Stadhouderlaan 21, Horn foto-1
Horn

Stadhouderlaan 21

€ 750.000 k.k.
Verkocht
Stadhouderlaan 21, Horn foto-0
Stadhouderlaan 21, Horn foto-1
Stadhouderlaan 21, Horn foto-2
Stadhouderlaan 21, Horn foto-3
Stadhouderlaan 21, Horn foto-4
Stadhouderlaan 21, Horn foto-5
Stadhouderlaan 21, Horn foto-6
Stadhouderlaan 21, Horn foto-7
Stadhouderlaan 21, Horn foto-8
Stadhouderlaan 21, Horn foto-9
Stadhouderlaan 21, Horn foto-10
Stadhouderlaan 21, Horn foto-11
Stadhouderlaan 21, Horn foto-12
Stadhouderlaan 21, Horn foto-13
Stadhouderlaan 21, Horn foto-14
Stadhouderlaan 21, Horn foto-15
Stadhouderlaan 21, Horn foto-16
Stadhouderlaan 21, Horn foto-17
Stadhouderlaan 21, Horn foto-18
Stadhouderlaan 21, Horn foto-19
Stadhouderlaan 21, Horn foto-20
Stadhouderlaan 21, Horn foto-21
Stadhouderlaan 21, Horn foto-22
Stadhouderlaan 21, Horn foto-23
Stadhouderlaan 21, Horn foto-24
Stadhouderlaan 21, Horn foto-25
Stadhouderlaan 21, Horn foto-26
Stadhouderlaan 21, Horn foto-27
Stadhouderlaan 21, Horn foto-28
Stadhouderlaan 21, Horn foto-29
Stadhouderlaan 21, Horn foto-30
Stadhouderlaan 21, Horn foto-31
Stadhouderlaan 21, Horn foto-32
Stadhouderlaan 21, Horn foto-33
Stadhouderlaan 21, Horn foto-34
Stadhouderlaan 21, Horn foto-35
Stadhouderlaan 21, Horn foto-36
Stadhouderlaan 21, Horn foto-37
Stadhouderlaan 21, Horn foto-38
Stadhouderlaan 21, Horn foto-39
Stadhouderlaan 21, Horn foto-40
Stadhouderlaan 21, Horn foto-41
Stadhouderlaan 21, Horn foto-42
Verkocht
Stadhouderlaan 21, Horn foto-2
Stadhouderlaan 21, Horn foto-3
+43
Perceeloppervlakte
1.285 m²
Woonoppervlakte
288 m²
Inhoud
1.332 m³
Stadhouderlaan 21 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In het groen verscholen aan de rand van een woonerf in de Horner villawijk ‘De Fransche Bergen’ ligt dit vrijstaande landhuis met vrij uitzicht dat een maximale privacy kent. Het object is volledig geïsoleerd, voorzien van energielabel A en beschikt naast 17 zonnepanelen tevens over een verwarmd buitenzwembad. Vier deels overdekte terrassen, zes slaapkamers, twee luxe ingerichte badkamers en twee garages bieden een veelvoud aan mogelijkheden. De ligging is centraal, met winkelvoorzieningen in de nabijheid en scholen voor basis- en middelbaar onderwijs (Sint Ursula)
op korte (loop)afstand. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1973, de inhoud bedraagt 1.332 m3 en de perceeloppervlakte meet 1.285 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
Aan de voorzijde is onder een brede terrasoverkapping toegang tot de ontvangsthal (18,7 m2). Deze heeft een vloerafwerking van Noorse leisteen die drempelloos doorloopt in zowel de living als het gastentoilet, de verbindingshal naar de slaapkamers op de begane grond alsmede in een aantal van hen. In de hal bevindt zich een brede garderobenis, de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en glasvezelverbinding en het gastentoilet. Dat laatste heeft een wandafwerking in dezelfde leisteensoort als de vloer en een inrichting met wit sanitair van Sphinx en fonteintje.

L-vormige living
Aan de rechterzijde biedt de hal toegang een L-vormige living (totaal 68,8 m2) met de Noorse leistenen vloer. Aan de tuinzijde bieden drie grote raampartijen een magnifiek uitzicht op de achtertuin en de daarachterliggende paardenweide. Twee van deze raampartijen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens die het binnenvallende zonlicht temperen. Naast acht ingebouwde halogeenplafondspots, een architectonische ruimtedeler en convectorput is deze living tevens voorzien van een pelletkachel van Ravelli. Openslaande tuindeuren bieden toegang tot een overkapping bij het naastgelegen buitenzwembad.

Halfopen keuken
Ter hoogte van het eetkamergedeelte in de living is toegang tot de halfopen keuken (8,0 m2) waar de leistenen vloer wederom drempelloos in doorloopt. De keuken heeft een inrichting in L-opstelling met witte houten fronten en een granieten werkblad waarin zich een dubbele rvs-spoelbak bevindt. Een brede raampartij achter dit werkblad biedt uitzicht op de voortuin. Tot de (inbouw)apparatuur behoren een vijfpits elektrisch fornuis met oven (M Systems) en rvs-wasemkap (Bosch), alsmede een afwasmachine van Bauknecht.

Bijkeuken
Aanliggend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken (6,8 m2) met witte keramische tegelvloer waar zich twee vrijstaande rvs-koelkasten in Amerikaans formaat bevinden. In een berging zijn de
HR-combiketel (Nefit Ecomline, 2005) en een separate 80-liter boiler (Nefit) opgesteld. Vanuit deze bijkeuken is toegang tot een kelderruimte waar zich de witgoedaansluitingen bevinden.

Drie slaapkamers
Vanuit de ontvangsthal leidt een verbindingshal naar een kantoorruimte/slaapkamer (12,7 m2) en een tweede slaapkamer (10,5 m2) met uitzicht op het zwembad. De derde en hoofdslaapkamer (20,6 m2) ligt aan de achterzijde, is tijdens een verbouwing vergroot en heeft met twee raampartijen eveneens uitzicht op het zwembad. Een tuindeur biedt er rechtstreeks toegang tot het zij- en achterterras. Aan één zijde is een maatwerkkledingkast met drie spiegel-schuifdeuren ingebouwd.

Hoofdbadkamer
Aan de verbindingshal bevindt zich ook de hoofdbadkamer (5,8 m2). Deze heeft een wandafwerking van grootformaat keramische tegels in hoogglans travertin-dessin en een vloer (met vloerverwarming) in Noorse leisteen. Tot de inrichting behoren een tweepersoons keramische wastafel (Villeroy & Boch) met eengreeps mengarmaturen (Grohe), een spuittoilet (reiniging met verwarmd water) van Geberit (Aquaclean 800), alsmede een inloopdouche met glazen wandpanelen en een ligbad met designarmatuur. Een designwandradiator en vijf ingebouwde halogeenplafondspots completeren het geheel.

VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een open eikenhouten trap naar de verdieping met vide (3,4 m2). Aan een overloop (7,9 m2) liggen hier drie slaapkamers, een tuinkamer/kantoor en een tweede badkamer.

Drie slaapkamers en atelierruimte
Bij bovenkomst bevindt zich de kantoorkamer (12,2 m2) één trede hoger aan de rechterzijde. Hij heeft met een brede, vierdelige raampartij uitzicht op de achtertuin. De vloer is afgewerkt met laminaat in een dessin van oude, Franse wijnkisten. Via de overloop ernaast is toegang tot een grote zolderberging (met 3,3 m2 aan stahoogte boven de 1.5-meterlijn) die doorloopt tot boven de keuken op de begane grond. Twee andere, L-vormige slaapkamers (met 14,5 m2 en 13,7 m2 aan stahoogte boven de 1.5-meterlijn) hebben beide toegang tot een breed balkon/loggia (9,5 m2)
in de kapconstructie. De derde L-vormige slaapkamer heeft 9,7 m2 aan stahoogte boven de 1.5-meterlijn en ligt naast de kantoorkamer.

Gastenbadkamer
Op deze verdieping is de gastenbadkamer (4,3 m2) gesitueerd. De wanden zijn afgewerkt met keramische tegels in marmerdessin en tot de inrichting behoren een inloopdouche met thermostaatkraan en verzonken afvoer, een keramische wastafel in strak ontwerp en een vrijhangend toilet (Jungborn).

SOUTERRAIN
Vier keldervertrekken
De kelderverdieping bestaat uit twee gescheiden gedeelten. Het eerste deel (27,9 m2) is vanuit de bijkeuken bereikbaar via een witgelakte, vaste trap en biedt op een betegelde verhoging plaats
aan de witgoedaansluitingen. Aan de achterzijde heeft deze kelder extra bergruimte (18,8 m2) op circa 1.70 meter hoogte.
Het tweede keldergedeelte is toegankelijk via een trappartij in de nieuw aangebouwde garage en beslaat drie kelderruimtes.

In de eerste (32,8 m2) zijn bij de trapopgang de zandfilterinstallatie en de verwarmingsketel van het zwembad ondergebracht. Het andere deel van deze ruimte is ingericht werkplaats/hobbyruimte. Hier is tevens de toegang tot een naastgelegen kelder (17,0 m2) die lange tijd de functie van kantoor aan huis heeft gehad. Hij staat op zijn beurt in verbinding met een multifunctioneel inzetbare derde kelderruimte (10,7 m2) met toegang tot een kruipruimte.

Twee garages/bergingen
Aan de linkerzijde van het landhuis bevinden zich twee aangebouwde garages die beide beschikken over een elektrisch bedienbare rolpoort met afstandsbediening; het dak van beide biedt plaats
aan 17 zonnepanelen waarvan de omvormer (Sunny Boy) zich in de eerste, rechtsgelegen en geïsoleerde garage (23,3 m2) bevindt. Deze heeft aan de achterzijde met een trap toegang tot de uit
drie ruimtes bestaande kelderverdieping. Daglicht valt in beide garages binnen via een lichtkoepel in het dak. De linkergarage (35,7 m2) is later aangebouwd en heeft een extra plafondhoogte voor
de stalling van een camper. Vanuit deze laatste grootste is op twee manieren toegang tot een aan de achterzijde gelegen overkapping (27,2 m2) bij het zwembad.

TUIN MET VERWARMD ZWEMBAD
De tuin van dit object is omringd biedt dankzij de volgroeide vegetatie rondom een maximum aan privacy en beschikt over diverse terrassen waarvan er vier deels of geheel onder een overkapping vallen. Het eerste overdekte terras (36,7 m2) ligt aan de voorzijde bij de entree waardoor eveneens overdekt toegang is tot de beide garages.

Verwarmd zwembad met hoge mate van privacy
Het tweede overdekte terras (27,2 m2) met een vloer van flagstones ligt aan de achterzijde en heeft uitzicht op het verwarmde L-vormige zwembad (9 x 5 meter) dat een speciaal gedeelte heeft voor kleine kinderen. Privacy is in hoge mate gewaarborgd dankzij een muur op de erfgrens en een halfronde bakstenen wand die het zwembadgedeelte scheidt van het overige deel van de terrassen en tevens als windvanger fungeert.

Aan de woningzijde heeft de achtertuin een groot waaiervormig, bakstenen terras dat deels onder een overkapping (11,8 m2) ligt en overgaat in een gazon waarin zich een vijverpartij bevindt.
De vegetatie in de borders is volgroeid en diverse boomsoorten, waaronder een monumentale beukenboom, bepalen in hoge mate de groene atmosfeer. Op het uitgestrekte gazon met vrij uitzicht is voor kinderen een trampoline ingegraven en zij kunnen hun fantasie de vrije loop laten in een hooggeplaatste boomhut.

Voor volwassenen biedt dit gedeelte van de achtertuin een aanvullend comfort dankzij de rondvormig en met bakstenen randen afgewerkte zitkuil. Op zomeravonden draagt een vuurkorf in hoge mate bij aan een sfeervolle beleving van dit groene paradijs. Aan de voorzijde van de achtertuin is tevens voorzien in een berging (9,1 m2) voor stalling van tuinmaterieel. Met een afsluitbaar tuinpoortje naast een vierde overkapping (7,0 m2) is toegang tot de voortuin.

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd landhuis dat beschikt over energielabel A (definitief, geldig tot december 2030);
- Voorzien van 17 zonnepanelen voor een aangename reductie van de energiekosten;
- In totaal 6 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen;
- Twee badkamers in luxe uitgevoerd;
- Diverse multifunctioneel inzetbare keldervertrekken;
- Twee aangebouwde garages met elektrische rolpoorten met afstandsbediening;
- Verwarmd buitenzwembad met hoge mate van privacy;
- Tuin met diverse terrassen, waarvan twee overdekt en volledig vrij uitzicht aan de achterzijde;
- Optimale privacy in elke ruimte van de omliggende tuin;
- Dankzij de ligging van slaap- en badkamer op de begane kan dit landhuis tevens in aanmerking komen voor het predikaat 'levensloopbestendig’;
- Nabij (op loopafstand van) sportvelden, tennisbaan en middelbaar onderwijs (Ursulalyceum);
- Op korte loopafstand van uitgestrekte water- en natuurgebieden (Beegderheide);
- Op korte rijafstand (10 minuten) van Roermond met zijn winkelcentra en opritten naar de autosnelwegen.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Stadhouderlaan 21, Horn foto-1
Stadhouderlaan 21 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken