Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Achter 't Hof 3

Verkocht
Perceeloppervlakte
1.075 m²
Woonoppervlakte
247 m²
Inhoud
1.425 m³
Achter 't Hof 3 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Uniek object te koop in Hoeven! Bent u op zoek naar een karakteristieke, ruime vrijstaande boerderijwoning? Dan is deze woning op een top locatie zeker iets voor u! De ruimte van deze woning kunt u terugvinden in de woonkamer, de leefkeuken, de werk-/hobbykamer op de begane grond, de grote multifunctionele ruimte en de 5 ruime slaapkamers. Door de grootte van de woning (woonoppervlakte van ca. 247 m²) en de vele ruimtes in de ze woning, zijn er veel mogelijkheden het huis aan te passen aan uw wensen. Wilt u graag deze woning in het echt bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor en wij laten u graag de mogelijkheden zien.


Begane grond:
Middels een afsluitbaar hek is er toegang tot de woning. Entree, hal met hierin de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast (10 groepen, krachtstroom en voldoende aardlekschakelaars). Deze hal is voorzien van een leistenen vloer. Ook kunt u vanuit deze hal naar de ruime en gezellige woonkamer, welke voorzien is van een massief houten vloer.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met een oppervlakte van ca. 55 m². Vanuit de woonkamer kunt u middels dubbele deuren naar de keuken en via een loopdeur naar de werkkamer. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en een eetgedeelte.

De ruime werkkamer/studeerkamer is ca. 3.17 x 4.86 m groot. Gezien de huidige omstandigheden is het prettig om de beschikking te hebben over een werkkamer op de begane grond. Uiteraard is deze ruimte ook te gebruiken als speel- of slaapkamer.

De leefkeuken (ca. 4.00 x 4.50 m) heeft een (Siematic) hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 6-pits Boretti gasfornuis met 2 elektrische ovens, een afzuigschouw, een vaatwasser, een koelkast, een magnetron, een spoelbak met Quooker en een granieten werkblad.

Vanuit de keuken kunt u naar het tussenportaal. Het tussenportaal biedt toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met wancloset en fontein, een vaste kast, de bijkeuken en de zij-tuin.

De ruime bijkeuken is ca 3.34 x 7.79 m groot, in deze bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, een wastafel en een separate, geheel betegelde toiletruime. Door de grootte van de bijkeuken kunt u van deze ruimte indien gewenst een slaapkamer met badkamer realiseren, maar ook een extra werkruimte is mogelijk. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de multifunctionele ruimte (ca. 6.94 x 10.52 m).


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 5 ruime slaapkamers, een badkamer en een vlizotrap met toegang tot de bergzolder.

De 2 slaapkamers gelegen aan de voorzijde van deze woning zijn resp. ca 4.00 x 4.00 m en ca. 4.00 x 3.95 m groot. De laatst genoemde slaapkamer is voorzien van een dakvenster.

De 3e en 4e slaapkamers zijn gelegen aan de zijkanten van de woning en resp. ca. 4.00 x 4.00 m en 3.18 x 2.95 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer heeft een dakkapel en de laatst genoemde slaapkamer een dakvenster en een vaste bergruimte met schuifdeuren.

De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.33 x 4.65 m groot en voorzien van een dakvenster. Deze slaapkamer biedt toegang tot een grote inloopkast (ca. 3.33 x 2.85 m groot).

De moderne en geheel betegelde badkamer(ca. 3.18 x 2.95 m) is ca. 5 jaar geleden vernieuwd en is voorzien van inloopdouche met een regen en handdouche, een wandcloset, een dubbele wastafel met een natuurstenen blad. Ook is deze badkamer voorzien van een dakkapel.


2e verdieping
Deze verdieping is middels een vlizotrap te bereiken. Op deze verdieping heeft u een grote bergzolder met de opstelplaats c.v. combi-ketel. Deze verdieping is qua hoogte ook te gebruiken als een volwaardige verdieping middels het plaatsen van een vaste trap en dakvensters.


Tuin
Bij deze woning hoort een voor-, een zij- en een achtertuin. Aan beide zijden van de woning heeft u een afsluitbare poort. De tuin beschikt over een ruime oprit welke parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto’s. Vanuit de oprit kunt u de multifunctionele ruimte bereiken. De achtertuin is verder voorzien van gazon, sierbestrating, diverse borders en volwassen begroeiingen. Ook zijn er terrassen, een kas en een beregeningsinstallatie. Door de volwassen begroeiing heeft u in deze tuin veel privacy.


Multifunctionele ruimte:
Bij deze woning hoort een grote inpandige multifunctionele ruimte die bereikbaar is vanuit de woning en middels een rolpoort vanuit de parkeergelegenheid achter de woning. Deze ruimte kan uitstekend gebruikt worden als hobbyruimte, atelier, werkplaats, garage/berging maar kan ook toegevoegd worden aan de woning. Deze ruimte is voorzien van een stortbak, elektra en dubbele openslaande deuren.


Algemeen:
- Deze woning heeft een energielabel A.
- Deze woning is voorzien van dak- en muurisolatie
- Deze woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De begane grond en 1e verdieping hebben betonnen verdiepingsvloeren.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloer. De keuken, de hal, de toiletruimte en het tussenportaal zijn voorzien van een leistenen vloer. In de werkkamer/studeerkamer liggen laminaattegels.
- De 1e verdieping is, m.u.v. de betegelde badkamer, voorzien van een laminaatvloer.
- Deze woning is voorzien van een alarminstallatie.
- De woning biedt voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de directe omgeving.
- De woning is rustig gelegen op korte afstand van het gezellige centrum van Hoeven.
- De uitvalswegen, het dorp van Hoeven met alle voorzieningen, de school en de sportvelden zijn in de directe nabijheid gelegen.
- De multifunctionele ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken.Hoeven
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.
Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar. Zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A17, A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur heeft bovendien een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen zoals modewinkels, Action, Etos, Kruidvat, een grote Albert Heijn en Gall & Gall, een basisschool en verschillende horecagelegenheden, cafés, cafetaria’s en restaurants. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!
De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk (tegenwoordig een conferentiecentrum en restaurant) en van de Volkssterrenwacht Simon Stevin. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Achter 't Hof 3 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken