertrekken worden gescheiden door een ruime overloop met vide. Enerzijds de ouderslaapkamer en anderzijds de logeer- of kinderslaapkamers.
Alle ruimtes, op de badkamers na, zijn voorzien van een hoog kwalitatieve vloer met vloerverwarming. De badkamer ensuite is geheel betegeld en heeft een ruim ligbad, een inloopdouche met glazen deur, regendouche en handdouche, een dubbele wastafel en luxe spiegelkasten. De andere badkamer is geheel betegeld, heeft aan beide zijdes een schuifdeur naar de slaapkamers, een inloopdouche met glazen deur, regendouche en handdouche, wastafel en een toilet. Ook hier zijn alle ruimtes voorzien van eigen thermostaat.
Vanaf de overloop een vlizotrap naar de vliering.

2e Verdieping:
De vliering is ca. 75 cm hoog.

Houten bijgebouw:
Het bijgebouw is opgebouwd uit robuust hout en heeft een afmeting van ca 13.50 meter x 5.00 meter (buitenmaten) met een nokhoogte van ca. 3.90 meter. Op het dak liggen 26 zonnepanelen. Het bijgebouw is van alle gemakken voorzien en heeft een airco (tevens verwarming).
Het is een heerlijke werkplek, chill plek, sportruimte of geschikt te maken als mantelzorgwoning. Het bijgebouw heeft binnen twee aparte ruimtes en een badkamer: aan de voorzijde een ruime veranda met buitenkeuken en glazen schuifdeuren zodat u er ook in de winter of het vroege voorjaar kunt zitten.

Tuin:
De tuin rondom de woning is onder architectuur aangelegd met diverse grassoorten in mooie natuurlijke perken die als yin en yang zijn vormgegeven. Aan de zijkant naast de oprit een prachtige border met diverse beplanting. Het hoofdterras is een groot vlonder aan twee zijdes van de woning en is gemaakt van Bankirai.
Het prachtige theehuis staat centraal in de tuin en is omgeven door groen, hier is het heerlijk vertoeven met alleen de vogeltjes om je heen. Indien u wenst kunt u de waterpartij gebruiken als zwembad. Er is al een filter geplaatst om dit mogelijk te maken. Er is een waterzuiveringspomp en de afmeting van de rechthoekige vijver is 14 meter bij 5 meter. De gehele waterpartij behoeft echter wat liefde en aandacht om er optimaal van te kunnen genieten!
Mooie oprit van Canadian Slate naar het woonhuis met ruime parkeergelegenheid met aan de kant van de weg robuuste gemetselde palen met een op afstand bedienbare poort met loophek.

Algemeen:
Energie label A +++, Energie plus woning, Isolatie triple glas, volledig geïsoleerd.
Warm water door middel van lucht warmte pomp + 300 liter voorraadvat.
Alle vertrekken zijn voorzien van een dubbele internet aansluiting, zelfs in de garage en het bijgebouw.
In alle ruimtes kunt u de vloerverwarming afzonderlijk regelen.
De gehele woning is van buiten voorzien van zonwering (lamellen Raff-stores) op de begane grond en op de 1e verdieping elektrisch bedienbare rolluiken.

Het moge duidelijk zijn: Een adembenemende locatie, grenzend aan het buitengebied, Noordzeestrand op fiets afstand, bossen, duinen op loopafstand en alle strand uitgaansmogelijkheden onder handbereik. We wensen u veel kijk plezier!

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Meer lezen
Minder lezen
Alexander van der Hoek
Uw qualis-makelaar
Alexander van der Hoek
Kolpa van der Hoek Makelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484 000
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.475.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
10891

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
187 m²
Perceel
2.189 m²
Overig
38 m²
Inhoud
865 m³

Indeling

Kamers
5
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
A+++
Isolatie
Driedubbel glas, Volledig geisoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Verwarming
Houtkachel, Vloerverwarming geheel, Warmte Terugwininstallatie, Warmtepomp

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand hout

Garage

Soort garage
Inpandig

Objectkenmerken

• Alarminstallatie
• Rolluiken
• Buitenzonwering
• Zonnecollectoren
• Domotica

Locatie

Rietdijk 6 B, 3233 KE Oostvoorne

• Vrij uitzicht
• Landelijk gelegen

Meer lezen
Minder lezen

Bekijk de video hier!

Plattegronden

Rietdijk 6 B, Oostvoorne plattegrond-0
Rietdijk 6 B, Oostvoorne plattegrond-1
Rietdijk 6 B, Oostvoorne plattegrond-2
Rietdijk 6 B, Oostvoorne plattegrond-3

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Rietdijk 6 B

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Alexander van der Hoek
Uw qualis-makelaar
Alexander van der Hoek
Kolpa van der Hoek Makelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484 000

Kolpa van der Hoek Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine