Nooitgedacht 12, Nederweert foto-1
Nederweert

Nooitgedacht 12

€ 820.000 k.k.
Verkocht
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-0
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-1
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-2
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-3
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-4
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-5
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-6
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-7
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-8
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-9
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-10
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-11
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-12
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-13
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-14
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-15
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-16
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-17
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-18
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-19
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-20
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-21
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-22
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-23
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-24
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-25
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-26
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-27
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-28
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-29
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-30
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-31
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-32
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-33
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-34
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-35
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-36
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-37
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-38
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-39
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-40
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-41
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-42
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-43
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-44
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-45
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-46
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-47
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-48
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-49
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-50
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-51
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-52
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-53
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-54
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-55
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-56
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-57
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-58
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-59
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-60
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-61
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-62
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-63
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-64
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-65
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-66
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-67
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-68
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-69
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-70
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-71
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-72
Verkocht
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-2
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-3
+73
Perceeloppervlakte
462 m²
Woonoppervlakte
225 m²
Inhoud
929 m³
Nooitgedacht 12 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Deze vrijstaande woning die in 2019 is gerealiseerd, staat op een prachtige locatie en biedt u een ongekende luxe. De woning is gebouwd met kwalitatief zeer hoogwaardige materialen en dit is terug te zien in alle leefruimtes. De ligging in de populaire wijk 'Kerneelhoven' is de spreekwoordelijke kers op de taart.

Over de woning: dit luxe woonobject beschikt over royale leefruimtes verdeeld over drie verdiepingen. Bij de realisatie van de woning is over elk detail nagedacht wat maakt dat de leefruimtes beschikken over zeer veel slimme functionaliteiten. Denk hierbij o.a. aan slimme verlichting en handige aansluitingen (ethernet, cai) door de woning. Elke verdieping beschikt over vloerverwarming aangedreven door een luchtwarmtepomp welke per kamer apart te regelen is. Het meer dan uitstekende isolatiepakket bestaande uit zwarte aluminium kozijnen met HR++ beglazing, granieten dorpels en dak-, vloer- en wandisolatie zorgen voor een energielabel A+. Naast het woonhuis met rieten kap is er tevens een bijgebouw bestaande uit een berging en royale overkapping.

Indeling woning: Via de dubbele oprit is er toegang tot de entree. Bij de entree komt u binnen in een statige ontvangsthal alwaar de plafonds extra hoog zijn en een vide met de eerste verdieping ontstaat. Dankzij het raam, dat parallel loopt aan de hoogte van het plafond ontstaat er een lichte en indrukwekkende ruimte. De gehele begane grond beschikt over een gietvloer met vloerverwarming en net gestucte wand- en plafondafwerking. De ontvangsthal geeft u toegang tot de meterkast (uitgebreid), inpandige garage, de verdieping en de woonkamer.

De woonkamer is ruim van opzet. De combinatie tussen de prachtige gietvloer, strakke wandafwerking (deels leerbehang) en de zwarte aluminium kozijnen die tot aan de grond reiken zorgen voor een zeer prettig lichtinval. De woonkamer beschikt tevens over meerdere maatwerk inbouwkasten. Vanuit de woonkamer is er een semi-open verbinding met de keuken. Dankzij de dubbele ensuite deuren is deze verbinding af te sluiten.

De luxe keuken is het hart van de woning en is met haar 45 m2 aan oppervlakte zeer royaal van opzet. De keukenopzet bestaat uit een kookeiland, inbouwkasten en meer dan voldoende plaats voor een royale eettafel om al uw gasten te ontvangen. De luxe keuken met o.a. een composiet werkblad en voldoende opbergingsgelegenheid beschikt o.a. over de navolgende apparatuur: een dubbele combi-oven/magnetron waarvan een op stoom en de ander op hete lucht werkt, een vaatwasser, een koelkast, een 'Quooker' kraan en een 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem van Bora. Riante raampartijen en een schuifpui met coollight glas zorgen voor een ideaal contact met de achtertuin.

Vanuit de leefkeuken is tevens een portaal te bereiken alwaar toegang wordt verschaft tot de toiletruimte, deur naar de tuin en een kantoorruimte. De toiletruimte is keurig van opzet met een fonteintje, wandcloset en mechanische ventilatie. De kantoor/hobbyruimte heeft dankzij een dakraam zeer prettig lichtinval.

De inpandige garage aan de voorzijde van de woning voorziet tevens in een gietvloer met vloerverwarming. Deze gietvloer heeft een extra beschermende laag voor bijvoorbeeld het knoeien met olie. Verder bevindt zich in de garage een elektrische sectionaalpoort, opslagruimte, de warmte-terug-wininstallatie en verdeelstation van de elektrische aansluitingen.

De ontvangsthal geeft middels een nette Z-vorm beukenhoutentrap toegang tot de eerste verdieping. De overloop op de verdieping geeft toegang tot drie riante slaapkamers, toiletruimte, badkamer en waskamer met trap naar de zolderverdieping. De slaapkamers zijn allen voorzien van een pvc-vloer, net stucwerk en/of exclusief behang en veel daglicht. De hoofdslaapkamer beschikt daarnaast nog over een luxe maatwerk inloopkast.

De luxe badkamer is ruim van opzet en beschikt over een dubbele wastafel met een riant op maat gemaakt inbouwmeubel. Boven de wastafel is een spiegel met spiegelverwarming gerealiseerd. Het vrijstaande ligbad en de inloopdouche met thermostatische kraan en regendouche maken de badkamer compleet.

De laatste kamer op de eerste verdieping is de waskamer waar logischerwijs ook de witgoedaansluiting is gerealiseerd. Middels een vaste trap op deze kamer is de zolderverdieping te bereiken.

De zolderverdieping is tevens zeer royaal van opzet, maar dient nog naar wens een afwerking te krijgen. Als eerste is er de technische ruimte met de standplaats van de luchtwarmtepomp, verdeler vloerverwarming en boiler. De zolder is mogelijk in te delen in twee extra slaapkamers. Alle aansluitingen zijn reeds aanwezig op deze verdieping alsmede die voor warm en koud water om een eventuele tweede badkamer te creëren.

Tuin: de tuin rondom de woning is netjes aangelegd. Aan de voorzijde een dubbele oprit, gazon, olijfboom en pad naar de achterom. De dubbele poort en schutting zijn afgewerkt met afromosia hout. De achtertuin voorziet een keurig aangelegde grasmat en een nette berging met overkapping. De berging is volledig geïsoleerd en hier is tevens de aansluiting van een dubbele grondwaterpomp aanwezig. De tuin is voorzien van een sproeisysteem aangesloten op de waterpomp. Onder de overkapping is het heerlijk vertoeven op zomerse avonden en ook hier zitten meerdere aansluitingen waaronder CAI en Ethernet.
Meer lezen
Minder lezen
René Dwars
Uw qualis-makelaar
René Dwars
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Nooitgedacht 12, Nederweert foto-1
Nooitgedacht 12 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken