Vestesingel 19, Herten foto-1
Herten

Vestesingel 19

€ 475.000 k.k.
Verkocht
Vestesingel 19, Herten foto-0
Vestesingel 19, Herten foto-1
Vestesingel 19, Herten foto-2
Vestesingel 19, Herten foto-3
Vestesingel 19, Herten foto-4
Vestesingel 19, Herten foto-5
Vestesingel 19, Herten foto-6
Vestesingel 19, Herten foto-7
Vestesingel 19, Herten foto-8
Vestesingel 19, Herten foto-9
Vestesingel 19, Herten foto-10
Vestesingel 19, Herten foto-11
Vestesingel 19, Herten foto-12
Vestesingel 19, Herten foto-13
Vestesingel 19, Herten foto-14
Vestesingel 19, Herten foto-15
Vestesingel 19, Herten foto-16
Vestesingel 19, Herten foto-17
Vestesingel 19, Herten foto-18
Vestesingel 19, Herten foto-19
Vestesingel 19, Herten foto-20
Vestesingel 19, Herten foto-21
Vestesingel 19, Herten foto-22
Vestesingel 19, Herten foto-23
Vestesingel 19, Herten foto-24
Vestesingel 19, Herten foto-25
Vestesingel 19, Herten foto-26
Vestesingel 19, Herten foto-27
Vestesingel 19, Herten foto-28
Vestesingel 19, Herten foto-29
Vestesingel 19, Herten foto-30
Vestesingel 19, Herten foto-31
Vestesingel 19, Herten foto-32
Verkocht
Vestesingel 19, Herten foto-2
Vestesingel 19, Herten foto-3
+33
Perceeloppervlakte
216 m²
Woonoppervlakte
192 m²
Inhoud
701 m³
Vestesingel 19 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Aan de rand van OolderVeste ligt deze tussenwoning die in oorsprong dateert van 2008. De huidige eigenaren hebben haar de afgelopen jaren een ware metamorfose laten ondergaan waardoor het thans elke vergelijking met nieuwbouw moeiteloos kan doorstaan. De vloeren op de begane grond kregen een afwerking van Braziliaanse leisteen en werden voorzien van vloerverwarming, de keuken kreeg een designinrichting van Systemat, de badkamer van een vergelijkbare inrichting van Sphinx en op de eerste en tweede verdieping werden gekleurde cementdekvloeren gelegd waarbij de
voormalig open ruimte op die laatste etage is getransformeerd in twee compleet afgewerkte slaapkamers. De ligging is centraal met een basisschool en ruim geoutilleerd winkelcentrum aan de overzijde van de straat en het centrum van Roermond op korte fietsafstand. De oprit naar de A73, en aansluitend de A2, is in enkele autominuten bereikbaar. Het bouwjaar is 2008, de inhoud bedraagt 701 m3 en de perceeloppervlakte meet 216 m2.

BEGANE GROND
De ontvangsthal (10,7 m2) heeft een vloerafwerking van Braziliaanse leisteen (60/60), is voorzien van vloerverwarming en loopt drempelloos door in de woonruimten op de begane grond. Aan de voorzijde is de meterkast ondergebracht met (uitgebreidere) aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en de glasvezelverbinding. Het gastentoilet bevindt zich aan de achterzijde en heeft een wandafwerking van grootformaat witte wandtegels en een achterwand van smalle keramische tegels in een bij de vloer passend dessin. Het sanitair bestaat uit een vrijhangend toilet (Sphinx Ceratect) en
een designfonteintje.

Living
Vanuit de hal biedt een designdeur van fabrikant Gers uit Vlaardingen toegang tot de L-vormige (totaal 55,3 m2) met een vloer van Braziliaanse leisteen. De wanden zijn hoogwaardig afgewerkt en de voormalige naden tussen de dekplaten zijn onzichtbaar weggewerkt. Aan de zijde van de achtertuin bieden openslaande tuindeuren in een brede pui ter hoogte van het eetkamergedeelte toegang tot het terras en de naastgelegen halfopen keuken. Praktisch detail: met een app op de mobiele telefoon kan het verlichtingsplan op afstand worden bediend.

Halfopen keuken
De halfopen keuken (14,8 m2) heeft een inrichting in U-opstelling van Systemat met fronten in zachtgrijze kleurstelling. Het werkblad en de lage plint tegen de achterwand zijn uitgevoerd in gebrande Belgische hardsteen, een behandeling waarmee een robuuste, matte oppervlaktestructuur is verkregen. Het werkblad herbergt een rechthoekige, grootformaat rvs-spoelbak en biedt tevens plaats aan een 5-pits kookplaat van Bauknecht met centrale wokbrander. Deze kookplaat is voorzien van een industriële recirculatie rvs-wasemkap waardoor een aparte afvoer naar buiten kon vervallen. Tot de overige inbouwapparatuur van Bauknecht behoren een magnetron/oven, een stoom- en reguliere oven alsmede een koelkast; de afwasmachine is afkomstig van Indesit. Bijzonder detail in deze keuken is de designlamp van Modular Lighting die het werkblad aan de zijde van de living op sfeervolle wijze verlicht.

Bijkeuken met toegang tot inpandige carport
De keuken biedt toegang tot de bijkeuken (6,8 m2) waar zich de witgoedaansluitingen bevinden. Een tuindeur leidt er naar het achterterras, de voorste deur naar de inpandige carport (21,0 m2). Aan de achterzijde van de bijkeuken is additionele bergruimte gecreëerd in een verdiepingshoge kast met twee schuifdeuren.

EERSTE VERDIEPING
Een donkergrijs gelakte trap met leuningen en staanders in dezelfde afwerking leidt naar de eerste verdieping. De vloer van de overloop is uitgevoerd als cementdekvloer in een donkergrijze kleurstelling. Deze is door-en-door gekleurd en opzettelijk niet glad afgewerkt waardoor zij een organische uitstraling heeft behouden. De vloer loopt drempelloos door in de slaapkamers en de scheidende panelen naar de trap op de overloop zijn uitgevoerd in gehard glas hetgeen het transparante karakter onderstreept. De hoofdslaapkamer (totaal 19,5 m2) bevindt zich aan de rechterzijde en is ontstaan door samenvoeging van twee voormalige slaapkamers waarbij de deur van de achterste naar de overloop is komen te vervallen. Dit achterste gedeelte heeft thans de functie van inloopgarderobe (6,9 m2) die met een ruimtedeler is gescheiden van het slaapgedeelte. Een slaapkamer (16 m2) ligt aan de linkerzijde en is thans als kantoor aan huis in gebruik.

Badkamer
In de badkamer (8,3 m2) is de designfilosofie van de huidige eigenaren onverkort voortgezet. De vloer is uitgevoerd in Braziliaanse leisteen (60/60) en de wanden zijn afgewerkt met grootformaat witte wandtegels. Tot de inrichting behoren een tweepersoons porseleinen wastafel (Sphinx) met Grohe-armaturen, een tweepersoons kunststoffen ligbad met handdouche, een vrijhangend toilet (Sphinx Ceratect) en een inloopdouche met thermostaatkraan, verzonken afvoer en glazen panelen als transparante ruimtedelers. Een platte designwandradiator (Vasco) completeert het geheel.

TWEEDE VERDIEPING
De donkergrijs gelakte, vaste trap leidt voorts naar de zolderverdieping waar de voormalige open ruimte is getransformeerd in twee slaapkamers die aan weerszijden van een overloop (14 m2) liggen. Alle vloeren op deze verdieping zijn op dezelfde wijze afgewerkt als een verdieping lager en lopen drempelloos door in de slaapkamers. De linkerslaapkamer (19 m2) op deze verdieping beschikt over een muurkast en heeft een berging (met 2,3 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) erboven die met een trapladder via de overloop bereikbaar is. De tweede slaapkamer (17,5 m2) heeft zicht tot in de nok van het dak en een robuust-industrieel uitgevoerde wandkast met een hang- en leggedeelte en een ophangsysteem van schuifdeuren waarvan de mechaniek achter een balk aan het oog is onttrokken.

TUIN
De achtertuin kent een hoge mate van privacy, mede dankzij de twee muurtjes op de erfscheiding aan weerzijden die overgaan in geheel met klimop begroeide afrasteringen. Aan de woningzijde ligt een breed zonneterras van grootformaat terrastegels dat na een strak gesnoeide haag overgaat in een gazonstrook met aan de achterzijde leilindes tegen hoge muur die alle ongewenste inkijk voorkomt. Aan deze achterzijde staat tevens een houten tuinberging/overkapping (5,7 m2) die ideaal geschikt is voor het opbergen van tuingereedschappen.

ALGEMEEN
- Hedendaagse tussenwoning die in uitstekende staat van onderhoud verkeert en dankzij de vele modificaties de vergelijking met nieuwbouw moeiteloos kan doorstaan;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A;
- De vloeren op de begane grond hebben vloerverwarming en zijn afgewerkt met grootformaat tegels van Braziliaanse leisteen;
- Halfopen keuken in U-opstelling van Systemat en voorzien van alle gebruikelijke inbouwapparatuur;
- Twee slaapkamers op de verdieping en twee extra slaapkamers op de hernieuwd ingedeelde zolderverdieping;
- Luxe uitgevoerde badkamer met hoogwaardig sanitair uit onder meer de Ceratect-collectie van Sphinx;
- Compleet verlichtingsplan voor de begane grond dat via een mobiele app regelbaar is;
- Verkeersluwe ligging nabij spelvoorzieningen en met een basisschool en een ruim geoutilleerd winkelcentrum op uiterst korte loopafstand;
- Ligging nabij het stadshart van Roermond en op enkele autominuten rijden van de oprit naar de A73 en aansluitend de A2.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Vestesingel 19, Herten foto-1
Vestesingel 19 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken