Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-1
Herten

Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11

€ 525.000 k.k.
Verkocht
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-0
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-1
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-2
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-3
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-4
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-5
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-6
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-7
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-8
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-9
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-10
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-11
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-12
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-13
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-14
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-15
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-16
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-17
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-18
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-19
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-20
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-21
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-22
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-23
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-24
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-25
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-26
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-27
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-28
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-29
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-30
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-31
Verkocht
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-2
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-3
+32
Perceeloppervlakte
264 m²
Woonoppervlakte
167 m²
Inhoud
634 m³
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In een verkeersluwe, ruim opgezette woonwijk van Herten bevindt zich deze vrijstaand-geschakelde videwoning met grote woonkeuken en kantoorruimte op de begane grond en een woonkamer met vide op de eerste verdieping. Het object heeft een privacyrijke achtertuin die plaats biedt aan een solarverwarmd zwembad met poolhouse. Naast energielabel A (definitief) beschikt het tevens over vloerverwarming op de begane grond en airconditioning op de eerste verdieping. De ligging is uitermate centraal en kindvriendelijk met basisschool Sint Hubertus op veilige loopafstand en met diverse speelweiden in de wijk zelf. Een ruim gesorteerd winkelcentrum ligt nabij, evenals een watersportcentrum, jachthavens en de binnenstad van Roermond. De oprit naar de A73, en aansluitend de A2, is in slechts enkele autominuten bereikbaar. Het bouwjaar is 2003, de inhoud bedraagt 634 m3 en de perceeloppervlakte meet 264 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
In de ontvangsthal (3,6 m2) bevindt zich bij binnenkomst aan de rechterzijde de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen. Er is voorzien in drie extra groepen vanwege de airconditioning in huis en het solarverwarmde zwembad. De tweede ruimte aan de rechterzijde in de ontvangsthal is het gastentoilet met vrijhangend sanitair en fonteintje (Sphinx). De natuurstenen vloer (Lea Blue) is gelegd in Romeins verband en loopt drempelloos door vanuit de hal naar de woonkeuken, zowel hal als woonkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Kantoorruimte
De gestoffeerde kantoorruimte aan de linkerzijde betreft de voormalige garage (18,8 m2) die aan de voorzijde een verdiepingshoge, driedelige raampartij heeft gekregen. Het kantoor biedt momenteel plaats aan twee ruimbemeten werkplekken; het plafond is afgewerkt met vlamwerende panelen daterend van de tijd dat deze ruimte als garage fungeerde.

Open keuken
De open keuken (10,3 m2 in de living) met sfeerverhogend fotobehang heeft een kookeiland met een werkblad van witte graniet waarin respectievelijk een rvsspoelbak en van Miele een 4-pits gaskookplaat, grillplaat en friteuse zijn ingebouwd. Voor de volledige lengte van dit kookeiland is een maatwerkwasemkap vervaardigd die is voorzien van geïntegreerde halogeenverlichting.
In een vaste wand aan de andere zijde bevindt zich een keukeninrichting met additioneel spoelgedeelte in een werkblad van witte graniet. Op praktische ooghoogte zijn een koffiemachine (Miele), Amerikaanse koelkast en met ijsblokjes-/koelwatervoorziening (Bosch) ondergebracht. Ze worden aan de rechterzijde geflankeerd door een combimagnetron en heteluchtoven (Miele); de vaatwasser
(Siemens) bevindt zich geheel aan de rechterzijde onder het werkblad.

Berging
Naast de keuken is toegang tot een praktische berging (3,4 m2) voor de opslag van voorraden.

Keuken / eetkamer
De keuken annex eetkamer (totaal 34,5 m2) heeft aan de tuinzijde een hoge raampartij die zich uitstrekt tot het plafond van de eerste verdieping waar de bovenliggende woonkamer met vide uitzicht heeft op de tuinpartij en de begane grond. Op dit woonniveau is met tuindeuren die zijn voorzien van uittrekbare rolhorren toegang tot achtertuin. Tegen de wand met ruimte voor een meerpersoons eettafel is een sfeerverhogende (bio-ethanol) wandhaard geplaatst voor diners in koelere jaargetijden.

EERSTE VERDIEPING
Woonkamer met vide
Een hardhouten open trap leidt vanuit de eetkamer naar een overloop (4,8 m2) op de eerste verdieping waar zich de Lvormige woonkamer (29 m2) bevindt met vide aan de achterzijde waar een twee verdiepingen hoge raampartij uitzicht biedt op de achtertuin. De vloer is op dezelfde wijze met Lea Blue natuursteen afgewerkt als op de begane grond. In een marmeren schouwombouw bevindt zich een gashaard van Dru en in warmere perioden kan airconditioning (Mitsubishi) hier voor het gewenste binnenklimaat zorgdragen.

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer (15,8 m2) op deze verdieping is georiënteerd op de voorzijde en beschikt eveneens over een airconditioningunit (Mitsubishi).

Hoofdbadkamer
Op dit woonniveau bevindt zich tevens de geheel betegelde hoofdbadkamer (4,8 m2) met een uiterst comfortabele inrichting die bestaat uit een jacuzzi (Saniselect) in hoekopstelling met armaturen van Hansa en een glazen douchecabine van Hüppe met een veelheid aan individueel instelbare functies. Een keramische, ovaalvormige wastafel van Sphinx met eengreepsmengkraan completeert deze badkamerinrichting. Op de overloop is de betegelde toiletruimte met vrijhangend sanitair en hoekfonteintje van Sphinx ondergebracht.

TWEEDE VERDIEPING
Twee slaapkamers
De open trap voert voorts naar de tweede verdieping waar een gestoffeerde overloop toegang biedt tot twee op de voorzijde georiënteerde en eveneens gestoffeerde slaapkamers (van 11,7 m2 en 10,9 m2). Beide slaapkamers hebben aan één zijde schuine en hoge plafonds hetgeen ze ideaal geschikt maakt voor bijvoorbeeld de plaatsing van een hoogslaper

Technische ruimte/berging
Aan de overzijde van de overloop ligt de technische ruimte/berging (met 7,4 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). Naast de witgoedaansluitingen bevinden zich hier de techniek van de HR-combiketel (Nefit Ecomline, 2004) en van de mechanische ventilatie (Storck Air).

Tweede badkamer
Aan de overloop bevindt zich de tweede, betegelde (gasten)badkamer (4,1 m2). Deze heeft een inrichting van Sphinx die bestaat uit een keramische wastafel en vrijhangend toilet; de douchecabine is in hoekopstelling en recentelijk voorzien van een matzwarte wandspiegel die is bevestigd naast de douchearmatuur.

TUIN
Vanuit de woonkamer is met openslaande tuindeuren toegang tot het achterterras dat overgaat in een gazonoppervlak. Aan de achterzijde grenst het gazon aan een zwembad met een naastgelegen poolhouse. De achtertuin kent een ongekend hoge mate van privacy, met name dankzij het metershoge begroeide hekwerk op de erfscheidingen dat verworden is tot een groene wand van klimop.

Solarverwarmd zwembad
Het ovaalvormige en solarverwarmde zwembad (5.50 x 3.00 x 1.50 meter) is uitgevoerd met een nieuwe liner, nieuwe randstenen en een nieuw zomer- en winterzeil (alsmede een nog ongebruikte reserve liner). Het zwembad beschikt over onderwaterverlichting, evenals diverse punten in de tuin indirect worden aangelicht. Aan de achterzijde van het zwembad staat een (nieuwe)
solarverwarmde douche-eenheid.

Overkapping en poolhouse
Het tuinhuis dateert van 2020 en herbergt aan de linkerzijde een poolhouse (4,3 m2) met de zuiveringsinstallatie (zandfilterpomp) van het zwembad. Op het dak boven dit gedeelte bevinden zich vier zonnecollectoren voor de solarverwarming van het zwembad. Het rechtergedeelte van het tuinhuis (5,6 m2) is een open ruimte die als loungehoek bij het zwembad fungeert. Zij kan met een elektrisch
bedienbaar rolluik (nieuw) geheel worden gesloten en beschikt tevens over uittrekbare rolhorren (nieuw) voor insectenvrije zomeravonden.

Vijverpartij en moestuin
Naast het poolhouse is een vijverpartij gerealiseerd met een circulerende waterval op een verhoging. Na een vruchtdragende vijgenboom gaat het achterterras bij de rechterzijgevel over in een moestuin met pergola en aan weerszijden verhoogde borders voor de eigen teelt van groentesoorten. Aan het einde is toegang tot een zelf gerealiseerde berging met aan de voor- en achterzijde toegangsdeuren. In deze ruimte (9,8 m2) bevindt zich aan een zijde houten stellingen voor praktische opbergmogelijkheden.

ALGEMEEN
- Zwembad met poolhouse en vijver in de achtertuin;
- In 2020 is het schilderwerk van de voor- en achtergevel vernieuwd, evenals alle wanden in het interieur een hernieuwde afwerking kregen;
- De ligging is nabij een ruim gesorteerd winkelcentrum, (water-)sportvoorzieningen, kinderspeeltuintjes en een hondenuitlaatgebied;
- De oprit naar de A73 en aansluitend de A2 is op slechts enkele autominuten afstand en biedt snelle verbindingen in noord- en zuidelijke richting.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11, Herten foto-1
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken