Dorpstraat 11, Macharen foto-1
Macharen

Dorpstraat 11

€ 875.000 k.k.
Verkocht
Dorpstraat 11, Macharen foto-0
Dorpstraat 11, Macharen foto-1
Dorpstraat 11, Macharen foto-2
Dorpstraat 11, Macharen foto-3
Dorpstraat 11, Macharen foto-4
Dorpstraat 11, Macharen foto-5
Dorpstraat 11, Macharen foto-6
Dorpstraat 11, Macharen foto-7
Dorpstraat 11, Macharen foto-8
Dorpstraat 11, Macharen foto-9
Dorpstraat 11, Macharen foto-10
Dorpstraat 11, Macharen foto-11
Dorpstraat 11, Macharen foto-12
Dorpstraat 11, Macharen foto-13
Dorpstraat 11, Macharen foto-14
Dorpstraat 11, Macharen foto-15
Dorpstraat 11, Macharen foto-16
Dorpstraat 11, Macharen foto-17
Dorpstraat 11, Macharen foto-18
Dorpstraat 11, Macharen foto-19
Dorpstraat 11, Macharen foto-20
Dorpstraat 11, Macharen foto-21
Dorpstraat 11, Macharen foto-22
Dorpstraat 11, Macharen foto-23
Dorpstraat 11, Macharen foto-24
Dorpstraat 11, Macharen foto-25
Dorpstraat 11, Macharen foto-26
Dorpstraat 11, Macharen foto-27
Dorpstraat 11, Macharen foto-28
Dorpstraat 11, Macharen foto-29
Dorpstraat 11, Macharen foto-30
Dorpstraat 11, Macharen foto-31
Dorpstraat 11, Macharen foto-32
Dorpstraat 11, Macharen foto-33
Dorpstraat 11, Macharen foto-34
Dorpstraat 11, Macharen foto-35
Dorpstraat 11, Macharen foto-36
Dorpstraat 11, Macharen foto-37
Dorpstraat 11, Macharen foto-38
Dorpstraat 11, Macharen foto-39
Dorpstraat 11, Macharen foto-40
Dorpstraat 11, Macharen foto-41
Dorpstraat 11, Macharen foto-42
Dorpstraat 11, Macharen foto-43
Dorpstraat 11, Macharen foto-44
Dorpstraat 11, Macharen foto-45
Dorpstraat 11, Macharen foto-46
Verkocht
Dorpstraat 11, Macharen foto-2
Dorpstraat 11, Macharen foto-3
+47
Perceeloppervlakte
1.028 m²
Woonoppervlakte
358 m²
Inhoud
1.702 m³
Dorpstraat 11 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

De zeer moderne uitstraling van deze dorpsvilla zet je even op het verkeerde been. Totdat je het opschrift ‘Sint Odrada Huis’ op de voorgevel leest. Dat verwijst naar het verleden van Maasdorp Macharen als bedevaartsoord voor deze beschermheilige. Ooit was dit de naam boven de ingang van de lokale school. Nu is het, samen met fraaie gevelornamenten, een prachtige herinnering aan een rijk verleden.

Na de tijd als school ging die historie namelijk door als thuisbasis van een gerenommeerd auto- en garagebedrijf. De huidige verkopers hebben het pand vier jaar geleden gekocht van de eigenaar. En ze vormden het vervolgens om tot een prachtige vrijstaande woning. Een huis waarin elementen uit zowel het schoolse als het bedrijfsmatige verleden overeind zijn gebleven.

Het hoge houten dak met zichtbare delen van het gebinte is er daar zeker een van. Een authentiek element uit de begintijd van het pand. Maar ook de panelen van de loftdeuren zijn een schitterende verwijzing. Ooit waren het namelijk de lokaaldeuren uit het oude schoolgebouw. De overheaddeuren in het kantoor herinneren op hun beurt weer duidelijk aan de periode van het autobedrijf.

Die linken naar het bedrijfsmatig gebruik komen helemaal terug in de ‘look and feel’ van alle woon- en leefruimtes. Zowel in de lichte living, de riante multifunctionele tussenkamer en de ruimtelijke keuken zie je de industriële uitstraling. En ook op de verdieping met drie royale slaapkamers, een ensuite-badkamer en een gezamenlijke badkamer, is de mix van authentiek en modern fraai gewogen.

Bijzondere extra’s komen daarnaast in de vorm van een zeer ruime hoofdslaapkamer met ensuite-badkamer op de begane grond. Of de grote extra kamer ernaast die ideaal is voor gebruik als kantoor, praktijkruimte of hobbyruimte. Door de genoemde overheaddeuren kun je er ook gemakkelijk een inpandige garage realiseren.

Niet dat je parkeergelegenheid te kort zult komen. Daarin voorziet de eigen oprit met de brede carport je meer dan rijkelijk. Vervolgens vind je in de naastgelegen achtertuin op het zuiden altijd wel een zonnige of schaduwrijke plek. Bijvoorbeeld onder de overkapping van een van de beide veranda’s.

De woning bevindt zich aan de centrale Dorpstraat in Maasdorp Macharen. Je woont op een paar minuten loopafstand van de huidige school en sportvelden. Verder rijd je in vijf minuten naar Oss of naar de opritten van de A50 en A59.

Pluspunten

+ Riant parkeren voor meerdere auto’s op eigen oprit met blauwe kiezels en onder brede carport met vier parkeerplekken. De oprit is aan de voorzijde afgesloten met een een dubbele poort.

+ Via dubbele houten voordeur binnenkomst in royale entree met garderobe-nis, meterkast en geheel betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. L-vormige gang geeft toegang tot extra kamer, leefkeuken en bergingen aan zijkant. Betonvloer in hal gaat verder in kookgedeelte en extra kamer aan voorzijde.

+ Vloerverwarming op gehele begane grond en beide badkamers op de verdieping. Vanuit de installatieruimte is de vloerverwarming afzonderlijk instelbaar voor elke ruimte.

+ Royale tuingerichte woonkamer heeft een karakteristieke lichte sfeer. Een glasgevel met openslaande tuindeuren laat het daglicht volop binnen. Ook is er zo een een vloeiende verbinding met de veranda. In de woonkamer aansluitende eetkamer en tussenportaal ligt een houten vloer.

+ Riante leefkeuken is verdeeld in een kookgedeelte en ruime eetkamer. Openslaande tuindeuren zorgen ook in de eetkamer voor directe verbinding met de veranda. Natuurlijk kan deze kamer zeer flexibel worden benut, bijvoorbeeld als ruimte voor een biljart. Dakramen in het hoge originele dak met zichtbare delen van het gebinte zorgen voor zeer prettige lichtinval.

+ Schuifdeur met authentieke panelen van schooldeuren leidt naar tussenportaal naast eetkamer. Hier zijn de toiletruimte en installatiekast. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van wandtoilet.

+ In het ruimtelijke kookgedeelte met stijlvolle gietvloer is centraal een kookeiland in U-vorm geplaatst. Dit bevat onder meer een brede geïntegreerde bar met houten blad en de inductiekookplaat met werkbladafzuiging. In het keukenblok tegen de wand is inbouwapparatuur geïntegreerd zoals een combi-oven, combimagnetron, hoge koelkast, hoge vriezer en vaatwasser.

+ Grote bijkeuken annex berging biedt plaats aan witgoed en veel opslagmogelijkheden.

+ Masterbedroom met inloopkast en ensuite-badkamer op de begane grond. De ensuite-badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche met regendouche, wandtoilet en houten badkamermeubel met opzetwaskom.

+ Ruime extra kamer aan voorzijde biedt een perfecte plek voor het realiseren van een kantoor, praktijkruimte of atelier. Omdat de overheaddeuren en open bergzolder van de voormalige garage nog aanwezig zijn, kan de ruimte zeker ook dienst doen als inpandige garage. De diepte van de ruimte is erop aangepast. Aparte buitendeur komt uit aan voorzijde woning.

+ Tussenportaal in hal bij voordeur leidt naar twee ruime bergingen aan de zijkant van de woning. Deze zijn ook toegankelijk via buitendeur aan de voorzijde onder een overkapping. Via de achterste berging is er een doorgang naar een wasruimte en het portaal bij de eetkamer.

+ Achtertuin op het zuiden. Bij de woning bevindt zich een riante veranda met vlondervloer. Naast de brede carport biedt een houten veranda eveneens een beschutte plek, met in de avonduren nog veel zon. Beide beschutte zitplekken sluiten aan op een tuin-/gazongedeelte. Het gehele perceel is omsloten door een moderne schutting. Poort naar oprit biedt een directe achterom vanaf de woonstraat.

+ Trap in leefkeuken leidt naar overloop bij vide met aan weerszijden royale slaapkamers.

+ Drie slaapkamers op verdieping hebben hoogoplopende plafonds met zichtbare delen van het gebinte en een laminaatvloer. Gevelvensters en een dakramen zorgen voor een fijne lichtinval.

+ De zeer royale en sfeervolle slaapkamer aan de achterzijde heeft een loftdeur, open bergzolder, inloopkast en ensuite-badkamer. Bij de twee slaapkamers aan de voorzijde bevindt zich een separate badkamer.

+ Ensuite-badkamer en badkamer aan voorzijde zijn geheel betegeld en beide uitgevoerd met een dakraam, inloopdouche met regendouche, wandtoilet en badkamermeubel.

Bijzonderheden

+ Energielabel A.
+ WTW-installatie (2019).
+ Nefit HR-combiketel (2019)
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar

Het betere wonen.

Huizen met karakter. Met ruimte. Op een plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Bekijk ons volledige aanbod
Dorpstraat 11, Macharen foto-1
Dorpstraat 11 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken