Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-1
Horn

Prins Bisschoplaan 14

€ 550.000 k.k.
Verkocht
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-0
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-1
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-2
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-3
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-4
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-5
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-6
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-7
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-8
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-9
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-10
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-11
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-12
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-13
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-14
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-15
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-16
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-17
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-18
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-19
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-20
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-21
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-22
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-23
Verkocht
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-2
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-3
+24
Perceeloppervlakte
1.060 m²
Woonoppervlakte
188 m²
Inhoud
722 m³
Prins Bisschoplaan 14 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Rust, ruimte, duurzaamheid en toekomstbestendig wonen!

Dat zijn de kernwoorden die horen bij deze bungalow, gelegen aan een verkeersluwe weg in het villapark in Horn. Deze woning is met behoud van vele originele elementen zorgvuldig voorbereid
op een energiezuinige toekomst. Het pand is volledig geïsoleerd, alle gevels zijn gereinigd en opnieuw gevoegd en het heeft de beschikking over 12 zonnepanelen. Recentelijk zijn een slaap- en werkkamer voorzien van airconditioning waarmee deze ruimten in de zomer gekoeld maar ook in de winter verwarmd kunnen worden. De vijf slaapkamers, grote werkkamer en twee badkamers bieden U veel (thuiswerk)mogelijkheden en woongenot. De ligging is uitermate rustig nabij bossen en het uitgestrekte natuurgebied van de Beegderheide. De scholen voor basis- en middelbaar onderwijs (Sint Ursula) liggen op korte fiets- en loopafstand. De stad Roermond en de grote snelwegen A3, A2 en A52 zijn in enkele autominuten bereikbaar.

BEGANE GROND
Hal
De ontvangsthal heeft een marmeren vloerafwerking en aan de linkerzijde bij binnenkomst een brede garderobenis. De originele glas-in-koper raampartijen bij de voordeur zijn in 2016 voorzien van isolerende voorzetramen.

Woonkamer
De L-vormige woonkamer is een lichte kamer dankzij een brede raampartij aan de voorzijde en een schuifpui aan de achterzijde die naar het overdekte terras leidt. De vloer is afgewerkt met eiken parket in originele staat. Een inzet houthaard van Haprod met rondom mooie groene en zwarte natuurstenen in een strakke vormgeving, vormt hier een sfeerverhogend element. Deze haard is kenmerkend voor de bouwstijl van de bungalow.

Woonkeuken
De oorspronkelijke tegelvloer van de woonkeuken hebben de huidige eigenaren bewust intact gehouden en laten polijsten. De inrichting is in L-opstelling met boven- en onderkasten met lichtgrijze fronten en bergkasten in het bovenste en onderste deel waarvan de houten fronten een contrasterend element vormen. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat met wasemkap (Bauknecht) en elektrische (hetelucht-)oven (Siemens, 2012) en een afwasmachine (Siemens). Een tuindeur opent vanuit de keuken naar het overdekte achterterras.

HALVE VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een vijf treden tellende, natuurstenen trap naar een L-vormige overloop. De eerste ruimte aan de linkerzijde betreft de meterkast met aansluitingen van gas en elektra (slimme meters), geflankeerd door een bergkast. Naast deze bergkast is toegang tot het betegelde gastentoilet dat is voorzien van vrijhangend sanitair en een zwart natuurstenen fonteintje met designarmatuur.

3 multifunctionele werk-/slaapkamers met parketvloeren
De grootste L-vormige (werk)kamer bevindt zich aan de voorzijde en is ontstaan door samenvoeging van twee voormalige slaapkamers. (De deur op de gang is intact gebleven waardoor de originele indeling kan worden hersteld). De beide ramen aan de voorzijde zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens (2019) en de ruimte beschikt over een airconditioning-unit (Toshiba, mei 2020 met
5 jaar garantie) en televisieaansluiting. Op het dak boven deze werkkamer zijn in 2016 de twaalf zonnepanelen (Greenpower) geplaatst.

Naast de werkkamer is op de gang (met lichtkoepel) toegang tot een slaapkamer en deze is momenteel in gebruik als kastenkamer. De twee andere slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde waarvan de grootste van beide beschikt over eveneens over een airco-unit van Toshiba uit mei 2020.

Badkamer
Aan de verbindingsgang bij beide slaapkamers ligt de betegelde badkamer. Deze heeft een inrichting met vrijhangend toilet (Keramag), een witmetalen ligbad met Grohe-thermostaatkraan (2020), een douchecabine met schuifdeur en thermostaatkraan, een keramische wastafel met designarmatuur alsmede een designwandradiator voor het drogen van handdoeken. Daglicht valt er binnen
door een grootformaat lichtkoepel (2018).

SOUTERRAIN
Via een deur in keuken is toegang tot een zeven treden tellende trap die naar een T-vormige verbindingshal met keramische tegelvloer (40/40) in het souterrain leidt. De eerste ruimte aan de rechterzijde betreft een berging waar de tegelvloer in doorloopt. Hier is de opstelplaats van de HR-combiketel (Nefit Trendline II HRC 30/cw5, 2015) en bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine.

Twee slaapkamers
De grootste ligt aan de voorzijde waar deze met een dubbele raampartij uitzicht heeft op de voortuin. Hier bevindt zich tevens de watermeter. De tweede slaapkamer heeft een L-vormige plattegrond en is gesitueerd aan de achterzijde. Beide slaapkamers beschikken over muurkasten met drie schuifdeuren die een gehele wand bestrijken.

Badkamer
De eerste ruimte aan de rechterzijde van de trapopgang betreft de gastenbadkamer. Deze heeft een inrichting met een keramische wastafel met designarmatuur (2020), een vrijhangend toilet (Keramag) en een open inloopdouche waarnaast zich een muurkast bevindt

Inpandige garage
De verbindingshal biedt tevens toegang tot de garage die daglichttoetreding heeft via twee raampartijen.
De poort is elektrisch bedienbaar en voorzien van een afstandsbediening. Een (verwijderbare) bergkast met schuifdeuren scheidt de garage van het achterste gedeelte dat met een brede deur toegang biedt tot de achtertuin. Hier is de opstelplaats van de wasdroger.

TUIN
De voortuin heeft een centraal gelegen toegangspad tussen gazonstroken met volgroeide struiken dat leidt naar de drie treden hoger gelegen, overdekte entreepartij. Aan de linkerzijde ligt een oprit naar de achterzijde (met stallingsmogelijkheid voor meerdere auto’s). Vanaf deze zijde is eveneens drempelloos toegang tot de entreepartij. Aan de rechterzijde is toegang tot de inpandige garage
in het souterrain en leidt een tuinpad in de zijtuin naar achteren. Naast de garage bevindt zich een grondwaterpomp met aansluiting voor besproeiing van de tuin.
Een afsluitbare poort biedt aan de rechterkant aan de achterzijde toegang tot de achtertuin en het achterterras. Het terras is in 2005 nieuw aangelegd en beschikt over een handmatig bedienbaar zonnescherm. De overkapping dateert van 2011 en heeft een 20-jarige garantie. Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinberging voor de praktische stalling van tuinmaterieel. De achtertuin heeft een inrichting met gazon en borders en op de achterste erfgrens staan hoge, volgroeide naaldbomen die in elk jaargetijde de groene atmosfeer benadrukken.

ALGEMEEN
- Vrijstaande bungalow uit 1969 die in de voorbije jaren fasegewijs naar huidige woonnormen is gebracht;
- Volledig geïsoleerd (definitief energielabel B, geldig tot 2031);
- 5 slaapkamers (waarvan 2 met airconditioning) en 2 badkamers;
- Inpandige garage met elektrische poort en afstandsbediening;
- Voorzien van 12 zonnepanelen (2016);
- Een object dat in basis volledig is voorbereid op de toekomst en met slechts kleine aanpassingen op persoonlijke wensen kan worden afgestemd.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Prins Bisschoplaan 14, Horn foto-1
Prins Bisschoplaan 14 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken