Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Rooijseweg 29

Verkocht
Perceeloppervlakte
4,3 ha
Woonoppervlakte
307 m²
Inhoud
1.180 m³
Rooijseweg 29 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Landelijk gelegen vrijstaande woonboerderij met manege, paardenstallen, veldschuur, 2 paddocks, longeercirkel, buitenrijbak en 3 paardenweien.

De opstallen zijn in 2008 vernieuwd en gerenoveerd. Gelegen in het buitengebied tussen Mariahout en Sint-Oedenrode. 

INDELING:

Entree hal met houten vloer en trap naar de verdieping. Woonkeuken met houten vloer en keukenopstelling voorzien van onder andere oven, magnetron vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en granieten werkbladen. Via woonkeuken toegang tot de provisiekelder (1,67 m hoog). Speelkamer /voorkamer in L-vorm met houten vloer en houtkachel. Achterportaal met toegang tot geheel betegelde badkamer, kantoorruimte en bijkeuken. Badkamer met douche, wastafel en wandcloset. Bijkeuken met Indiase Leisteen vloer met vloerverwarming, kastenwand, granieten wastafel en meubel, garderobewand en meterkast (19 groepen en 4x aardlekschakelaar). Riante living in L vorm van 74 m² voorzien van Indiase Leisteen vloer met vloerverwarming, zandstenen schouw met 'Kal-fire' haard en dubbele schuifpui naar terras. Deur naar berging met opstelling cv-ketel, Nefit Ecomline Excellent HR, bouwjaar 2008. Op de eerste verdieping de overloop met toegang tot 5 slaapkamers en 2 badkamers. Badkamer met ligbad met whirlpoolfunctie, douche, wastafel in meubel, wandcloset en elektrische vloerverwarming. Slaapkamer II en slaapkamer III. Waskamer met aansluitpunt wasapparatuur. Slaapkamer IV met toegang tot badkamer en masterbedroom. Badkamer II met ligbad, royale douche met rainshower, 2x wastafel in meubel met marmeren blad en wandcloset. Masterbedroom IV van 41 m² met inloopgedeelte voorzien van kastenwand. Op de zolder twee vlieringen, elk te bereiken via vlizotrap.

BUITEN:

Deels overdekt terras en tuin. Ruime parkeergelegenheid tussen woning en paardenstal. Tuin aan voorzijde met uitzicht over landerijen. Paardenstal (bouwjaar 2009) van 197 m² met 8 boxen, zadelkamer, was-/droogplaats, technische ruimte met eigen cv-ketel (Nefit Ecomline HR) en alarminstallatie. De zadelkamer is voorzien van kastenwand en keukenblok. De inrichting is van SeBo Interior & Equipage. Manege met binnenrijbak met kantine/barruimte en technische ruimte (totaal circa 870 m²). Bar met uitzicht op binnenrijbak. Paardenwei met twee paddocks tussen paardenstal en manege. Complete beregeningsinstallatie, zowel binnen als buiten. De weiden zijn afgezet met duurzaam houten hekwerk. De buitenrijbak is voorzien van drainage. 

BIJZONDERHEDEN:

De inrit is voorzien van elektrisch toegangshekwerk • De woning is geheel voorzien van dubbel glas • Het woonhuis en de paardenstal zijn voorzien van alarminstallatie • Het buitenterrein is voorzien van betonnen klinkerbestrating en omheind met hekwerk • Eiken- en beukenbomen zijn beschermd • Perceel kadastraal bekend gemeente Lieshout, sectie D, nummers 394 en 378, samen groot 43.044 m². Bouwjaar circa 1930 (woonhuis). Inhoud circa 900 m³ (woonhuis). 

TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend. Voor serieuze gegadigden is een plattegrond of bouwtekening ter beschikking en/of ter inzage via ons kantoor. Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom. De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Neggers Makelaars en Adviseurs.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Rooijseweg 29 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken