Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-1
Hellevoetsluis

Westdijk 10

€ 1.295.000 k.k.
Verkocht
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-0
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-1
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-2
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-3
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-4
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-5
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-6
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-7
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-8
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-9
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-10
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-11
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-12
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-13
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-14
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-15
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-16
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-17
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-18
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-19
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-20
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-21
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-22
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-23
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-24
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-25
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-26
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-27
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-28
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-29
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-30
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-31
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-32
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-33
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-34
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-35
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-36
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-37
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-38
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-39
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-40
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-41
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-42
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-43
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-44
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-45
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-46
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-47
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-48
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-49
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-50
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-51
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-52
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-53
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-54
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-55
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-56
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-57
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-58
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-59
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-60
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-61
Verkocht
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-2
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-3
+62
Perceeloppervlakte
7.340 m²
Woonoppervlakte
280 m²
Inhoud
1.064 m³
Westdijk 10 is succesvol verkocht door Kolpa van der Hoek Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Aan het begin van de Hellevoetse Westdijk ligt deze volledig gerenoveerde boerderij (vanaf 2019 tot zeer recent) met rietenkap. Wilt u dicht bij het strand wonen? Binnen 10 minuten met uw voeten in het zand? Met een tuin rondom de woning (7340 m2), een linker- en rechtervleugel met extra verdieping, een ruime veranda en een losstaande schuur kunt u nog alle kanten op. Zodra u het vrije uitzicht op de polders ziet, waar regelmatig reeën herten en vossen te zien zijn, bent u verkocht.

INDELING:

Begane grond:
Middels een lange oprijlaan, voorzien van elektrisch toegangshek, naar beneden met aan weerszijden groen, ligt deze ruime verrassende villa. Met een linker- en rechtervleugel, een bijgebouw/schuur en een uitzicht om nooit bij te vervelen. We gaan snel naar binnen. Met links de officiële voordeur verkiest bijna iedereen de deur aan de voorzijde, zoals vaak gebeurt om een landelijke woning te betreden. Bij binnenkomst staat u direct op de grens tussen oud en nieuw. Met links de ruime woonkamer, waar voorheen de keuken en een kleine living was. De huidige bewoners hebben ervoor gekozen om het bijgebouw te betrekken bij de inrichting waardoor een extra grote ruimte gecreëerd is. Zodra u op de Indiase marmeren vloer staat van de woonkamer wordt uw aandacht direct getrokken naar de raampartijen aan de achterzijde. Het prachtige groene uitzicht is als een levend schilderij waarvan u op de bank eindeloos zult genieten. Het veld waar aardappels en uien groeien verandert per seizoen en de reeën en vossen zullen u regelmatig een bezoekje brengen in de tuin.
De woning is ingericht met behulp van de interieurwinkel AB Living in Hellevoetsluis, wat is terug te zien in de smaakvolle en warme stijl. Aangezien werkelijk alles is aangepakt in de woning, nieuwe deuren, kozijnen, stuukwerk, vloerverwarming, aparte thermostaten waardoor de niveau regelingen qua warmte per ruimte zijn te bepalen, elektra etc. is het eigenlijk alsof u een nieuwbouwwoning betreedt. Met de behouden charme uit de jaren ’30. Centraal in de woonkamer staat de houtkachel welke ‘s winters de gehele beneden verdieping verwarmt. Direct tegenover de zij ingang is de vernieuwde cv-ketel in een aparte ruimte gestald waar ook de aansluiting van de wasdroger en wasmachine zijn. Doordat de woning met Knauf buitengevelisolatie geïsoleerd is, zijn de extreem lage maandelijkse gas- en elektrakosten een fijne bijkomstigheid.
Wijnkelder:
Vanuit de woonkamer kunt u met een deur naar de kelder voorzien van dubbelglas. Ideaal als wijnkelder voor de wijnliefhebber.

Eerste verdieping linkervleugel:
In de hal is een apart toilet en een marmeren trap naar de eerste verdieping. Werkelijk alle muren zijn hier weggehaald en de kamerindeling is opnieuw opgebouwd. Met links slaapkamer 1 met een spectaculair uitzicht over de polders. De dakkapellen zorgen voor extra veel licht en ruimte op de etage. De laminaat vloer is hier doorgelegd. Naast deze slaapkamer bevindt zich slaapkamer 2, met eveneens het groene uitzicht. Hier tegenover is de vernieuwde badkamer met dubbele inloopdouche, een dubbele wastafel, vloerverwarming en een toilet. Hier is gekozen voor een natuurstenen vloer. De badkamer wordt verlicht door inbouwspots en voorzien van een afzuiging. In alle kamers is een airco geïnstalleerd zodat het zomers ook fijn slapen is.
Op de kop van de woning is slaapkamer 3 gemaakt waar de hoogte van het huis is terug te zien. Hierdoor oogt deze kamer extra ruim. Op de verdieping bevindt zich nog een zolder met vlizotrap op sta hoogte voor eventueel extra opbergruimte.

Keuken:
Via de centrale hal naar rechts komt u terecht in het aangebouwde stuk van de woning. De marmeren vloer is hier ook doorgelegd. Door het gebruik van grote raampartijen en openslaande deuren is er een directe verbinding naar buiten. Het speciale glas houdt 70% van de warmte buiten, hier is speciaal voor gekozen om de aangename temperatuur in de woning te behouden wanneer de zon op deze kant van de woning schijnt. Via de openslaande deuren bent u zo in de tuin met terras. Via de lange hal loopt u door naar de moderne hoogglans witte keuken.

Naast de keuken is nog een kamer te vinden welke nu als kantoor gebruikt wordt. Mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer met prachtig uitzicht op de tuin waardoor beneden slapen evt. mogelijk is.

De keuken bevindt zich in de oude garage van de woning met wederom openslaande deuren, nu naar de voorzijde van de woning. Hier is een ruime eetkamer gecreëerd zodat u fijn kunt dineren met familie en vrienden. De greep loze keuken heeft een eiland met granieten werkblad die uit 1 groot blad bestaat. De keuken heeft inbouwspots, een kookplaat van het merk Bora met inbouwde afzuiging. De grote keukenkast is voorzien van een inbouwvriezer, koelkast, combimagnetron en oven van Siemens. Onder het kookeiland is voldoende opbergruimte en kasten voor apparatuur in op te bergen. Een gezellige aparte koffiecorner is gemaakt voor de liefhebber en een televisie aansluiting.

Verderop in keuken, aan de linkerzijde, bevindt zich één van de meterkasten. Kan ook als extra opbergkast dienen. Zodra u hier doorloopt komt u in een verrassende ruimte (40 m2) terecht waar u nog alle kanten mee op kunt. Voorheen waren hier paardenstallen waar nu niets meer van te zien is. De ruimte is stuuk klaar gemaakt en heeft een volledig geïsoleerde vloer. Alle elektra, airco/tv aansluiting en water is reeds aangesloten. Deze ruimte kan nog helemaal naar uw smaak en behoefte worden ingericht. Alleen het stuukwerk dient nog gedaan te worden en aangrenzend van deze kamer zou een badkamer geplaatst kunnen worden. De ruimte is een perfecte plek om bijvoorbeeld een praktijkruimte of kantoor te situeren. Of heeft u een ouder puberkind dat wat meer privacy nodig heeft? Met een eigen slaapkamer, inloopkast en badkamer is het net een appartement!

Eerste verdieping rechtervleugel:
Wanneer u denkt hiermee het complete huis gezien te hebben? Vanuit de keuken is er nog een verrassing wanneer u hier de verborgen trap oploopt. Hier komt u terecht in de oorspronkelijke hooizolder met puntdak. Hier bevindt zich slaapkamer 5. De rietenkap is in 2019 volledig vernieuwd op dit bijgebouw en een nieuw raam is hier ingezet. Om te bedenken dat deze kamer voorheen met hooi gevuld was en er nu een prachtige ruime tienerkamer ontstaan is geeft de kamer extra veel sfeer.

Tuin:
De woning staat in de nabijheid van de N57, maar hier is niets van te horen. Zodra u in de tuin staat, hoort en ziet u alleen maar vogels en natuur. De populieren van ruim 40/50 jaar oud zijn behouden gebleven waardoor de tuin zijn gezellige sfeer heeft. Naast een groot gazon, een recent gebouwde veranda, diverse terrassen, zon gedeeltes en schaduwplekjes heeft de tuin zelfs een leuke verrassing omringd door metershoge heggen. De perfecte plek om een kinderfeestje te geven of te genieten van de optimale privacy op uw eigen stuk landgoed.

De tuin biedt met een schuur en garage aan de achterzijde zoveel mogelijkheden. Ook voor dierenliefhebbers.
Twee verschillende weiden met schaapjes die eigenlijk bij de woning horen. Mollie en Tinkie zijn de natuurlijke grasmaaiers van de weide. Of heeft u altijd gedroomd van een paard aan huis? Er is voldoende plek om uw paarden te houden maar ook te stallen. Tegenover de woning, circa 200 meter verderop bevindt zich ook een manege.

• Nieuwe cv-leidingen door heel het huis
• Energielabel C
• Radiatoren vernieuwd
• Gehele elektra in de woning vervangen in 2019
• Nieuwe deuren
• Nieuwe houten kozijnen
• Volledig binnen als buiten gestuukt
• Rieten kap woonhuis is gerenoveerd
• Rieten kap bijgebouw is vernieuwd
• Belgisch hardsteen deurposten etc.
• Elektrisch hek
• Bestrating rondom volledig vernieuwd in 2021
• Geavanceerd beveiliging systeem
• Camerasysteem binnen en buiten
• Branddetectie
• Rookmelders met alarmsysteem en communicatiesysteem
• Bijgebouw volledig geïsoleerd door Knauf buitengevelisolatie 12 cm buitenkant
• Garage á 16 x 6 meter (buitenmaats)
• Alle ondergrondse hemelwaterafvoeren en riolering vervangen

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Meer lezen
Minder lezen
Alexander van der Hoek
Uw qualis-makelaar
Alexander van der Hoek
Kolpa van der Hoek Makelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484 000
Contact met de makelaar
Westdijk 10, Hellevoetsluis foto-1
Westdijk 10 is succesvol verkocht door Kolpa van der Hoek Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken