Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-1
Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoofdweg-Zuid 50

€ 895.000 k.k.
Verkocht
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-0
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-1
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-2
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-3
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-4
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-5
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-6
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-7
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-8
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-9
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-10
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-11
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-12
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-13
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-14
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-15
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-16
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-17
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-18
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-19
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-20
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-21
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-22
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-23
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-24
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-25
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-26
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-27
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-28
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-29
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-30
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-31
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-32
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-33
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-34
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-35
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-36
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-37
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-38
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-39
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-40
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-41
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-42
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-43
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-44
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-45
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-46
Verkocht
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-2
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-3
+47
Perceeloppervlakte
670 m²
Woonoppervlakte
186 m²
Inhoud
747 m³
Hoofdweg-Zuid 50 is succesvol verkocht door Van der Panne Woningmakelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Landelijk en toch centraal wonen? Dan is deze woning echt een kijkje waard. Het betreft een goed onderhouden, vrijstaande woning aan de rand van Nieuwerkerk a/d IJssel, net buiten de woonwijk. Zo is het hier landelijk wonen, maar wel met alle voorzieningen op fietsafstand. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum in Nieuwerkerk a/d IJssel ligt op slechts vijf minuten fietsen en het uitgebreide Alexandrium ligt op tien minuten fietsafstand, waar zich tal van winkels bevinden. Ook scholen, zorgvoorzieningen, sportaccommodaties en openbaar vervoer bevinden zich in de directe nabijheid. De woning heeft een hoog afwerkingsniveau, wat in elke ruimte is terug te zien. Het woonoppervlak van 186 m² is verdeeld over twee woonlagen en de woning is gelegen op een perceel van maar liefst 670 m². Op de begane grond is er een woonkamer die is opgedeeld in twee compartimenten, waardoor er een gezellige living en een echte woonkeuken zijn ontstaan. Tevens zijn er een kantoor en een bijzonder ruime berging te vinden. De enorme tuin loopt rondom het huis, waardoor er diverse zitplekken, altijd een plekje in de zon of schaduw en meerdere parkeerplaatsen zijn. Op de eerste verdieping zijn vervolgens vijf slaapkamers en een badkamer met bad én douche te vinden. Vanaf de overloop is er toegang tot twee vlieringen, genoeg bergruimte dus! Aan duurzaamheid is ook gedacht, er zijn namelijk 18 zonnepanelen op het dak geplaatst.

Persoonlijke tekst eigenaar:
We hebben dit huis 14 jaar geleden laten bouwen. We hebben toen gekozen voor veel lichtinval van buiten. Mensen die bij ons binnenkomen zijn vaak verrast vanwege de ruimte en het licht. Het heeft een prettige woonoppervlakte en een fijn klimaat door de goede isolatie. Het is ook ruimtelijke vanwege o.a. de hoge deuren en de indeling van het huis. De tuin is het verlengstuk van het huis waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van het buitenleven en de vrijheid. De schuur en bijkeuken aan huis zijn heel prettig, praktisch en makkelijk doordat je alles dicht in de buurt hebt en veel extra bergruimte hebt. Daarnaast woon je buitenaf en heb je veel privacy, maar zit je toch heel centraal. Omdat we de werkzaamheden van het bedrijf op een andere plek gaan voortzetten, verhuizen wij mee en moeten we deze fijne plek achterlaten. We hadden het huis het liefst opgepakt en meegenomen maar hopen nu dat anderen er net zo’n fijne plek aan beleven als wij.

Begane grond:
Voor- en zijtuin. Door een recht van overpad met de buren kunnen auto's achterin geparkeerd worden. Er is hier plek voor meerdere (en grotere) voertuigen zoals een caravan of camper. Via de zijkant is de entree toegankelijk. Entree, brede hal met volledig betegeld toilet v.v. wandcloset en fonteintje, meterkast, trapopgang en voldoende ruimte achter de trap voor de garderobe. Toegang tot de woonkamer. De woonkamer loopt over de gehele lengte, waarbij de living aan de voorzijde via ensuite deuren toegankelijk is waarin aan beide kanten vaste kasten zitten, typisch jaren '30. De living is voorzien van een houtkachel (ter overname) en biedt via schuifdeuren met de oorspronkelijke ramen toegang tot een extra kamer, die ideaal als kantoor/werkkamer ingericht kan worden. Terug in de eetkamer valt direct de hoeveelheid licht op door de vele ramen. De eetkamer staat in verbinding met de open keuken, welke is voorzien van een kookeiland met een vijfpits gaskookplaat en een afzuigkap. Verder zijn er in de keuken een oven, een magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een kokendwaterkraan (Quooker) aanwezig. In de keuken bevindt zich een vaste kast met achter het plaatwerk de CV-ketel (2008). De keuken, woonkamer en hal zijn voorzienn van een houten vloer. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken is er een vaste kast met de wasmachine-aansluiting. Vanuit de bijkeuken toegang tot de berging. De berging kent erg veel ruimte dankzij het oppervlak van ca. 24 m². De berging beschikt over twee lichtkoepels, een wastafel met warm en koud water en een vliering. Doordat er verwarming aanwezig is, kan er een werk-, slaap- of hobbyruimte van gemaakt worden. De berging beschikt over deuren naar de voor- én achtertuin.

De gehele begane grond (m.u.v. de berging) is voorzien van vloerverwarming.

Zowel vanuit de woonkamer via openslaande deuren als via de berging via een loopdeur toegang tot de achtertuin. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen. Door de diepte en vrije ligging is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. De tuin beschikt over een terras en een gazon, dat doorloopt langs de zijkant van de woning. Via de zijkant is de voortuin te bereiken. Tevens is er een achterom naar de achterzijde, waar de parkeergelegenheid is.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot vijf slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde, twee aan de voorzijde en één in het midden. De slaapkamer in het midden is extra ruim dankzij de dakkapel en is voorzien van een wastafel. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer. Tevens zijn via deze verdieping de badkamer en een separaat toilet bereikbaar. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een dubbele wastafel met twee natuurstenen kommen en een meubel, een designradiator en vloerverwarming. Het toilet is eveneens volledig betegeld en is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De tussenwanden op deze verdieping zijn niet dragend, waardoor de verdieping naar wens ingedeeld kan worden of van kleinere slaapkamers door het weghalen van een wand eenvoudig grotere slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Vliering:
Via de overloop zijn er zowel voor als achter via vlizotrappen twee vlieringen bereikbaar, dit zorgt voor veel extra bergruimte over de gehele lengte van het huis.

Bijzonderheden:
De woning is volledig geïsoleerd. In 2016 zijn er 18 zonnepanelen op het dak geplaatst. De buitenkozijnen zijn ca. 2 jaar geleden geschilderd. De buitendorpels zijn van natuursteen en de regenpijpen en dakgoten van zink.

Afmetingen:
Zie de (interactieve) plattegronden voor de afmetingen van de woning.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Nieuwerkerk aan den IJssel
Sectie : A
Nummer : 5201
Grootte : 670 m²

Bouwjaar : 2008
Inhoud : 747 m³
Gebruiksoppervlakte wonen : 186 m²
Overige inpandige ruimte : 0 m²
Gebouwgebonden buitenruimte : 2 m²
Externe bergruimte : 0 m²

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe woning!
Meer lezen
Minder lezen
Hans van der Panne
Uw qualis-makelaar
Hans van der Panne
Van der Panne Woningmakelaardij
Dorpsstraat 9
2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel
0180-332 222
Contact met de makelaar
Hoofdweg-Zuid 50, Nieuwerkerk aan den IJssel foto-1
Hoofdweg-Zuid 50 is succesvol verkocht door Van der Panne Woningmakelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken