Dorpsstraat 93, Lieshout foto-1
Lieshout

Dorpsstraat 93

€ 2.675.000 k.k.
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-0
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-1
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-2
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-3
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-4
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-5
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-6
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-7
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-8
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-9
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-10
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-11
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-12
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-13
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-14
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-15
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-16
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-17
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-18
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-19
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-20
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-21
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-22
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-23
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-24
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-25
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-26
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-27
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-28
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-29
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-30
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-31
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-32
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-33
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-34
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-35
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-36
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-37
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-38
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-39
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-40
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-41
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-42
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-43
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-44
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-45
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-46
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-47
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-48
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-49
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-50
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-51
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-52
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-53
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-54
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-55
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-56
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-57
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-58
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-59
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-60
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-61
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-62
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-63
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-64
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-65
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-2
Dorpsstraat 93, Lieshout foto-3
+66
Perceeloppervlakte
2.005 m²
Woonoppervlakte
689 m²
Inhoud
2.876 m³

Omschrijving

Op een royaal en vrij gelegen perceel ligt deze prachtige met riet gedekte villa! De gehele woning is van alle comfort en luxe voorzien. Denkende hierbij aan een uitgebreid Domoticasysteem, vloerverwarming, separate kantoorruimte, riant souterrain, verwarmd zwembad met wellnessruimte en 4 slaapkamers waarvan de oudersuite met eigen badkamer op de begane grond. De woning is gelegen nabij alle voorzieningen zoals het centrum van Lieshout, de basisschool en sportpark ‘Het Luijtelaar’.

Ligging:
De woning is gelegen nabij alle voorzieningen zoals het centrum van Lieshout, de basisschool en sportpark ‘Het Luijtelaar’.

INDELING

Voortuin:
Verzorgde voortuin met groenborders, vijver, royale oprit voor meerdere auto’s en overdekte entree. U kunt vanuit de oprit het woonhuis, de carport, de kantoorruimte en de ondergrondse (afsluitbare) garage en souterrain bereiken. De hellingbaan is verwarmd, dit zorgt voor veel comfort indien het bijvoorbeeld gesneeuwd / gevroren heeft.

Entree woning:
Via dubbele eiken voordeuren bereikt u de ruime ontvangsthal met garderobe. Er is toegang tot diverse vertrekken: het woongedeelte, de oudersuite, de wasruimte, het souterrain en de verdieping. Bij binnenkomst ervaart u direct de ruimtelijke indeling wat onder andere wordt gerealiseerd door de vide.

Oudersuite:

Slaapgedeelte:
Riante slaapkamer (8 m x 4.5 m) voorzien van alle comfort door de combinatie met een inloopkast en een eigen badkamer. De kamer is voorzien van inbouwspots, vloerbedekking en 3 ramen met uitzicht op de achtertuin. Tevens bieden de ramen een prettige en natuurlijke lichtinval.

Badkamer:
Moderne badkamer met alle voorzieningen! Er is een riante inloopdouche, 2 wastafels met meubel en nis met hangcloset en bidet.

Woonvertrek:
Riant en licht woongedeelte. U kunt deze behaaglijke ruimte bereiken via de entree of via de rechtervleugel. In het woonvertrek ligt een marmeren tegelvloer met vloerverwarming. Er is opmerkelijk veel en fraai lichtinval via de vele raampartijen en de openslaande tuindeuren U geniet van de doorkijk (gas) haard in zowel het zitgedeelte als de keuken.

Bibliotheek:
Separate ruimte in het woonvertrek welke momenteel als bibliotheek wordt gebruikt.

Tweede hal:
Met een modern betegelde toiletruimte met toilet – urinoir – wastafel. Tevens ruime bijkeuken met pantry en ruime koelcel. Vanuit deze tweede hal heeft u toegang tot de carport.

Leef-keuken:
Aan de achterzijde van de woning is de leef-/woonkeuken gesitueerd. Er is volop kastruimte (lades, apothekerskast en kasten) en er is een zithoek voor 4-personen. Er wordt op inductie gekookt en het afzuigsysteem is in het plafond verwerkt. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, hierbij moet u denken aan: Quooker, koelkast + vriezer, oven-/ magnetron combinatie, stoomoven, koffieautomaat, vaatwasser en wijnkoeler.

Tuin:
De parkachtige tuin rondom is magnifiek onder architectuur aangelegd. De achtertuin is op het zuiden gelegen en geheel omheind met natuurlijke hagen en een hekwerk. De tuin geniet van een vrij uitzicht en is voorzien van diverse terrassen waardoor u zich op verschillende plekjes kunt genieten van uw tuin en de zon. Het riante overdekte terras aan de achterzijde van de woning heeft grote terrastegels waar vloerverwarming onder ligt. Er zijn terras-verwarmers en een tv-aansluiting aanwezig. Ook heeft u een fantastisch zicht op de rietenkap-constructie, afgewerkt met eiken balken.

Zwembad met wellnessruimte:
Een heerlijk verwarmd zwembad inclusief buitendouche. Het geheel is uitgevoerd met een sfeervol lounge terras. De wellnessruimte beschikt over een pantry, een separate kleedruimte, een sauna en een badkamer met toilet – wastafel – douche.

Kantoorruimte:
De gehele rechtervleugel van de woning wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte. Er is veel lichtinval door de diverse raampartijen rondom. In deze ruimte is al rekening gehouden met het realiseren van een trap, welke u toegang geeft tot de atelierruimte op de 1e verdieping van het woongedeelte, dit ten behoeve van een mogelijke ombouw tot zorgwoning of separaat appartement.

Eerste verdieping

Overloop/vide:
Er is toegang tot de 3 slaapkamers, het toilet, de badkamer en via een tussenruimte de atelierruimte.

Slaapkamer 2:
Riante slaapkamer (ca. 6m x 4m) voorzien van vloerbedekking, 2 dakkapellen en een grote inloopkast. De ramen zorgen voor veel lichtinval.

Badkamer:
Ook deze badkamer is van alle comfort voorzien. Er is een vrijstaand ligbad, wastafelmeubel en een riante inloopdouche.

Slaapkamer 3:
Slaapkamer (ca. 5m x 4m) eveneens voorzien van vloerbedekking, een dakkapel en onder de dakschuinte kunt u gebruik maken van 2 kasten met volop bergruimte.

Slaapkamer 4:
Deze slaapkamer (ca. 4,5m x 5,5m) heeft 2 dakvensters en een lichtkoepel. Er ligt vloerbedekking en er is een inloopgarderobe met dubbele openslaande deuren. Tevens is er een grote ruimte welke momenteel gebruikt wordt als archief.

Tussenruimte:
Aansluitend aan de overloop bevindt zich een tussenruimte. Deze heeft reeds voorzieningen voor het realiseren van een badkamer.

Atelierruimte / multifunctionele ruimte:
Royale multifunctionele ruimte welke voor diversen doeleinden gebruikt kan worden, onder andere geschikt voor de ombouw naar een zorgwoning.

Souterrain:

Entree:
Het souterrain kunt u zowel via binnen als buiten bereiken. Via een royale hal kunt u naar de vergaderruimte of naar het woongedeelte via een trapopgang. Ook bevindt zich hier nog een trapkast.

Garage:
De garage is geheel afsluitbaar door middel van een elektrische roldeur en geschikt voor 2 auto's. Met daarnaast een loopdeur.

Vergaderruimte:
Het souterrain is momenteel in gebruik als vergaderruimte met alle bijbehorende voorzieningen en daglichtinval. Hierbij moet u denken aan: bar, separate pantry, toilet (heren en dames) en rokersruimte. Vanuit de pantry bereikt u de technische ruimte van de woning. Het souterrain is via de linker- en rechtervleugel te bereiken.

Ontspanning-/sportruimte:
In deze ruimte is een toilet, inloopdouche, wastafel en sauna (infrarood) aanwezig. U kunt via dubbele openslaande deuren het kelder-terras en de tuin bereiken.

Bijzonderheden:
• Op een royaal en vrij gelegen perceel ligt deze prachtige met riet gedekte villa! De gehele woning is van alle comfort en luxe voorzien. Denkende hierbij aan een uitgebreid Domoticasysteem, vloerverwarming, stofzuigsysteem, alarm-en brandmeld- installatie, separate kantoorruimte, riant souterrain,
verwarmd zwembad met wellnessruimte en 4 slaapkamers waarvan de oudersuite met eigen badkamer op de begane grond.
• De woning is gelegen nabij alle voorzieningen zoals het centrum van Lieshout, de basisschool, sportpark ‘Het Luijtelaar’ en diverse sportvoorzieningen op loopafstand.
• De gehele woning is voorzien van vloerverwarming (inclusief het buitenterras) en gebalanceerd ventilatiesysteem. De binnenhuistemperatuur is altijd constant en behaaglijk. In de zomer werkt de topkoeling erg prettig!
• De woning is rondom goed aangelicht.
• De villa is voorzien van een Domoticasysteem.
• Uitgebreide technische installatie (Climalevel systeem)
• Mogelijkheid tot het realiseren van een zorgwoning.
• Kantoor aan huis.
• Multifunctionele kelder.
• Verwarmde hellingbaan.
• Voorlopig energielabel A.
• Naast gelegen kavel is eventueel ook te koop.
• Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen de afgesproken termijn na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen bij
een Nederlandse bankinstelling ter grootte van dit bedrag.
Meer lezen
Minder lezen
Henk Honders
Uw qualis-makelaar
Henk Honders
Honders/Alting Makelaars
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
013-523 26 00
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.675.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
09420

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bijzonderheden
Toegankelijk voor gehandicapten

Oppervlakten en inhoud

Wonen
689 m²
Perceel
2.005 m²
Overig
62 m²
Inhoud
2.876 m³

Indeling

Kamers
10
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
Aardwarmte
Verwarming
Aardwarmte, Gashaard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom, Zonneterras

Garage

Soort garage
Parkeerkelder, Souterrain

Objectkenmerken

• Mechanische ventilatie
• Alarminstallatie
• TV-Kabel
• Zwembad
• Rookkanaal
• Dakraam
• Sauna

Locatie

Dorpsstraat 93, 5737 GB Lieshout

• Aan rustige weg
• Vrij uitzicht
• In bosrijke omgeving

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Dorpsstraat 93, Lieshout plattegrond-0
Dorpsstraat 93, Lieshout plattegrond-1
Dorpsstraat 93, Lieshout plattegrond-2
Dorpsstraat 93, Lieshout plattegrond-3

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Dorpsstraat 93

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Henk Honders
Uw qualis-makelaar
Henk Honders
Honders/Alting Makelaars
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
013-523 26 00

Honders/Alting Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine