Rozenberglaan 9, Heel foto-1
Heel

Rozenberglaan 9

€ 679.000 k.k.
Verkocht
Rozenberglaan 9, Heel foto-0
Rozenberglaan 9, Heel foto-1
Rozenberglaan 9, Heel foto-2
Rozenberglaan 9, Heel foto-3
Rozenberglaan 9, Heel foto-4
Rozenberglaan 9, Heel foto-5
Rozenberglaan 9, Heel foto-6
Rozenberglaan 9, Heel foto-7
Rozenberglaan 9, Heel foto-8
Rozenberglaan 9, Heel foto-9
Rozenberglaan 9, Heel foto-10
Rozenberglaan 9, Heel foto-11
Rozenberglaan 9, Heel foto-12
Rozenberglaan 9, Heel foto-13
Rozenberglaan 9, Heel foto-14
Rozenberglaan 9, Heel foto-15
Rozenberglaan 9, Heel foto-16
Rozenberglaan 9, Heel foto-17
Rozenberglaan 9, Heel foto-18
Rozenberglaan 9, Heel foto-19
Rozenberglaan 9, Heel foto-20
Rozenberglaan 9, Heel foto-21
Rozenberglaan 9, Heel foto-22
Rozenberglaan 9, Heel foto-23
Rozenberglaan 9, Heel foto-24
Rozenberglaan 9, Heel foto-25
Rozenberglaan 9, Heel foto-26
Rozenberglaan 9, Heel foto-27
Rozenberglaan 9, Heel foto-28
Rozenberglaan 9, Heel foto-29
Rozenberglaan 9, Heel foto-30
Rozenberglaan 9, Heel foto-31
Rozenberglaan 9, Heel foto-32
Rozenberglaan 9, Heel foto-33
Rozenberglaan 9, Heel foto-34
Rozenberglaan 9, Heel foto-35
Rozenberglaan 9, Heel foto-36
Rozenberglaan 9, Heel foto-37
Rozenberglaan 9, Heel foto-38
Rozenberglaan 9, Heel foto-39
Rozenberglaan 9, Heel foto-40
Rozenberglaan 9, Heel foto-41
Rozenberglaan 9, Heel foto-42
Rozenberglaan 9, Heel foto-43
Verkocht
Rozenberglaan 9, Heel foto-2
Rozenberglaan 9, Heel foto-3
+44
Perceeloppervlakte
2.090 m²
Woonoppervlakte
378 m²
Inhoud
1.378 m³
Rozenberglaan 9 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Aan de rand van het villapark van Heel ligt dit vrijstaande landhuis dat in oorsprong dateert van 1978. In oorsprong, want de huidige eigenaren hebben het in 2005 volledig gemoderniseerd waarbij geen enkele concessie is gedaan aan hoge kwaliteitsnormen. Karakteristiek voor deze gewilde locatie zijn de optimale rust en privacy en de bosrijke omgeving – waarvan zelfs een deel tot het grondstuk behoort.

Het landhuis heeft een met Franse leisteen gedekt dak, vier slaapkamers, twee badkamers en is geheel onderkelderd. Een onder architectuur aanlegde tuin, vloerverwarming en twee garages completeren het woongenot in hoge mate. Een basisschool bevindt zich op loopafstand en middelbaar onderwijs (Sint Ursula in Horn) is slechts enkele fietsminuten verwijderd. Dankzij de nabijgelegen oprit van de A2, en de aansluiting op de A73, zijn steden als Roermond en Weert in korte tijd bereikbaar. De inhoud bedraagt 1.378 m3 en de totale perceeloppervlakte meet 2.090 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
Een met Italiaanse porfier bestraat tuinpad leidt naar een overdekte entree die toegang biedt tot de L-vormige ontvangsthal (24,0 m2) met een tegelvloer in Indiase leisteen en wanden in handvorm baksteen. In het wit gestuukte, schuin oplopende plafond zijn drie halogeenspots ingebouwd. Aan de rechterzijde in hal bevindt zich een nisruimte die aan de linkerzijde toegang biedt tot het gastentoilet. Het heeft een vloer en wanden die zijn afgewerkt met perlato-marmer en een inrichting met vrijhangend sanitair en designfonteintje van Villeroy & Boch. Er tegenover bevindt zich een open garderobe en in een gesloten deel de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en de glasvezelverbinding.

Living
Aan de linkerzijde in de hal leiden twee openslaande deuren met glas-in-loodvensterpartijen naar de L-vormige living (51,0 m2) waar de tegelvloer van Indiase leisteen drempelloos in doorloopt. In het gestuukte plafond met omlopende omlijsting zijn 20 halogeenspots verwerkt.

Het zitgedeelte aan de voorzijde is gecentreerd rond een open haard met zandstenen omlijsting. Aan de achterzijde, ter hoogte van het eetkamerdeel, biedt een dubbele schuifpui toegang tot het achterterras en de achtertuin.

Gesloten keuken
Aan deze achterzijde is vanuit het eetkamerdeel toegang tot de keuken (14,0 m2). Deze heeft een inrichting in L-opstelling met boven- en onderkasten met eikenhouten fronten en een gefrijnd granieten werkblad met kleinformaat tegelachterwand. Tot de inbouwapparatuur behoren een 5-pits gaskookplaat (Atag) met rvs-wasemkap (Novy), een magnetron en elektrische oven (AEG); de koelkast en afwasmachine zijn van Miele. Openslaande tuindeuren leiden rechtstreeks naar het achterterras.

Bijkeuken
De grijze keramische tegelvloer loopt vanuit de keuken drempelloos door in de L-vormige bijkeuken (14,2 m2) waar zich de witgoedaansluitingen bevinden. Achter schuifdeuren is ruimte voor de opslag van voorraden. Vanuit deze bijkeuken is er toegang tot de inpandige garage en leidt een vaste trap naar de kelderverdieping.

Hoofdslaapkamer
De ontvangsthal leidt aan de rechterzijde naar de aan de voorzijde gesitueerde hoofdslaapkamer (18,8 m2). Naast twee kruisvensters beschikt deze tevens over ingebouwde halogeen-plafondspots, ideaal voor het aanlichten van een garderobekast.

Hoofdbadkamer
Via de hal is toegang tot de naast de hoofdslaapkamer gelegen badkamer (9,6 m2). Deze heeft een keramische tegelvloer in diagonaal legpatroon en een wandafwerking van marmertegels tot plafondhoogte. Tot de inrichting in de kleurstelling pergamon behoren een vrijhangend toilet en bidet van Keramag, een brede keramische wastafel van Laufen met spiegelachterwand, een tweepersoons ligbad in hoekopstelling en een separate douchecabine met glazen toegangsdeur en zitgedeelte. Het zit- en ruggedeelte van de douche zijn comfortabel aangesloten op de vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING
Drie slaapkamers
Vanuit de hal leidt een eiken trap naar een L-vormige overloop met vide en eiken balustrade. Twee slaapkamers (met respectievelijk 15,7 m2 en 13,3 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) bevinden zich aan de linkerzijde en zijn toegankelijk via een tussenportaal (1,5 m2). Ze hebben elk toegang tot een gezamenlijk balkon (2,2 m2) aan de linkerzijkant van het landhuis.
De derde slaapkamer (met 13,0 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) is, evenals de grootste, georiënteerd aan de achterzijde waar elk van beide uitzicht heeft op de achtertuin via een doorlopende dakkapel.

Gastenbadkamer
Aan de andere zijde van de overloop biedt een tweede tussenportaal (1,5 m2) toegang tot de gastenbadkamer (3,8 m2). Deze heeft een grijze keramische tegelvloer en een wandafwerking van grootformaat gemêleerd-beige tegels. Tot de inrichting behoren een vaste wastafel, een vrijhangend tweede toilet en een douchecabine met glazen paneeldeur.

Bergzolder
Via dit tweede portaal is tevens toegang tot een U-vormige zolderruimte (met 23,4 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). Hier is de opstelplaats van de HR-combiketel (Nefit Topline HRC 45, 2017).

KELDER
Vier kelderruimtes
Het gehele object is onderkelderd; ruimtes die bereikbaar zijn vanuit de bijkeuken via een hardhouten trap. Hier biedt een centrale verbindingshal (9,8 m2) toegang tot vier kelderruimtes. De eerste kelder (20,1 m2) herbergt een van beide verdeelstations van de vloerverwarming. Kelder twee en drie (39,3 m2 en 22,7 m2) fungeren als werk-/atelierruimte en zijn toegankelijk in het midden van de verbindingshal. De grootste kelder (50,2 m2) bevindt zich aan het uiteinde van de hal, is gestoffeerd en beschikt over een huisbar. Hier bevindt zich het tweede verdeelstation van de vloerverwarming.

Inpandige garage
De inpandige garage (32,5 m2) is in de rechterzijgevel bereikbaar via een elektrische sectionaalpoort met afstandsbediening. Aan de achterzijde bevindt zich een keukenblokje en biedt een deur rechtstreeks toegang tot de achtertuin. Boven de garage bevindt zich een zolderberging (met 9,0 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) die via een vlizotrap bereikbaar is.

TUIN
De onder architectuur van hoveniersbedrijf ‘De Lelie’ uit Elsloo aangelegde tuin zou allerminst misstaan in internationale tuinbladen. De voortuin heeft een pad van Italiaanse porfier dat langs volgroeide borders met kubistisch gesnoeide heesters naar de overdekte entreepartij leidt.
Aan de rechterzijde voert de oprit in dezelfde steensoort naar de inpandige garage, alsmede naar een tweede, vrijstaande garage (21,7 m2). Deze is in 2005 gebouwd in de stijl van het landhuis, beschikt eveneens over een elektrische sectionaalpoort met afstandsbediening, en heeft met drie raampartijen uitzicht op de achtertuin.
Deze achtertuin is voorzien van tuinverlichting hetgeen ’s avonds voor een feeëriek effect zorgt. Zij heeft aan de woningzijde een breed terras van Chinese blauwsteen (60/60) dat grenst aan een vijverpartij met aan weerszijden met Vietnamese basaltkeitjes (10/10) bestrate tuinpaden die aan de achterzijde omhoog leiden naar een achthoekig prieel (9,2 m2). De borders kennen een gevarieerde inrichting van onder meer lavendel, siergrassoorten, magnolia en een bonsai-gesnoeide, Japanse witte den.

Eigen bosperceel
Aan de achterzijde gaat de tuin op natuurlijke wijze over in een bosperceel met loof- en naaldbomen van 940 vierkante meter grootte. Op de overgang tussen de tuin en het bosperceel bevinden zich een houten tuinhuis voor stalling van tuinmaterieel, een overkapping voor de opslag van openhaardhout en een gedeelte waar snoeiafval kan worden verzameld. Tevens bevindt zich hier ook een jeu de boules baan.

ALGEMEEN
- Landhuis dat in oorsprong dateert van 1978 en in 2005 geheel is ‘gestript’ en hoogwaardig is afgewerkt;
- Grote L-vormige living met optimaal tuincontact;
- Hoofdslaapkamer en luxe hoofdbadkamer op de begane grond;
- Drie slaapkamers en gastenbadkamer op de verdieping;
- Twee garages, beide voorzien van een elektrisch sectionaalpoort met afstandsbediening;
- De begane grond en de gastenbadkamer op de verdieping zijn voorzien van vloerverwarming waarvan de temperatuur per afzonderlijke ruimte kan worden ingesteld;
- Geheel voorzien van elektrische bedienbare, hardhouten rolluiken die in de gevels zijn geïntegreerd;
- Onder architectuur aangelegde tuin met vijverpartij die overgaat in een bosrijk perceel (eigendom).
- Het verwarmingssysteem werkt via het EvoHome-systeem van Honeywell waarbij de gewenste temperatuur van elke afzonderlijke ruimte in huis via onder andere een app op de mobiele
telefoon kan worden ingesteld.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Rozenberglaan 9, Heel foto-1
Rozenberglaan 9 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken