Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Sancta Maria Natuurkavel 901 0 ong

Verkocht
Perceeloppervlakte
1,2 ha
Sancta Maria Natuurkavel 901 0 ong is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Volledig vrij leven in uw eigen natuurgebied. Het kan als u kiest voor één van de uiterst exclusieve natuurkavels op landgoed Sancta Maria.
De uitgestrekte kavels van 10.000 tot bijna 15.000 m² liggen verscholen achter in het landgoed. Wie hier komt wonen, is echt één met de natuur.
Volledige privacy en rust zijn gegarandeerd.

Wonen op landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. De afgelopen jaren is het historisch landgoed volledig her ontwikkeld tot een prachtig woongebied,
met respect voor de rijke historie. Het landgoed kent bijzondere plekken en bijzondere verhalen. Deze zijn volop terug te vinden in het bos, de flora en fauna,
het landschap en de karakteristieke historische gebouwen.

U woont hier op een van de mooiste plekken van het land met de duinen en het strand heel dichtbij. Maar dat niet alleen, via de provinciale weg bent u ook zo in Leiden,
Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Overigens hoeft u nooit ver weg voor de dagelijkse boodschappen of voor culinair genot.
De dorpscentra van zowel Noordwijk als Noordwijkerhout zijn om de hoek en hebben een uitstekend aanbod aan winkels en horecagelegenheden.
Ook bieden beide gemeenten een grote keuze aan basisscholen. Verder zijn er in de regio diverse internationale scholen te vinden zoals de British School in Voorschoten
en The Americain School of The Hague in Wassenaar.

Zit u straks in uw tuin, aan de natuurlijke zwemvijver, terwijl u in de verte het wild kunt spotten? De rust en ruimte die deze natuurkavels bieden, is ongekend en
datzelfde geldt voor de vrijheid in bebouwingsmogelijkheden. Wellicht staat er straks – verscholen tussen de eeuwenoude bomen – een gastenverblijf.
Even verderop creëert u met gemak een speeltuin voor de (klein)kinderen die gemaakt is van natuurlijke materialen. Het zijn zomaar wat ideeën,
die zich ontpoppen bij het zien van deze kavels. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en het wonen op deze bijzondere plek zelf te beleven.

Uw smaak, uw levensstijl en uw gezinssamenstelling bepalen uiteindelijk wat voor soort huis hier komt te staan. Wordt het übermodern of gaat u voor prachtig traditioneel?
Of houd het zo natuurlijk mogelijk en laat de flora en fauna de sfeer van uw tuin en woonomgeving bepalen.

Wij laten u volledig vrij in het ontwerp. Zelf een huis ontwerpen. Al uw wensen en dromen in één huis gevat. Wat een voorrecht. De mogelijkheden zijn eindeloos,
zeker als u de ruimte krijgt zoals op dit landgoed. Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op landgoed Sancta Maria te ontdekken.
Dat is met een bezoek aan het landgoed en onze Sales Gallery. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien.
En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Sancta Maria Natuurkavel 901 0 ong is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken