Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-1
Langenboom

Zandvoortsestraat 20

€ 1.395.000 k.k.
Verkocht
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-0
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-1
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-2
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-3
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-4
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-5
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-6
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-7
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-8
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-9
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-10
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-11
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-12
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-13
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-14
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-15
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-16
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-17
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-18
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-19
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-20
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-21
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-22
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-23
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-24
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-25
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-26
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-27
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-28
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-29
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-30
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-31
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-32
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-33
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-34
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-35
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-36
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-37
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-38
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-39
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-40
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-41
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-42
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-43
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-44
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-45
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-46
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-47
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-48
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-49
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-50
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-51
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-52
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-53
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-54
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-55
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-56
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-57
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-58
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-59
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-60
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-61
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-62
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-63
Verkocht
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-2
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-3
+64
Perceeloppervlakte
9.505 m²
Woonoppervlakte
325 m²
Inhoud
1.263 m³
Zandvoortsestraat 20 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Karakteristiek leefcomfort in landelijk buitengebied.

Sfeervol wonen is werkelijk tot in de haarvaten van deze authentieke woonboerderij en naastgelegen bijgebouw geïntegreerd. Op een prachtige manier laten de beide panden zien hoe nostalgische elementen perfect kunnen samenvloeien met modern woongemak en een kenmerkende eigen vormgeving. Het is een esthetische symbiose die werkelijk in alle leef- en gebruiksruimten terugkomt.

Voordat je op een overweldigende manier kennismaakt met het interieur zul je eerst overbluft worden door de uitgesproken landelijke ligging. Over de landweg rijd je langs uitgestrekte velden en akkers naar het riante perceel. Direct word je daarbij gepakt door de vrijheid, rust en privacy die deze rurale woonomgeving je biedt. Een gevoel dat bij aankomst op de lange eigen oprit alleen maar versterkt wordt.

Hier toont de woonboerderij op het riante erf zijn idyllische gezicht. De in het begin van deze eeuw nieuw gebouwde kortgevelboerderij met vrijstaand omgevormd stalgebouw laat vervlogen tijden herleven. De mix van rieten kap met oud-Hollandse pannen, fraaie handvormstenen in de gevel en boerenvlechtwerk legt de historische wortels op een subtiele wijze bloot.

Zoals aangegeven krijgt die authentieke uitstraling binnen een schitterend vervolg. De huidige bewoners hebben op een formidabele manier geheel eigen accenten toegevoegd. Waarmee de organische en sfeervolle connectie tussen verleden en heden wordt gelegd. Hedendaags wooncomfort gaat dus naadloos samen met de ambiance van weleer.

Dit krijgt nog een speciale dimensie met een groot en compleet ingericht bijgebouw. Hierdoor kan deze extra ruimte op een zeer multifunctionele manier worden gebruikt. Zo zou er gemakkelijk een bedrijfsruimte kunnen worden ondergebracht. Maar ook een toepassing in de mantelzorg is zeer goed mogelijk.

Natuurlijk speelt ook de riante tuin een belangrijke rol in het totale woonplezier. Door de uitgestrekte afmetingen en ligging kun je hier met maximale vrijheid, privacy en rust genieten van je eigen buiten. De stijlvolle vormgeving met ruime terrassen en markante veranda garandeert dit leefgenot. Met het eigen natuurgebied met grote waterpartij als bijzonder uitroepteken.

De landelijke ligging gaat overigens gepaard met prima verbindingen. De woonboerderij ligt centraal tussen de vier dorpskernen van Langenboom, Zeeland, Grave en Mill. Waarbij je in alle kernen scholen en winkels treft. Verder zorgt het netwerk van provinciale wegen in de omgeving voor snelle routes naar verdere bestemmingen. Zo zijn de A50, A59 en A73 bijvoorbeeld vlot bereikbaar.

Pluspunten

+ Met houten poort afgesloten toegang tot lange oprit die naar woonboerderij en rondom bijgebouw leidt. Aan de zijkant zijn met bomen en struiken afgeschermde parkeerplaatsen gecreëerd. Verder is er een beschutte parkeerplaats in de garage achter op het perceel.

+ De uitgestrekte tuin gaat rondom de woonboerderij en is fraai groen aangelegd. De grote omhaagde voortuin bestaat uit een uitgestrekt gazon met fruitbomen en perken.

+ De diepe achtertuin strekt zich tot ver achter de woonboerderij uit. De tuin heeft een landelijk karakter met struiken, bomen, uitgestrekte grasvelden met wilde bloemenweide.

+ Aan de achterzijde van het perceel ligt een afgescheiden gedeelte met bomen, struiken en centrale waterpartij. Door de natuurlijke aanleg behoeft dit gedeelte van de tuin nauwelijks onderhoud. Het is een ideale plaats voor bijvoorbeeld het houden van dieren of andere recreatieve toepassingen.

+ Een ruim verhard terrasgedeelte sluit aan op de woonboerderij. Het terras heeft een tegelvloer met een subtiele mozaïek-rand. Centraal is een mooie mozaïekvloer gelegd rondom een ornament.

+ Een voormalig stalgebouw is omgevormd tot een zeer bijzondere en gezellig gestileerde veranda. Onder deze markante overkapping is een beschut zitje gemaakt dat maximale privacy en vrijheid geeft. Het aansluitende betegelde terras verlengt deze schitterend vrije plaats. De veranda bevat een in een gemetseld wand geïntegreerde open haard.

+ Een afzonderlijke berging in de tuin bestaat uit een afgesloten gedeelte en twee open delen voor opslag voor onder andere hout. Het afgesloten gedeelte is voorzien van een vaste trap naar een bergzolder.
+ Verder staat in de tuin nog een vrijstaande schuur.

Woonboerderij

+ Binnenkomst in representatieve ruime hal. Hier bevinden zich de garderobe, trap, meterkast en toiletruimte. Toiletruimte kent een eigenzinnige vormgeving en is voorzien van wandtoilet, urinoir en fonteintje.

+ Royale woonkamer heeft een zeer sfeervolle uitstraling waarin de zichtbare delen van het gebinte, het balkenplafond, de ramen met deelruiten en tegelvloer een karakteristieke combinatie aangaan. Een doorzichthaard is het fraaie verbindende element tussen de beide zitgedeelten, waarvan er een is uitgevoerd als een knusse zitkuil.

+ Achter schuifwand in woongedeelte is een extra ruimte beschikbaar. Deze is ideaal voor gebruik als kantoor, thuiswerkplek, hobbyruimte of speelkamer.

+ Portaal verbindt living met bijzondere tuinkamer. In dit portaal zijn een keukenblok en een kastenwand beschikbaar.

+ Aangebouwde tuinkamer heeft een karakteristieke vijfzijdige vorm die met het rieten puntdak en koperen eindkap de herinnering oproept aan een historische hooimijt. Door de vijfzijdige opzet is er een panoramisch uitzicht door de glaswanden met deelruiten. Het houten dak en geblokte vloer completeren het nostalgische karakter. Openslaande tuindeuren maken vanuit vier zijden een vloeiende overgang naar de achtertuin.

+ Ensuite-deuren met aan weerszijden inbouwkasten vormen de scheiding tussen de living en riante leefkeuken. Bij de openslaande tuindeuren is een fijne plaats voor een grote eettafel. Hier is ook een voorraadkast beschikbaar. De vloer van de keuken is bedekt met lichtgekleurde calacatta tegels. Openslaande tuindeuren geven een directe doorgang naar het terras bij de woning. Aparte loopdeur aan zijkant komt ook uit in de tuin.

+ Het kookgedeelte bestaat uit een luxe keukenblok in U-vorm. In het aansluitend kookschiereiland met bar is een inductiekookplaat met werkbladafzuiging geïntegreerd. Bij de bar zijn hoge krukken geplaatst. De keuken is verder uitgevoerd met een keur aan moderne inbouwapparatuur zoals twee ovens, hoge koelkast en vaatwasser.

+ Bijkeuken annex berging biedt plaats voor wasmachine, droger en ander witgoed. Ook is hier de unit van de centrale ventilatie geïnstalleerd.
Een echte kelder geeft een ruime plaats voor natuurlijk koele opslag. Er zijn aansluitingen voor witgoed beschikbaar.

+ Royale slaapkamer met ensuite-badkamer op de begane grond heeft een brede kastenwand. Een ramenrij aan de voorzijde zorgt voor een rijkelijke lichtinval.
+ Ensuite-badkamer is luxueus vormgegeven met calacatta wanden en vloer. Dit patroon wordt afgewisseld met in visgraatmotief betegelde wandgedeelten. Onder een venster met deelruiten is een vrijstaand ligbad geplaatst. De badkamer is uitgevoerd met een ruime inloopdouche met regendouche, wandtoilet en breed hangend badkamermeubel met dubbele wastafel. In het balkenplafond is spotverlichting verwerkt.
+ Trap in hal komt uit op een ruime overloop met kastruimte. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers. Deze kennen allemaal een fijne lichtinval door dakramen. In de schuine gedeelten van alle slaapkamers is afgesloten bergruimte gemaakt.

+ De masterbedroom is riant uitgevoerd en bevat naast de ruime bergruimte in de schuine gedeelten nog verschillende inbouwkasten. Tussen de hoofdslaapkamer en de naastliggende slaapkamer is een grote inloopkast gemaakt.

+ Badkamer op de slaapverdieping heeft eveneens calacatta wanden en vloer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche met regendouche, wandtoilet en dubbele wastafel. Een groot dakraam laat het daglicht volop binnen.

Bijgebouw

+ Brede entree met dubbele voordeur geeft toegang tot centrale woongedeelte en vormt een royale combinatie van living en leefkeuken. Een parketvloer in Hongaarse punt-motief zorgt samen met het balkenplafond en ramen met deelruiten rondom voor een zeer ruimtelijk en heldere sfeer.

+ Tegen een wand staat onder twee ramen een uitgebreid keukenblok met moderne inbouwapparatuur, zoals een combimagnetron, combi-oven en koelkast.

+ Een verbindingsgang met daarin de toiletruimte geeft een doorgang naar een multifunctionele kamer. Deze kan zeer goed worden gebruikt als kantoor maar zeker ook als slaapkamer. Aan weerszijden geven openslaande tuindeuren een directe verbinding met de tuin.

+ Bijkeuken biedt plaats aan witgoed. Er is hier een aanrechtblad beschikbaar.

+ Tegen het bijgebouw is een garage aangebouwd. Deze is toegankelijk via openslaande dubbele deuren. Naast een beschutte parkeerplaats zijn er veel mogelijkheden voor berging en opslag.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Jeffrey Gremmen
Uw qualis-makelaar
Jeffrey Gremmen
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Zandvoortsestraat 20, Langenboom foto-1
Zandvoortsestraat 20 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken