Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Gemullehoekenweg 127 b

Verkocht
Perceeloppervlakte
245 m²
Woonoppervlakte
174 m²
Inhoud
675 m³
Gemullehoekenweg 127 b is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Gemullehoekenweg 127b

Deze semi bungalow biedt u het comfort en kwaliteit van een nieuwbouwwoning en is per direct beschikbaar. De opzet en ligging van de woning maken dat deze uitermate geschikt is voor een ieder die op zoek is naar een hoge mate van kwaliteit, comfort en veiligheid. De mogelijkheid om gelijkvloers te wonen, met twee extra slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een overzichtelijke tuin. Deze zaken maken de woning ook zeer geschikt voor mensen die voor een langere periode in het buitenland willen verblijven.

De woning is nog niet eerder bewoond,  wat niet gebruikelijk is. Normaal koopt men een nieuwbouwwoning op basis van een mooie brochure en is het niet eenvoudig een woning te beoordelen. Een echte bezichtiging geeft immers toch een reëler beeld van een woning. Deze woning is in 2013 gebouwd voldoet aan de modernste eisen van comfort en veiligheid. De woning biedt een ruime slaapkamer en een badkamer op de begane grond, maar u kunt er ook voor kiezen deze extra kamer te gebruiken als werk-/ of speelkamer. De woning is gebouwd met een eigentijdse, moderne architectuur, waarbij extra zorg is besteed aan wooncomfort. Bij deze woning dient u nog slechts een keuze te maken voor een keuken en vloerafwerking. De twee badkamers en sanitair zijn al geplaatst. Enkele getoonde foto’s geven een goede indruk van een mogelijke inrichting en afwerking.

Extra bijzonder is dat de woning gelegen is in een afgesloten “hofje”. Vanuit de woning kunt u middels een videofoon uw gasten toegang geven. Via deze videofoon kunt u zien wie er aan de poort staat voordat u open doet. Als vanzelfsprekend is dit hek ook met afstandsbediening te bedienen vanuit uw auto.

Enkele kenmerken voor u op een rij:

De woning heeft een bijzonder rustige ligging met een fraai uitzicht over de “Achterste Stroom”.
• De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond, Villeroy & Boch sanitair.
• Gewaarborgde privacy en veiligheid door een op afstand bedienbaar hek.
• Absolute nieuwbouwkwaliteit.
• De mogelijkheid om gelijkvloers te wonen.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Gemullehoekenweg 127 b is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken