Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-1
Meijel

Donkerpeelkensweg 22

€ 1.375.000 k.k.
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-0
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-1
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-2
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-3
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-4
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-5
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-6
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-7
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-8
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-9
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-10
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-11
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-12
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-13
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-14
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-15
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-16
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-17
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-18
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-19
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-20
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-21
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-22
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-23
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-24
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-25
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-26
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-27
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-28
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-29
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-30
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-31
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-32
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-33
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-34
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-35
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-36
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-37
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-38
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-39
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-40
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-41
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-42
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-43
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-44
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-45
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-46
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-47
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-48
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-49
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-50
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-51
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-52
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-53
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-54
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-55
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-56
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-57
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-58
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-59
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-60
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-61
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-62
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-63
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-64
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-65
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-66
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-67
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-68
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-69
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-70
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-71
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-72
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-73
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-74
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-75
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-76
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-77
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-78
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-79
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-80
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-81
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-82
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-83
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-84
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-85
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-86
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-87
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-88
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-2
Donkerpeelkensweg 22, Meijel foto-3
+89
Perceeloppervlakte
2,0 ha
Woonoppervlakte
217 m²
Inhoud
804 m³

Omschrijving

*** For English see below***

Stelt u zich toch eens voor. Dat u in de ochtend na het douchen uitkijkt over uw eigen fruitboomgaard met peren, appels, pruimen, bramen en walnoten. Dat u, als de zon opkomt en de dauw op het gras een witte deken vormt, uitkijkt over uw eigen landgoed. De paarden lopen op eigen terrein, met stallen en een koetshuis, een eigen schuilgelegenheid en natuurlijk een eigen paardenbak. U drinkt een kop koffie op het terras, kijkt vanuit uw eigen jacuzzi in de tuin uit over een prachtige vijverpartij of u maakt met vrienden en familie gebruik van een prachtig geïsoleerd buitenverblijf. Dit is tevens een plek om heerlijk thuis te werken met uitzicht over uw eigen landgoed. Stelt u zich toch eens voor…

Dwars Makelaars laat u graag kennis maken met deze groene parel in het buitengebied van Meijel in de Gemeente Peel en Maas, op de rand van Limburg en Noord-Brabant. Binnen 30 autominuten van Eindhoven biedt deze plek u de unieke mogelijkheid om u terug te trekken uit het drukke leven. Wonen in een ‘cottage-style’ woonboerderij op een perceel van iets meer dan 2 hectare groot. Hier maakt u uw eigen balans tussen werk en ontspanning in een natuurlijke omgeving. Een idyllische en centraal gelegen plek. Kortom een heerlijk thuis waarin u zich samen met familie en vrienden kunt terugtrekken uit het drukke leven en geniet van geborgenheid, rust en ruimte.

Deze ‘cottage-style’ woonboerderij is voorzien van een geschroefd rieten dak en is in de afgelopen jaren door de huidige bewoner sterk gemoderniseerd waarbij de karaktereigenschappen van de woning onaangetast zijn gebleven.

Op de begane grond treft u een ruime entree aan. Deze biedt naast het de toegang tot een woonkamer die bestaat uit een ruime zitkamer en een royale eetkamer. Deze ruimtes bieden ruim voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen, mede door de aanwezigheid van de prachtige haardpartij en het mooie lichtinval vanuit de karakteristieke ramen. De karakteristieke balken in het plafond geven de woning een extra landelijk karakter.
De keuken is luxe en landelijk opgezet en voorzien van deels nieuwe apparatuur. Hierbij valt met name het SMEG fornuis (6 pits gas en 3 elektrische ovens) direct op. Vanuit de keuken is er een prachtig uitzicht over de vernieuwde vijverpartij en de fruitboomgaard. De keuken biedt tevens toegang tot de achteringang en de bijkeuken.

Op de begane grond is er een ruim kantoor van ca. 23 m2 aanwezig. Deze ruimte biedt u onder andere de mogelijkheid om thuis te werken. Een belangrijk voordeel is dat u gasten eenvoudig kunt ontvangen zonder dat ze daarbij uw woonhuis en privé-situatie dienen te betreden. Natuurlijk kan de ruimte ook gebruikt worden om te ontspannen of de woning, nu of in de toekomst, levensloop bestendig te maken.

Via de trapopgang bereikt u de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers ingericht waarbij de ‘master bedroom’ verdieping breed en zeer royaal is en de directe toegang heeft tot een separaat toilet. De badkamer is luxe en vernieuwd in 2021 waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen. Deze is voorzien van een royale inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel waarbij met name opvalt dat je ook vanaf deze ruimte een prachtige zichtlijn over het landgoed hebt. De eigen ‘jacuzzi ruimte’ op de 1e verdieping zorgt dat u ontspannend kunt genieten van een leuke film of u dimt de verlichting en droomt even heerlijk weg.

Aan duurzaamheid en energieverbruik is gedacht. Zo is de woning aangesloten op een eigen zonnepark van maar liefst 46 zonnepanelen. Dit zonnepark is in 2022 uitgebreid met extra panelen waarbij tevens de gehele elektra in en om de woning verbeterd is waardoor deze volledig bij de tijd en zeer uitgebreid is.
De woning is goed geïsoleerd door de aanwezigheid van het rieten dak en de rondom geïsoleerde raampartijen. De begane grond is ter plaatse van de tegelvloer, dit is in de entree, de keuken en de woonkamers, voorzien van vloerverwarming. Zo blijft u flexibel bij het kiezen van uw verwarmingsbron.

Het buitenterrein is voorzien van de nodige bijgebouwen. De paardenstallen zijn ondergebracht in een bijgebouw dat voorzien is van een geïsoleerd dak en spouwmuren. Hierin zijn ondergebracht, 2 paardenstallen, 2 separate ruimtes die in gebruik zijn als voerkamer en verwarmd hondenverblijf, en een koetshuis.

Op het terrein valt tevens een prachtig tuinhuis op. Afgewerkt met glazen wanden, verwarmd en voorzien van isolatie is dit een prachtige plek om te ontspannen. Vanuit het houten vlonderterras geniet u van een wijds uitzicht over het volwassen groen. Een plek waar u heerlijk kunt werken of juist kunt genieten van een hapje en een drankje.

De royale berging/garage is opgebouwd uit hout en biedt plaats aan de apparaten en voertuigen die gebruikt worden voor het onderhoud van het landgoed. Tevens is deze ruimte erg geschikt als klusruimte. Naast deze ruimte is een royale hoge carport gesitueerd de thans dienst doet als hooiopslag.

De paarden staan in een eigen wei die tevens toegang biedt aan de paardenbak. Deze is voorzien van de aanduidingen om er in te kunnen rijden. De paarden staan veelal buiten en hebben daarbij de mogelijkheid om te schuilen voor slecht weer.

Het perceel bestaat uit weiland en tuin en is geheel met hagen en bomen omzoomd. Zo geniet u van een optimale privacy.

Stelt u zich toch eens voor dat u na een dag hard werken of juist erg genieten buiten zit. De sfeerverlichting rondom de woning is automatisch aangegaan. Wat een heerlijk dag weer!

Wilt u kennismaken met deze unieke kans op een heerlijk buitenleven? Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen informeren.

***English tekst***


Can you imagine taking a shower in the morning and overlooking your own fruit orchard that includes pears, apples, plums, blackberries and walnuts. Seeing the sun rise over you own estate where a white blanket of dew is formed on the grass.. The horses parade on their own grasslands, including stables and a carriage house, their own shelter and of course their own two stables. You are having a cup of tea on the terrace, looking out from your own jacuzzi in the garden over a beautiful pond or make use of a beautiful isolated outdoor living area with friends and family. This is also a great place to work from home with a view over your own estate. Just imagine…

Dwars Makelaars would like to introduce you to this green treasure in the outskirts of Meijel within the Municipality of Peel and Maas, on the edge of the provinces of Limburg and North Brabant. Within 30 driving minutes from Eindhoven, this place offers you the unique opportunity to completely withdraw from the hectic life. Living in a 'cottage-style' farmhouse on a plot of just over 20.000 m2. Here you can create your own work life balance and relax in a natural environment. An idyllic and centrally located place. A wonderful home in which you can withdraw from the busy life together with family and friends and enjoy secure, peaceful and spacious living.

This 'cottage-style' farmhouse has a screwed thatched roof and has been modernized by the current owners in recent years, while the specific characteristics belonging to the house have remained untouched. On the ground floor you will find a spacious entrance. In addition to it, this offers access to a living room that consists of a separated spacious sitting room and a spacious dining room. These spaces offer an opportunity to relax, partly due to the presence of the beautiful fireplace and the beautiful light from the characteristic windows. The characteristic beams in the ceiling give the house an extra rural character. The kitchen is luxurious and rural and equipped with partly new equipment. In particular, the SMEG stove (6 burner gas and 3 electric ovens) immediately catches the eye. From the kitchen there is a beautiful view over the renovated pond and the fruit orchard. The kitchen also provides access to the rear entrance and the spacious utility room.

On the ground floor there is a spacious office of 23m2 available. This space offers you, among other things, the opportunity to work from home. An important advantage is that you can easily receive guests without them having to enter your home and private situation. Of course, this room can also be used to relax or to make the home, now or in the future, life-proof.

Via the stairs you reach the second floor. There are 3 bedrooms situated, the 'master bedroom' floor is wide and very spacious and has direct access to a separate toilet. The bathroom is luxurious and renovated in 2021, using high-quality materials. This is equipped with a spacious walk-in shower, toilet and double sink with furniture, which is particularly striking that you also have a beautiful line of sight over the estate from this room. The private 'jacuzzi room' on the 1st floor ensures that you can enjoy a relaxing movie or dim the lighting and dream away.

Sustainability and energy consumption have been considered. For example, the house is connected to its own solar park of no less than 46 solar panels. This solar park was expanded in 2022 with extra panels, while the entire electricity in and around the house has also been improved, making it fully up-to-date and very complete.

The house is well insulated due to the thatched roof and insulated windows all around. The ground floor is where the tiled floor is located, this is in the entrance, the kitchen and the living rooms, equipped with underfloor heating. This way you remain flexible when choosing your heating source.

The outside area is equipped with the necessary outbuildings. The stables are housed in an outbuilding with an insulated roof and cavity walls. This includes 2 horse stables, 2 separate rooms that are used as a feeding room and heated doghouse, and a carriage house.

There is also a beautiful garden house on the property. Heated and finished with glass walls and insulation, this is a wonderful place to relax. From the wooden deck terrace you can enjoy a wide view over the greenery. A place where you can work wonderfully or just enjoy a drink and nice company.

The spacious storage room/garage is made of wood and offers space for the equipment and vehicles used for the maintenance of the estate. This space is also very suitable as a workshop. Next to this space is a spacious high carport which currently serves as hay stack.

The horses are in their own meadow that also provides access to the horse outside box. Fully accessible by vehicles and large machines. The horses are most often enjoying the grasslands outside and have the opportunity to shelter from bad weather.

The plot consists of meadow and garden and is completely lined with hedges and trees. This way you enjoy optimal privacy.

Just imagine yourself sitting outside after a hard day's work and enjoying the view and life. The mood lighting around the house is switched on automatically. What a lovely day again!

Would you like to become acquainted with this unique opportunity for a wonderful outdoor life? Please contact us so that we can provide the required informat
Meer lezen
Minder lezen
René Dwars
Uw qualis-makelaar
René Dwars
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.375.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
11583

Bouw

Type
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
217 m²
Perceel
2,0 ha
Inhoud
804 m³

Indeling

Kamers
6
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Achtertuin
West, 17330 m², 13820×17130cm

Objectkenmerken

• Alarminstallatie
• Glasvezel kabel
• TV-Kabel
• Zonnepanelen

Locatie

Donkerpeelkensweg 22, 5768 PS Meijel

Meer lezen
Minder lezen

Plattegronden

Donkerpeelkensweg 22, Meijel plattegrond-0
Donkerpeelkensweg 22, Meijel plattegrond-1
Donkerpeelkensweg 22, Meijel plattegrond-2
Donkerpeelkensweg 22, Meijel plattegrond-3
Donkerpeelkensweg 22, Meijel plattegrond-4

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Donkerpeelkensweg 22

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
René Dwars
Uw qualis-makelaar
René Dwars
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599

Dwars Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine