Eikenlaan 1, Langenboom foto-1
Langenboom

Eikenlaan 1

€ 895.000 k.k.
Verkocht
Eikenlaan 1, Langenboom foto-0
Eikenlaan 1, Langenboom foto-1
Eikenlaan 1, Langenboom foto-2
Eikenlaan 1, Langenboom foto-3
Eikenlaan 1, Langenboom foto-4
Eikenlaan 1, Langenboom foto-5
Eikenlaan 1, Langenboom foto-6
Eikenlaan 1, Langenboom foto-7
Eikenlaan 1, Langenboom foto-8
Eikenlaan 1, Langenboom foto-9
Eikenlaan 1, Langenboom foto-10
Eikenlaan 1, Langenboom foto-11
Eikenlaan 1, Langenboom foto-12
Eikenlaan 1, Langenboom foto-13
Eikenlaan 1, Langenboom foto-14
Eikenlaan 1, Langenboom foto-15
Eikenlaan 1, Langenboom foto-16
Eikenlaan 1, Langenboom foto-17
Eikenlaan 1, Langenboom foto-18
Eikenlaan 1, Langenboom foto-19
Eikenlaan 1, Langenboom foto-20
Eikenlaan 1, Langenboom foto-21
Eikenlaan 1, Langenboom foto-22
Eikenlaan 1, Langenboom foto-23
Eikenlaan 1, Langenboom foto-24
Eikenlaan 1, Langenboom foto-25
Eikenlaan 1, Langenboom foto-26
Eikenlaan 1, Langenboom foto-27
Eikenlaan 1, Langenboom foto-28
Eikenlaan 1, Langenboom foto-29
Eikenlaan 1, Langenboom foto-30
Eikenlaan 1, Langenboom foto-31
Eikenlaan 1, Langenboom foto-32
Eikenlaan 1, Langenboom foto-33
Eikenlaan 1, Langenboom foto-34
Eikenlaan 1, Langenboom foto-35
Eikenlaan 1, Langenboom foto-36
Eikenlaan 1, Langenboom foto-37
Eikenlaan 1, Langenboom foto-38
Eikenlaan 1, Langenboom foto-39
Eikenlaan 1, Langenboom foto-40
Eikenlaan 1, Langenboom foto-41
Eikenlaan 1, Langenboom foto-42
Eikenlaan 1, Langenboom foto-43
Eikenlaan 1, Langenboom foto-44
Eikenlaan 1, Langenboom foto-45
Eikenlaan 1, Langenboom foto-46
Eikenlaan 1, Langenboom foto-47
Eikenlaan 1, Langenboom foto-48
Eikenlaan 1, Langenboom foto-49
Eikenlaan 1, Langenboom foto-50
Eikenlaan 1, Langenboom foto-51
Eikenlaan 1, Langenboom foto-52
Eikenlaan 1, Langenboom foto-53
Eikenlaan 1, Langenboom foto-54
Eikenlaan 1, Langenboom foto-55
Eikenlaan 1, Langenboom foto-56
Eikenlaan 1, Langenboom foto-57
Eikenlaan 1, Langenboom foto-58
Verkocht
Eikenlaan 1, Langenboom foto-2
Eikenlaan 1, Langenboom foto-3
+59
Perceeloppervlakte
5.237 m²
Woonoppervlakte
256 m²
Inhoud
1.093 m³
Eikenlaan 1 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Prachtig landelijk wonen in buitengebied.

Deze woonlocatie in het buitengebied zal je in velerlei opzichten verrassen. Dat begint bij het besef dat de uitgestrekte weide naast de woning en royale tuin bij het perceel behoort. Dierenliefhebbers, thuiswerkers en creatieve geesten zullen hierdoor absoluut een extra warm gevoel krijgen. Het geeft prachtige mogelijkheden om bijzondere toekomstplannen te realiseren.

Dezelfde aangename ervaring krijg je binnen in de markante woning. Meteen bij binnenkomst besef je dat sfeervol wooncomfort hier hoog in het vaandel staat. Een hoogstaande afwerking en stijlvolle inrichting gaan overal in de woning hand in hand. Van de lichte woonkamer, via de luxe leefkeuken tot op de ruime slaapverdieping met onder andere een masterbedroom met ensuite-badkamer en dakterras.

Het modern gestileerde tuinhuis voegt nog een bijzondere extra dimensie toe aan het totale woongenot. Voor het realiseren van een kantoor, (thuis)werkkamer, hobbyruimte of atelier is het de ideale stek. Van alle kanten komt hier het licht volop de ruimte binnen en tijdens de activiteiten heb je een prachtig uitzicht in eigen tuin.

Een grote schuur met carport, mooi afgetimmerd met zwart Zweeds rabbat, biedt extra mogelijkheden voor hobby en natuurlijk voor het parkeren van auto’s. De schuur is voorzien van een zolder en belegd met 26 zonnepanelen.

Die tuin is weelderig groen aangelegd en zorgt door de ligging rondom de woning voor een keur aan zon- en schaduwplekken. Met het plaatsen van verschillende terrassen en zitjes is hiervan optimaal gebruikgemaakt. Bovendien biedt de aangebouwde veranda een heerlijk beschutte plaats bij de woning. Een oase van rust, vrijheid en privacy die naadloos overvloeit naar de belendende eigen weide.

Vanuit de woonlocatie op de splitsing van dorpsstraten in het buitengebied heb je snelle routes naar de dorpskern van Langenboom en de centra van Mill, Grave, Zeeland en Uden. Hier vind je middelbare scholen, supermarkten en verschillende speciaalzaken. Verder sluiten de verschillende provinciale wegen aan op de A50 en A73.

Pluspunten

+ Parkeren op eigen erf of in bijgebouw met dubbele carport en plaats voor twee auto’s in schuur en twee auto’s onder carport. In het bijgebouw is ook bergruimte beschikbaar. De schuur is voorzien van een toilet, krachtstroom en een eigen CV ketel. Voorzieningen voor het opladen van electrische auto’s zijn getroffen.

+ Dubbele houten poort geeft toegang tot de groen aangelegde, omhaagde voortuin. Sierlijk pad leidt naar overkapte voordeur van woning.

+ Binnenkomst in lichte hal met glas-in-loodraam, trap en meterkast. In de hal ligt een tegelvloer.

+ Royale woonkamer bestaat uit twee gedeelten gescheiden door ensuite-deuren. Aan drie zijden zijn grote vensters met deelramen met glas-in-lood in de bovenlichten. In glaspui aan achterzijde is tuindeur naar de achtertuin. De living heeft lichte wanden, plafonds met sierlijsten en een houten vloer.

+ In riante leefkeuken is een mooie plaats voor de eettafel bij glasgevels aan drie zijden. Openslaande tuindeuren komen uit op veranda.

+ Uitgebreid kookeiland met gaskookplaat, spoelbak en vaatwasser vormt de optische scheiding met de eet- annex tuinkamer. Erboven hangt een roestvrijstalen schouwafzuigkap. Tegen de achterwand staan drie keukenmeubels met onder andere twee ovens en koel/vries combinatie. De keuken heeft plafond met spotverlichting en een elegante plavuizenvloer.

+ In bijkeuken is een bergkast en bevindt zich de toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. Buitendeur komt uit onder veranda.

+ Sfeervolle achtertuin is weelderig groen aangelegd met struiken, bomen, perken en gazon. De tuin is voorzien van een inbouw sproei-installatie. Bij de leefkeuken is een fraaie veranda en een fijn zitje bij de living aan de zijkant. Ook verder in de tuin zijn bestrate terrassen gemaakt.

+ Riante uitgestrekte weide naast woning en tuin is omrand door bomen en ingericht met gazon en stijlvol geplaatste perken. De weide is voorzien van een inbouw sproei-installatie.

+ Drie slaapkamers op eerste verdieping hebben prima afmetingen en een fijne lichtinval. Op de overloop is toegang tot een inloopkast en in de slaapkamers ligt een houten vloer.

+ Hoofdslaapkamer is uitgevoerd met een ensuite-badkamer achter een vrijstaande tussenwand. Balkondeur geeft toegang tot groot dakterras aan achterzijde.

+ Ensuite-badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met spotverlichting, ligbad, ruime inloopdouche met regendouche, wandtoilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

+ Badkamer op slaapverdieping is geheel betegeld en heeft een gevelvenster, inloopdouche met regendouche, wandtoilet en badkamermeubel.

+ Modern vormgegeven en prachtig licht tuinhuis biedt een ideale plek voor het creëren van een kantoor of hobbyruimte. Het daglicht komt via de ramen rondom rijkelijk binnen. In het tuinhuis is een keukenblok geplaatst en is een toiletruimte met wandtoilet en fonteintje.

Over Langenboom
Langenboom is een dorp van ruim 2200 inwoners. Het is een dorp met een zeer actief verenigingsleven, een goede basisschool met 160 leerlingen en een kerk die wordt omgetoverd tot sociaal ontmoetingscentrum met een dorpscafé. Het dorp wordt omringd door de Langenboomse bossen en Strandbad de Kuilen. Het dorp maakt deel uit van de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Jeffrey Gremmen
Uw qualis-makelaar
Jeffrey Gremmen
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Eikenlaan 1, Langenboom foto-1
Eikenlaan 1 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken