Broenskuil 25, Herten foto-1
Herten

Broenskuil 25

€ 895.000 k.k.
Verkocht
Broenskuil 25, Herten foto-0
Broenskuil 25, Herten foto-1
Broenskuil 25, Herten foto-2
Broenskuil 25, Herten foto-3
Broenskuil 25, Herten foto-4
Broenskuil 25, Herten foto-5
Broenskuil 25, Herten foto-6
Broenskuil 25, Herten foto-7
Broenskuil 25, Herten foto-8
Broenskuil 25, Herten foto-9
Broenskuil 25, Herten foto-10
Broenskuil 25, Herten foto-11
Broenskuil 25, Herten foto-12
Broenskuil 25, Herten foto-13
Broenskuil 25, Herten foto-14
Broenskuil 25, Herten foto-15
Broenskuil 25, Herten foto-16
Broenskuil 25, Herten foto-17
Broenskuil 25, Herten foto-18
Broenskuil 25, Herten foto-19
Broenskuil 25, Herten foto-20
Broenskuil 25, Herten foto-21
Broenskuil 25, Herten foto-22
Broenskuil 25, Herten foto-23
Broenskuil 25, Herten foto-24
Broenskuil 25, Herten foto-25
Broenskuil 25, Herten foto-26
Broenskuil 25, Herten foto-27
Broenskuil 25, Herten foto-28
Broenskuil 25, Herten foto-29
Broenskuil 25, Herten foto-30
Broenskuil 25, Herten foto-31
Broenskuil 25, Herten foto-32
Verkocht
Broenskuil 25, Herten foto-2
Broenskuil 25, Herten foto-3
+33
Perceeloppervlakte
645 m²
Woonoppervlakte
220 m²
Inhoud
806 m³
Broenskuil 25 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In OolderVeste, naast een natuurlijk ingericht wandelgebied, bevindt zich deze vrijstaande villa die dateert van 2007. Het object is volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming op beide verdiepingen, 23 zonnepanelen en heeft het definitieve energielabel A+. De interieurarchitectuur is verzorgd door Claudia van Tiggelen en voor de tuininrichting droeg tuinarchitect Jos Timmermans zorg.

De ligging aan de rand van de levendige, jonge wijk OolderVeste is niettemin centraal; een ruim geoutilleerd winkelcentrum ligt nabij en het centrum van Roermond is per fiets binnen een kwartier bereikbaar. Het bouwjaar is 2007, de perceeloppervlakte meet 645 m2 en de inhoud bedraagt 806 m3.

BEGANE GROND
Entreehal
Via een overdekte entree is met een verdiepingshoge, hardhouten voordeur - die is geïntegreerd in het identiek afgewerkte onderste geveldeel - toegang tot de ontvangsthal (9,0 m2). De hal heeft een vloerafwerking van keramische tegels (50/50) met vloerverwarming waarin een gedeelte is voorzien van een zogeheten ‘droogloopmat’ naar de garderobe.

De garderobe bevindt zich aan de rechterzijde in een gesloten wand en heeft aan de achterzijde met schuifdeuren toegang tot de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen. Aan de linkerzijde is het betegelde gastentoilet eveneens onzichtbaar weggewerkt achter deze strak doorlopende wand. Het heeft een inrichting met vrijhangend sanitair van Duravit en een wandfonteintje.

Woonkamer
Met een glazen deur is vanuit de ontvangsthal toegang tot de T-vormige woonkamer (50,6 m2) met verdiepingshoge raampartijen rondom. De tegelvloer van de hal loopt er drempelloos in door en is eveneens voorzien van vloerverwarming m.u.v. het zitgedeelte welke is afgewerkt met massief eiken parket en voorzien is van convector verwarming. Sfeerverhogend element, naast de toegangsdeur tot het overdekte achterterras, is een design-gashaard van Faber.

Keuken
Naast het eetkamerdeel bevindt zich een kookeiland met composieten werkblad waarin een 5-pits gaskookplaat (Smeg) met wasemkap met afstandsbediening, een afwasmachine (Miele) en een spoelbak (Franke) met Quooker-kraan en zeepdispenser zijn opgenomen. Praktisch detail: in het werkblad zijn stopcontacten opgenomen die geheel in het werkblad kunnen verdwijnen. In de wandopstelling bevinden zich een warmhoudlade, elektrische oven, stoomoven en koelkast (Miele). De raampartijen aan de zijde van het achterterras zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Studeer-/werkkamer
Deze ruimte (8,6 m2) bevindt zich aan de rechterzijde achter de garderobe en het toilet en is tevens rechtstreeks bereikbaar via de carport. Het heeft het voordeel dat bij zakelijk gebruik bezoekende gasten de privéruimten niet hoeven te betreden. Aan de achterzijde staat deze studeer-/werkkamer in verbinding met de keuken.

Bijkeuken
De keuken heeft toegang tot een bijkeuken (11,8 m2) met keramische tegelvloer (omwille van behoud van versproducten niet voorzien van vloerverwarming) en met toegang tot zowel de achtertuin als de dubbele carport (33,7 m2) aan de voorzijde. In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen ondergebracht en is bergruimte in een ingebouwde schuifdeurkast.

VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een zwarte hardstenen trap met tredeverlichting naar een gestoffeerde overloop (16,8 m2) die toegang biedt tot vier slaapkamers, de badkamer en een berging. Op de overloop is een krachtig uitgevoerde airconditioning-unit (Mitsubishi) geplaatst met voldoende vermogen om tevens de woonruimten op de begane grond te koelen.

Berging
De berging (9,8 m2) ligt aan de rechtervoorzijde en biedt plaats aan de HR-combiketel (Vaillant EcoTec Plus, april 2021), de techniek van de mechanische ventilatie en de omvormer van de 23 zonnepanelen (Solar Edge, maart 2019).

4 Slaapkamers
De eerste slaapkamer (11,4 m2) ligt aan de linkervoorzijde, gevolgd door de hoofdslaapkamer (17 m2) die beschikt over een ingebouwde 4-deurs muurkast en met een schuifpui toegang heeft tot een dakterras boven de woonkamer. Het dakterras is momenteel niet als zodanig in gebruik maar kan na plaatsing van een balustrade en tegelvloer als zodanig dienstdoen. De derde en vierde slaapkamer (14,3 m2 en 14 m2) bevinden zich aan weerszijden van de overloop aan de achterzijde en hebben beide bergruimte in ingebouwde muurkasten. Alle ramen op deze verdieping zijn voorzien van inzethorren aan de binnenzijde en een hordeur voor de schuifpui.

Badkamer
De badkamer (11,5 m2) voorzien van vloerverwarming heeft strak gestuukte en in gebroken wit afgewerkte wanden. Tot de inrichting behoren een ruime inloopdouche met zachtbeige, grootformaat wandtegels tot plafondhoogte, een kunststoffen ligbad in bijpassende omkleding en twee opzet wastafels (Duravit) met onderkasten en een brede spiegelachterwand. Alle designarmaturen zijn
uitgevoerd als eengreepsmengkranen. Het tweede toilet bevindt zich op de overloop en heeft een identieke inrichting als het gastentoilet op de begane grond.

TUIN
Aan de linkerzijde is met een afsluitbare poort toegang tot de achtertuin. Aan de woningzijde bevindt zich hier een terras onder een overkapping (13,6 m2) met ingebouwde halogeenplafondspots; het terras is aan twee zijden voorzien van elektrische zonneschermen met afstandsbediening. De achtertuin heeft in de grond verwerkte spots die de leiliquidambars en vijgenboom op indirecte wijze aanlichten. Naast een breed en open terras is het rechterdeel van de achtertuin ingericht met speeltoestellen voor kinderen, met hoog siergras op de grens met dit terras.

Tuinberging
Achter in de tuin onttrekt een wit gestucte muur de achterliggende tuinberging (20,0 m2) met keramische tegelvloer volledig aan het zicht. Het dak en de muren zijn geïsoleerd en de ruimte beschikt over elektriciteitsaansluiting. Het toegangspad is uitgevoerd als een soort ‘laantje’ dat subtiel is geïntegreerd in het tuinontwerp. De woningen aan deze zijde van de Broenskuil hebben toegang tot hun opritten via een betonnen bruggetje boven een afwateringsgreppel. Aan de rechterzijde leidt een met bakstenen bestrate oprit naar de carport (33,7 m2) met lichtkoepel, overdekte stallingsmogelijkheid voor twee auto’s en aansluitingen van elektriciteit en water. Links ernaast leidt een toegangspad van grootformaat tegels naar de overdekte entree; in de voortuin staan twee kubistisch vormgegeven plantenbakken die worden omzoomd door lage, strak gesnoeide hagen.

ALGEMEEN
- Compleet ingerichte designkeuken en -badkamer;
- Privacyrijke achtertuin met een aan het zicht onttrokken, ruime berging;
- De uitvoering van het interieur en de tuin zijn verzorgd door een interieurarchitecte en tuinarchitect;
- Strategisch gelegen op korte (fiets)afstand van de binnenstad van Roermond en met een basisschool en
winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Broenskuil 25, Herten foto-1
Broenskuil 25 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken