Mosterdgriend 8, Herten foto-1
Herten

Mosterdgriend 8

€ 1.495.000 k.k.
Verkocht
Mosterdgriend 8, Herten foto-0
Mosterdgriend 8, Herten foto-1
Mosterdgriend 8, Herten foto-2
Mosterdgriend 8, Herten foto-3
Mosterdgriend 8, Herten foto-4
Mosterdgriend 8, Herten foto-5
Mosterdgriend 8, Herten foto-6
Mosterdgriend 8, Herten foto-7
Mosterdgriend 8, Herten foto-8
Mosterdgriend 8, Herten foto-9
Mosterdgriend 8, Herten foto-10
Mosterdgriend 8, Herten foto-11
Mosterdgriend 8, Herten foto-12
Mosterdgriend 8, Herten foto-13
Mosterdgriend 8, Herten foto-14
Mosterdgriend 8, Herten foto-15
Mosterdgriend 8, Herten foto-16
Mosterdgriend 8, Herten foto-17
Mosterdgriend 8, Herten foto-18
Mosterdgriend 8, Herten foto-19
Mosterdgriend 8, Herten foto-20
Mosterdgriend 8, Herten foto-21
Mosterdgriend 8, Herten foto-22
Mosterdgriend 8, Herten foto-23
Mosterdgriend 8, Herten foto-24
Mosterdgriend 8, Herten foto-25
Mosterdgriend 8, Herten foto-26
Mosterdgriend 8, Herten foto-27
Mosterdgriend 8, Herten foto-28
Mosterdgriend 8, Herten foto-29
Mosterdgriend 8, Herten foto-30
Mosterdgriend 8, Herten foto-31
Mosterdgriend 8, Herten foto-32
Mosterdgriend 8, Herten foto-33
Mosterdgriend 8, Herten foto-34
Mosterdgriend 8, Herten foto-35
Mosterdgriend 8, Herten foto-36
Mosterdgriend 8, Herten foto-37
Mosterdgriend 8, Herten foto-38
Mosterdgriend 8, Herten foto-39
Mosterdgriend 8, Herten foto-40
Mosterdgriend 8, Herten foto-41
Mosterdgriend 8, Herten foto-42
Mosterdgriend 8, Herten foto-43
Mosterdgriend 8, Herten foto-44
Mosterdgriend 8, Herten foto-45
Mosterdgriend 8, Herten foto-46
Mosterdgriend 8, Herten foto-47
Mosterdgriend 8, Herten foto-48
Mosterdgriend 8, Herten foto-49
Mosterdgriend 8, Herten foto-50
Mosterdgriend 8, Herten foto-51
Mosterdgriend 8, Herten foto-52
Mosterdgriend 8, Herten foto-53
Mosterdgriend 8, Herten foto-54
Mosterdgriend 8, Herten foto-55
Mosterdgriend 8, Herten foto-56
Verkocht
Mosterdgriend 8, Herten foto-2
Mosterdgriend 8, Herten foto-3
+57
Perceeloppervlakte
1.066 m²
Woonoppervlakte
456 m²
Inhoud
1.772 m³
Mosterdgriend 8 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Aan de rand van OolderVeste, op uiterst korte loopafstand van het uitgestrekte grindmeer De Oolderplas, bevindt zich deze villa die in oorsprong dateert van 2010. In oorsprong welteverstaan, want de huidige eigenaren hebben dit exclusieve object in 2022 grondig ter hand genomen. De begane grond kreeg een hernieuwde indeling en keukenindeling en -inrichting, op de verdieping kreeg de hoofdslaapkamer een badkamer en suite en het inpandige zwembad werd volledig gemoderniseerd en solarverwarmd.

Het herenhuis is volledig geïsoleerd (met definitief energielabel A) en heeft een kindvriendelijke ligging met een basisschool en winkelcentrum nabij. Bovendien zijn vanuit OolderVeste de oprit naar autosnelwegen A73/A2 en de binnenstad van Roermond in slechts enkele autominuten bereikbaar. Het oorspronkelijke bouwjaar is 2010 (met complete modernisering in 2022), de inhoud bedraagt 1.830 m3 en het perceeloppervlak meet 1.066 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
In het midden van de voorgevel is overdekt toegang tot de ontvangsthal (10,6 m2) die aansluit op een centrale verbindingshal (18,1 m2) van waaruit de woonruimten op de begane grond bereikbaar zijn. Aan de linkerzijde in deze ontvangsthal bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en een ontkalkingsapparaat voor het water. Het gastentoilet heeft vrijhangend sanitair en een designwandfonteintje.

Centrale verbindingshal
De centrale verbindingshal is in 2022 voorzien van maatwerk stalen tussendeuren met raampartijen die naar de verschillende woonvertrekken leiden. De hardhouten trap met glazen doorvalbeveiligingen voert naar een omliggende overloop op de eerste verdieping en vervolgens naar de zolderverdieping.

De gehele begane grond is nieuw afgewerkt met een drempelloos doorlopende, walnootkleurige pvc-vloer die in visgraatmotief is gelegd en voorzien is van vloerverwarming. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn op de wanden identieke verlichtingsarmaturen aangebracht.

U-vormige living
Met een tweevleugelige glazen tussendeur is vanuit de centrale hal toegang tot de U-vormige living met vloerverwarming (totaal 113,1 m2). In de rechtervleugel bevindt zich het zitgedeelte (68,0 m2) dat aan de achterzijde met drie schuifpuien toegang heeft tot het L-vormige achterterras.

Vrijstaand kookeiland
Tijdens de verbouwing in 2022 is het voormalige, inpandige loggiaterras aan de achterzijde komen te vervallen en is deze ruimte bij de living betrokken. Aan deze zijde is een vrijstaand kookeiland geplaatst met eetbar voor 6 personen. Het tien centimeter dikke werkblad is uitgevoerd in ‘Silk Georgette’; een marmersoort die tevens doorloopt in de geïntegreerde spoelbak met messingkleurige Quooker-kraan.

In het werkblad is een 4-pits inductiekookplaat (Bora Pro) opgenomen; een professionele uitvoering met het bedieningspaneel aan de voorzijde en een in het werkblad geïntegreerde afzuiging. Alle kastfronten rondom zijn handmatig vervaardigd en in een bij het marmer passende kleur afgewerkt. Dankzij een raampartij is tijdens kookwerkzaamheden een oogje in het zeil te houden als kinderen in het zwembad verblijven.

Naastliggend keukendeel
Het deel met het kookeiland staat in open verbinding met het naastliggend keukengedeelte in wandopstelling dat op eenzelfde wijze is afgewerkt. De inrichting heeft aan de rechterzijde een hoge inbouwkoelkast (Siemens), geflankeerd door een servieskast. Het werkblad bestaat uit een luxe marmersoort ‘Silk Georgett’ met een dikte van 10 cm welke speciaal is uitgekozen bij een marmerhandel. Dit marmerblad is tevens doorlopend in de achterwand. De achterwand is ook voorzien van ledverlichting aan de boven- en onderzijde. De messingkleurige spoelbak heeft een Quooker-kraan met ‘kokend water’-functie en in onderbouw is een wijnklimaatkast van Miele geplaatst. Aan de linkerzijde, op ooghoogte geplaatst, bevinden zich twee combimagnetron/-ovens uit de Black Steel-collectie van Atag.

Bijkeuken
Vanuit deze werkkamer is toegang tot een bijkeuken (8,9 m2) met een walnootkleurige pvc-vloer waar de witgoedaansluitingen in zijn ondergebracht. De bijkeuken is voorzien van een werkblad met dubbele spoelbak en boven- en onderkasten. Van hieruit is rechtstreeks toegang tot zowel de dubbele garage als het inpandige zwembad.

Werkkamer/kantoor
De luxe keuken staat in open verbinding met een werkkamer/kantoorruimte waar de pvc-vloerafwerking met vloerverwarming eveneens drempelloos in doorloopt.

Verwarmd binnenzwembad
De inpandige zwembadruimte (80,9 m2) heeft een verwarmd zwembad (9,0 x 4,0 x 1,5 meter) met geïntegreerde zwemtrap. Het bad is recentelijk geheel voorzien van nieuwe techniek, is volledig geautomatiseerd en beschikt over jetstreams en ledverlichting. In het plafond zorgt een architectonisch strak uitgevoerde lichtkoepel voor binnenvallend daglicht. Via een glazen deur is aan de voorzijde toegang tot een doucheruimte (6,3 m2) met separaat toilet (Villeroy & Boch) en een naastgelegen inloopdouche met regendouchekop van Grohe. Met twee schuifpuien staat het zwembad
in verbinding met de achtertuin en het terras bij de living.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de centrale ontvangsthal leidt een hardhouten trap met glazen doorvalbeveiliging naar een omlopende overloop op de eerste verdieping die eveneens is voorzien van een glazen doorvalbeveiliging. Alle vloeren op deze verdieping zijn op dezelfde stijlvolle wijze afgewerkt met het walnootkleurige pvc dat op de begane grond is toegepast. In het midden van de overloop –
aan de voorzijde, met een omheind balkon boven de entree op de begane grond – is op open wijze toegang tot een multifunctionele tv-kamer. Aan de rechterzijde van de overloop is toegang tot een gastenbadkamer (6,0 m2) die is ingericht met een ligbad, inloopdouche met glazen paneeldeur en thermostaatkraan en een tweede toilet (Villeroy & Boch).

Vijf slaapkamers, twee badkamers en een tv-kamer
In de linkervoorgevel bevindt zich de eerste slaapkamer (16,3 m2), in de rechterzijgevel drie andere (van 16,5 m2, 14,1 m2 en 16,7 m2) waarvan de middelste beschikt over een ingebouwde muurkast.

Hoofdslaapkamer met -badkamer
De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de linkerachterzijde en is tijdens de recente verbouwing in 2022 ontstaan door de samenvoeging van een voormalige slaapkamer, inloopgarderobe en badkamer en getransformeerd in één grote slaapkamer (31,7 m2) met een compleet nieuw ingerichte badkamer ‘en suite’.

Badkamer
De vloer van de badkamer (met elektrische vloerverwarming) is afgewerkt met keramische tegels (60/60) in terrazzodessin en is in het zelfde formaat (60/60) toegepast voor de wandafwerking. In het plafond zijn dimbare ledspots opgenomen en het sanitair is in een matwitte uitvoering en voorzien van hotbath-armaturen. Naast het vrijstaande bad bestaat de inrichting uit een vrijhangend toilet en een inloopdouche met regendouchekop en verzonken afvoer.

MULTIFUNCTIONELE ZOLDERRUIMTE
De hardhouten trap – eveneens met glazen doorvalbeveiliging – leidt voorts naar de zolderverdieping waar een overloop (2,2 m2) toegang biedt tot een L-vormige zolderruimte met dakkapel (en 53,4 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). Deze ruimte heeft een vloerafwerking van laminaat in eiken dessin en kan op verschillende wijzen in invulling krijgen, bijvoorbeeld als kantoor-/praktijkruimte aan huis of als extra (gasten)slaapkamer. De ruimte biedt toegang tot een L-vormige berging (met 9,2 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) waar zich de tweede HR-combiketel en de techniek van de mechanische ventilatie bevinden.

TUIN
De omliggende tuin is in volledige harmonie met de architectuur van dit herenhuis en kent een al even onderhoudsvriendelijke opzet. De voortuin heeft een bestrate oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Het overige deel bestaat uit cassettes met grind waar siergras en kubistisch gesnoeide hagen architectonische accenten leggen.

De linkerzijtuin is toegankelijk via een afsluitbare tuinpoort en biedt plaats aan een houten tuinhuisje met elektriciteitsaansluiting. De rechterzijtuin heeft een inrichting met siergras op een grindbed dat is omzoomd door een tegelpad dat aansluit op een groot, L-vormig terras dat achter de woning en naast het zwembad ligt. Het gaat over in een gazonstrook en heeft op de erfgrenzen een hoge, volgroeide haag die in een Heras-hekwerk is geïntegreerd.

Dubbele garage
De geheel geïsoleerde en verwarmde garage (33,5 m2) met keramische tegelvloer heeft twee elektrisch bedienbare rolpoorten met afstandsbediening en met een zijdeur toegang tot de oprit. Een ingebouwde schuifdeurkast biedt er praktische bergruimte en in een achterliggende berging (5,0 m2) is de HR-combiketel opgesteld en bevindt zich de vernieuwde techniek van het zwembad (2022) en de omvormer van de 32 zonnepanelen (2022). Vanuit deze berging is tevens toegang tot een kruipruimte welke doorloopt onder een groot gedeelte van de woning.

ALGEMEEN
- Onder architectuur gebouwd in 2010 en in 2022 geheel gemoderniseerd met een nieuw ingedeeld en ingericht beganegrondniveau en modernisering van slaap- en badkamer op de eerste verdieping;
- Inpandig verwarmd zwembad met geheel nieuwe techniek (2022) en een separaat sanitair gedeelte;
- Vloerverwarming op de gehele begane grond met vernieuwde vloeren die met hoogwaardig pvc zijn afgewerkt;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van het definitieve energielabel A;
- Voorzien van 32 zonnepanelen (2022);
- Ligging aan de rand van OolderVeste, op korte (loop)afstand van grindmeer De Oolderplas en een ruim geoutilleerd winkelcentrum en basisschool;
- De oprit naar de A73 en aansluitend A2, alsmede de binnenstad van Roermond zijn in slechts enkele autominuten bereikbaar.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Mosterdgriend 8, Herten foto-1
Mosterdgriend 8 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken