Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Vechtkade 49

Verkocht
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
363 m³
Vechtkade 49 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Luxe hoekappartement aan de Vecht op 1e etage.

Dit complex is gebouwd in 2017 en ligt in het centrum van Ommen, direct aan de rivier De Vecht. Vanaf de etage van dit appartement is het uitzicht dan ook prachtig. Vanaf het balkon, gelegen op het zuiden, kan men volop genieten van de langsvarende boten, de gezellige beweging van de wandelaars en natuurlijk het uitzicht naar de brug, de molen en over de rivier.

Vanuit de woonkamer kijkt men ver uit over het water en ook de zon komt de gehele dag volop in de woonkamer binnen. Grote raampartijen en openslaande deuren naar het balkon en de deuren met Frans balkon aan de westzijde voorzien in een overvloed aan daglicht.

De moderne keuken met composiet blad is voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder een Quooker en geïntegreerde afzuiging in de inductie kookplaat. 

Onder architectuur is de speelse scheiding tussen keuken, woonkamer en hal aangebracht. Het zorgt ervoor dat het daglicht aan alle zijden toegang heeft tot deze vertrekken. Dit is een doordachte manier van spelen met licht. 

Er zijn twee royale slaapkamers met ieder een eigen badkamer en suite, gelegen aan de west- en noordzijde, met zicht op het centrum van Ommen. De hoofdslaapkamer heeft twee op maat gemaakte inbouwkasten tot aan het plafond en een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en kast. De badkamers zijn beiden uitgevoerd in antraciet met witte tegels en sanitair. De tweede is voorzien van douche met glazen schuifwand en wastafel.

De woning is geheel voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een antraciet kleurige PVC vloer.

In het appartement is een grote bergkast van 1,50 x 2,75 m, voorzien van de CV installatie. Daarnaast behoren bij het appartement twee royale parkeerplaatsen van minimaal 3,00 m breed en een berging van 2,40 x 2,90 m in de afgesloten parkeerkelder. De berging heeft een stroomvoorziening om b.v. de elektrische fiets te kunnen opladen. De stroom wordt via uw eigen meter geleverd. Op het dak van het complex behoren 9 zonnepanelen tot dit appartement met rechtstreekse besparing op de elektriciteit. Hierdoor is de woning zeer energiezuinig.

Het appartementencomplex is middels een intercomsysteem via een centrale hal te betreden. Hier is de toegang tot het trappenhuis en de lift. Bovendien is er vanuit de kelder een speciale fietslift in het middelste gebouw tot aan de begane grond. Dit voor diegene die de helling bij de uitgang niet willen nemen.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Vechtkade 49 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken