Buntweg 1, Odiliapeel foto-1
Odiliapeel

Buntweg 1

€ 950.000 k.k.
Verkocht
Buntweg 1, Odiliapeel foto-0
Buntweg 1, Odiliapeel foto-1
Buntweg 1, Odiliapeel foto-2
Buntweg 1, Odiliapeel foto-3
Buntweg 1, Odiliapeel foto-4
Buntweg 1, Odiliapeel foto-5
Buntweg 1, Odiliapeel foto-6
Buntweg 1, Odiliapeel foto-7
Buntweg 1, Odiliapeel foto-8
Buntweg 1, Odiliapeel foto-9
Buntweg 1, Odiliapeel foto-10
Buntweg 1, Odiliapeel foto-11
Buntweg 1, Odiliapeel foto-12
Buntweg 1, Odiliapeel foto-13
Buntweg 1, Odiliapeel foto-14
Buntweg 1, Odiliapeel foto-15
Buntweg 1, Odiliapeel foto-16
Buntweg 1, Odiliapeel foto-17
Buntweg 1, Odiliapeel foto-18
Buntweg 1, Odiliapeel foto-19
Buntweg 1, Odiliapeel foto-20
Buntweg 1, Odiliapeel foto-21
Buntweg 1, Odiliapeel foto-22
Buntweg 1, Odiliapeel foto-23
Buntweg 1, Odiliapeel foto-24
Buntweg 1, Odiliapeel foto-25
Buntweg 1, Odiliapeel foto-26
Buntweg 1, Odiliapeel foto-27
Buntweg 1, Odiliapeel foto-28
Buntweg 1, Odiliapeel foto-29
Buntweg 1, Odiliapeel foto-30
Buntweg 1, Odiliapeel foto-31
Buntweg 1, Odiliapeel foto-32
Buntweg 1, Odiliapeel foto-33
Buntweg 1, Odiliapeel foto-34
Buntweg 1, Odiliapeel foto-35
Buntweg 1, Odiliapeel foto-36
Buntweg 1, Odiliapeel foto-37
Buntweg 1, Odiliapeel foto-38
Buntweg 1, Odiliapeel foto-39
Buntweg 1, Odiliapeel foto-40
Buntweg 1, Odiliapeel foto-41
Buntweg 1, Odiliapeel foto-42
Buntweg 1, Odiliapeel foto-43
Buntweg 1, Odiliapeel foto-44
Buntweg 1, Odiliapeel foto-45
Buntweg 1, Odiliapeel foto-46
Buntweg 1, Odiliapeel foto-47
Buntweg 1, Odiliapeel foto-48
Buntweg 1, Odiliapeel foto-49
Buntweg 1, Odiliapeel foto-50
Buntweg 1, Odiliapeel foto-51
Buntweg 1, Odiliapeel foto-52
Buntweg 1, Odiliapeel foto-53
Buntweg 1, Odiliapeel foto-54
Buntweg 1, Odiliapeel foto-55
Buntweg 1, Odiliapeel foto-56
Buntweg 1, Odiliapeel foto-57
Buntweg 1, Odiliapeel foto-58
Buntweg 1, Odiliapeel foto-59
Buntweg 1, Odiliapeel foto-60
Buntweg 1, Odiliapeel foto-61
Buntweg 1, Odiliapeel foto-62
Verkocht
Buntweg 1, Odiliapeel foto-2
Buntweg 1, Odiliapeel foto-3
+63
Perceeloppervlakte
1,9 ha
Woonoppervlakte
402 m²
Inhoud
1.911 m³
Buntweg 1 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Prachtig wonen op riant perceel in buitengebied.

Liefhebbers van landelijk wonen kunnen hier werkelijk al hun dromen laten uitkomen. Riante ruimte gaat namelijk hand in hand met natuur, rust en maximale privacy. Wakker worden met een pril zonnetje, het vrolijke gekwetter van vogels en het ruisen van de bomen is gegarandeerd. En dat zorgt ervoor dat echte buitenmensen hier hun hart helemaal kunnen ophalen.

Dit komt ook zeker door het scala aan mogelijkheden, dat het wonen op deze groene locatie biedt. Zo heb je niet alleen de beschikking over een hoofdwoning in de voormalige boerderij. Er zijn ook diverse bijgebouwen. Een ervan is een volwaardige tweede woning die ideaal is voor mantelzorg of gebruik als gastenverblijf. Ook het huisvesten van een bedrijf is door de veelheid van gebouwen en opties heel gemakkelijk.

Een ‘feestzaal’, ‘woonwagen’ met veranda, tuinhuisje, diverse vrijstaande bergingen, kippenhok en -ren, speelweiden, speeltuin en eigen bos met wandelpaden maken het totaalplaatje namelijk meer dan compleet. Dat gaat overigens samen met een naastgelegen akkerland. Dit uitgestrekte perceel opent aangename opties voor bijvoorbeeld dierenliefhebbers. Zo zou het ideaal kunnen zijn voor het houden van paarden.

In alle gebouwen en delen van de tuin komen trouwens fraaie authentieke details naar voren. Elementen die je in gedachte terugvoeren naar de jaren dertig van de vorige eeuw, toen deze boerderij werd gesticht. Van de rijke historie tot nu toe vind je allerlei opvallende getuigen in de vorm van deurkloppers, vensterluiken, boograampjes met glas-in-lood, waterput en andere tuinversieringen.

De woonboerderij met bijgebouwen en riant perceel ligt halverwege tussen de bebouwde kom van Odiliapeel en de N277. Dat betekent dat je aan de ene kant de voorzieningen in het dorpscentrum hebt. Waarbij je ook al vlot in Uden en bij de opritten van de A50 bent. Naar de andere kant brengt de provinciale weg je verder het groene Peelgebied in.

Pluspunten

+ Ruime parkeermogelijkheden op groot eigen erf en in verschillende garages. Het terrein is toegankelijk via opritten vanaf een karakteristieke grindweg met monumentale bomen. Een van de opritten leidt naar de woonboerderij, de andere komt uit aan de achterzijde van het perceel.

+ De riante tuin kent door de omvangrijke afmetingen en vrije ligging maximale privacy en veel zon- en schaduwplekken. De tuin is heel divers vormgegeven met uitgestrekte gras- en speelweiden, terrasgedeelten, weelderig groene perken en hoge bomen en struiken als groene rand. Hierbij komen bovendien nog een voetbalveld, speeltuin met onder andere een kabelbaan en eigen bos met wandelpaden.

+ Terras bij woonboerderij is sierlijk bestraat en heeft een authentieke waterput. Door de ligging en de indeling is er op deze binnenplaats veel rust privacy.

Hoofdwoning

+ Voordeur met klopper geeft toegang tot hal met garderobe, meterkast en trapopgang. In hal ligt een nostalgische tegelvloer met bies, die terugkomt in de leefkeuken.

+ L-vormige woonkamer heeft een sfeervolle uitstraling door de combinatie van balkenplafond, wanden van schoonmetselwerk en houten vloer. In grote betegelde schouw is een gietijzeren haard geplaatst. Daglicht komt door vensters met deelramen volop naar binnen.

+ Leefkeuken biedt een mooie plaats voor de eettafel in aangebouwde tuinkamer. Door glasgevels, ramen van openslaande tuindeuren en grote dakramen komt het daglicht hier rijkelijk naar binnen. Ook geeft het een mooie uitkijk op het terras bij de woning.

+ In het kookgedeelte bevindt zich een kookschiereiland met inductiekookplaat, afzuigkap en oven. Voor een betegelde schouw is een fraai antiek houtfornuis geplaatst.

+ Bij keuken is een echte diepe kelder voor natuurlijk koele opslag of berging.

+ Gang aan achterzijde bevat de geheel betegelde toiletruimte en achterdeur. Hier is ook de toegang tot een extra kamer die als kantoor wordt gebruikt.

+ Trap naar eerste verdieping krijgt licht via een boograam met glas-in-lood. Boven zijn vijf kamers waaronder een royale hoofdslaapkamer met drie dakramen, spotverlichting, inloopkast en wastafelmeubel. Deze hoofdslaapkamer is bereikbaar via een hobbykamer.

+ Via de inloopkast is een doorgang naar een bergzolder met twee verdiepingen. Deze zijn met vaste trappen toegankelijk, ook vanuit de naastgelegen garage.

+ Ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van dakraam, ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.

+ Inpandige garage met tegelvloer is toegankelijk via openslaande vensterdeuren. Deze garage is nu in gebruik als berging. In naastgelegen bijkeuken is plaats voor wasmachine, droger en ander witgoed.

+ Aangrenzende grote garage heeft dubbele openslaande houten deuren en biedt ruim plaats voor het stallen van auto, caravan of camper. Ook kan dit gedeelte perfect worden gebruikt als bedrijfs- of hobbyruimte. In de garage is een afgesloten berging gemaakt.

Mantelzorgwoning / gastenverblijf

+ Ruime hal met meterkast en toiletruimte. Er ligt een zwart-wit geblokte tegelvloer die terugkomt in keuken, bijkeuken en badkamer.

+ Woonkamer met zit- en eethoek heeft een zeer fijne lichtinval via grote ramen aan drie zijden. Tuindeur geeft directe doorgang naar een uitgestrekte speelweide. Ook in deze woonkamer bevindt zich een gemetselde schouw met daarin een gietijzeren haard.

+ In open keuken staat onder een hoog venster een keukenblok. Dit is uitgevoerd met een 5-pits gaskookplaat, oven en roestvrijstalen afzuigkap. In de keuken is een kastenwand beschikbaar.

+ Bijkeuken bevat aansluitingen voor wasmachines, droger, vaatwasser en ander witgoed. Ook is hier de aparte Nefit Comfortline HR-combiketel geïnstalleerd.

+ Gang in slaapgedeelte op begane grond geeft toegang tot vijf slaapkamers en badkamer. In slaapkamer bij de woonkamer is een vaste wastafel en een ensuite-badkamer met inloopdouche en wastafel. De andere slaapkamers hebben ook allemaal een vaste wastafel.

+ Tweede badkamer is voorzien van een klapraam, ligbad, inloopdouche, wandtoilet en dubbele wastafel.

Bijgebouwen

+ Voormalige kippenschuur is omgebouwd tot feestzaal met overkapt terras. Binnengedeelte heeft aan een zijde grote vensters met deelruiten. Er is een open haard met gemetselde lage schouw in wand van schoon metselwerk. De ruimte heeft tegelvloer, houten balkenplafond en deels wanden van schoonmetselwerk. Er is een keukenblok aan zijkant geplaatst.

+ Tuinhuisje biedt een perfecte beschutte plaats voor de barbecue of buitenkeuken. Hiervoor is een roestvrijstalen afzuigkap gemonteerd.

+ Ernaast bevindt zich de moderne opvolger voor het kippenverblijf. Bij een grote ren met dak en beschermde zijkanten is een vernuftig houten kippenhok geplaatst. Dit is vanaf de buitenzijde via twee luiken toegankelijk voor het rapen van eieren en schoonmaak. Bij het nieuwe kippenhok staat een grote stenen berging met open en afgesloten gedeelte. In het afgesloten gedeelte bevindt zich een betegelde schouw met gietijzeren potkachel.

+ Voormalige schaftwagen is omgevormd tot compacte woning compleet met keukenblok, douche, mechanische ventilatie en separate toiletruimte. Om de wagen is een verhoogde veranda met overkapping gemaakt.

+ Twee vrijstaande bergingen zorgen voor maximale opslag- en parkeermogelijkheden. Een van de bijgebouwen is verdeeld in drie ruimtes waaronder een garage met betonvloer, die geschikt is gemaakt voor het parkeren van een camper. De andere afgesloten berging heeft ook ruime afmetingen en dient nu als opslag voor hout. Andere vormen van gebruik zijn natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Dave de Jongh
Uw qualis-makelaar
Dave de Jongh
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Buntweg 1, Odiliapeel foto-1
Buntweg 1 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken