Broekbeemden 94, Heel foto-1
Heel

Broekbeemden 94

€ 1.285.000 k.k.
Verkocht
Broekbeemden 94, Heel foto-0
Broekbeemden 94, Heel foto-1
Broekbeemden 94, Heel foto-2
Broekbeemden 94, Heel foto-3
Broekbeemden 94, Heel foto-4
Broekbeemden 94, Heel foto-5
Broekbeemden 94, Heel foto-6
Broekbeemden 94, Heel foto-7
Broekbeemden 94, Heel foto-8
Broekbeemden 94, Heel foto-9
Broekbeemden 94, Heel foto-10
Broekbeemden 94, Heel foto-11
Broekbeemden 94, Heel foto-12
Broekbeemden 94, Heel foto-13
Broekbeemden 94, Heel foto-14
Broekbeemden 94, Heel foto-15
Broekbeemden 94, Heel foto-16
Broekbeemden 94, Heel foto-17
Broekbeemden 94, Heel foto-18
Broekbeemden 94, Heel foto-19
Broekbeemden 94, Heel foto-20
Broekbeemden 94, Heel foto-21
Broekbeemden 94, Heel foto-22
Broekbeemden 94, Heel foto-23
Broekbeemden 94, Heel foto-24
Broekbeemden 94, Heel foto-25
Broekbeemden 94, Heel foto-26
Broekbeemden 94, Heel foto-27
Broekbeemden 94, Heel foto-28
Broekbeemden 94, Heel foto-29
Broekbeemden 94, Heel foto-30
Broekbeemden 94, Heel foto-31
Broekbeemden 94, Heel foto-32
Broekbeemden 94, Heel foto-33
Broekbeemden 94, Heel foto-34
Broekbeemden 94, Heel foto-35
Broekbeemden 94, Heel foto-36
Broekbeemden 94, Heel foto-37
Broekbeemden 94, Heel foto-38
Broekbeemden 94, Heel foto-39
Broekbeemden 94, Heel foto-40
Broekbeemden 94, Heel foto-41
Verkocht
Broekbeemden 94, Heel foto-2
Broekbeemden 94, Heel foto-3
+42
Perceeloppervlakte
1.991 m²
Woonoppervlakte
259 m²
Inhoud
1.190 m³
Broekbeemden 94 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Luxe bungalow van internationale allure die concessie loos is ontworpen en gerealiseerd. Daarbij stond optimaal wooncomfort in elk aspect centraal. Het van zonnepanelen voorziene object heeft drie luxe badkamers, een sauna alsmede een overdekt en solar-verwarmd buitenzwembad. Een geavanceerd domotica systeem maakt het mogelijk elke leefruimte individueel te regelen. De ligging is zonder meer uniek te noemen, met een blijvend vrij uitzicht aan de achterzijde op een beschermd natuurgebied. De tuinpartijen zijn geïntegreerd in de architectonische opzet en versterken de ruimtelijke zicht-assen. Deze opzet voorkomt ongewenste inkijk en garandeert een maximale privacy tijdens de tuinbeleving. Broekbeemden ligt in de jonge villawijk Sleydal en heeft scholen, winkels en sportvoorzieningen op korte afstand. Het bouwjaar is 2004, de inhoud bedraagt circa 1.190 m3 en het perceeloppervlak meet 1.991 m2.

Indeling
BEGANE GROND
Een breed toegangspad van grijze, gebrande granieten tegels leidt naar de overdekte entreepartij. Zowel aan de voor als achterzijde gaf architect Ashwin Caris van Will de Bruijn Architecten het dak een brede overstek – met het effect van een bouwkundig geïntegreerde zonwering. Alle muren zijn vervaardigd van brede, isolerende Ytong-bouwstenen. Hun isolerende werking garandeert een uitermate aangenaam binnenklimaat in elk jaargetijde. Alle daken zijn uitgevoerd in beton. Het pand is voorzien van ingebouwde rolluiken over de gehele achterzijde. De entreepartij, evenals alle overige kozijnen, zijn uitgevoerd in onderhoudsvrij, geanodiseerd aluminium. De lichtarmaturen zijn veelal van het Italiaanse designmerk Flos.

Hal
De ontvangsthal (16,6 m2) heeft een vloer van Turks marmer die drempelloos doorloopt in de verschillende woonruimten. Ter plekke van de voordeur ligt een verdiept tapijt op gelijke hoogte met deze marmervloer. Alle deurpartijen zijn extra breed uitgevoerd en voorzien van verborgen scharnieren. De hal is tevens de locatie van de (eerste) meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen. Het beschikt over een gastentoilet met marmeren vloer en wanden. Achter deze toiletruimte bevindt zich een verscholen garderobe met plafondarmatuur. Het zitgedeelte heeft een architectonisch geïntegreerde gashaard van Bodart & Gonay in breed formaat in een geometrisch-kubistisch vormgegeven wand. Verlichting geschiedt indirect en vijf schuifpuien bieden toegang tot het overdekte achter- en zijterras. In het zitgedeelte is wederom een uitsparing voor tapijt vrijgehouden in de marmervloer; voor toekomstig gewenste aansluitingen is onder de vloer reeds voorzien. Vanuit dit zitgedeelte wordt het audiosysteem van Bang & Olufsen in huis en op de omliggende terrassen aangestuurd; de techniek hiervan is volledig in de wanden geïntegreerd.

Living en open keuken
Een brede glazen deur biedt vanuit de hal toegang tot de L-vormige living (67,7 m2) met open keukengedeelte (29,1 m2). Direct rechts bevindt zich het bedieningspaneel voor alle domotica in huis (Gira), ernaast is de video-intercom met de entreepartij.

Keuken naar individueel ontwerp en bijkeuken
Alle hoofdbestanddelen van deze bungalow zijn uitgevoerd in hetzelfde hoge kwalitatieve niveau. In nauw overleg met interieurarchitecte Claudia van Tiggelen (Claar ontwerpbureau) kwam ook het ontwerp voor de maatwerkkeuken tot stand. De keuken heeft een groot werkblad van Corean (nieuw, 2016) dat is voorzien van een Quooker- heetwaterkraan en een inductiekookplaat en wokbrander van Gaggenau – tevens het merk van alle overig toegepaste apparatuur. In een naastgelegen wand zijn de stoom- en heteluchtoven ondergebracht. Achter het kookgedeelte is een vrijhangend gedeelte dat op onzichtbare wijze een koelkast (voor direct gebruik) en afwasmachine herbergt. In de bijkeuken – die in eenzelfde stijl is uitgevoerd als de keuken – bevindt zich de volumineuzere apparatuur zoals een koelkast met diepvriesgedeelte en een drink- en ijsblokjesmachine (Philips). Rondom is voorzien in volop bergruimte.

Tweede verbindingshal
Onder de carport bevindt zich de ingang naar de tweede verbindingshal. Vanuit deze hal bereikt men direct de bijkeuken, recht hier tegenover ligt een ruimte met witgoedaansluitingen (5,9 m2). Daglicht komt er binnen via een zogeheten ‘solartube’ in het plafond hetgeen zorgt voor een heldere verlichting. In een waterontharder, voor het gehele pand, is reeds voorzien, evenals een extra warmwaterleiding voor de toekomstige generatie wasmachines.

Hobbyruimte & berging
De volgende ruimte in de verbindingshal is een hobbyruimte/berging (29,2 m2). Eventueel bruikbaar als garage is deze uitgerust met een elektrisch bedienbare poort met afstandsbediening. Hier bevinden zich twee extra meterkasten, waarvan e?e?n voor de techniek van de B&O-geluidsinstallatie, de locatie van de Daikin hybride warmtepomp/koeling en tapwatervoorziening, techniek van de
mechanische ventilatie en de WtW-installatie. De vloer is voorzien van een speciale coating en muurkasten bieden volop bergruimte.

Master-bedroom met buitenzwembad
Luxe in de overtreffende trap: de master-bedroom (24,4 m2) is zonder twijfel de meest tot de verbeelding sprekende ruimte van deze bungalow. Zij grenst rechtstreeks aan het omlopende, overdekte terras en heeft toegang tot een eigen solar- verwarmd zwembad (4,5 x 6 meter). Het zwembad heeft een geïntegreerde trap en een apart zitgedeelte voor afkoeling bij het gebruik van de sauna. Het omliggende terras met open douche is uitgevoerd in geruwde (gebrande) graniet; in de overkapping boven het zwembad zijn sensor-gestuurde B&O-luidsprekers verwerkt. Aanpalend aan de
master-bedroom ligt een eigen inloopgarderobe (8,9 m2) met maatwerkinterieur.

Master-bathroom
Een brede, taats deur biedt in deze hal toegang tot het gedeelte met de masterbath- en bedroom die zijn vormgegeven in de beste Feng Shui-tradities. In de badkamer (15,1 m2) bevindt zich aan de linkerzijde een meer persoons sauna, geflankeerd door een dubbel uitgevoerde open douche met hardglazen douchewand. De wanden en vloer zijn in Turkse marmer en de armaturen komen uit de Philippe Starck-lijn van Axor-hansgrohe. Een driedelige spiegelwand achter de brede, tweepersoons designwastafel onttrekt bergruimte aan het zicht.

Luxe Sauna
Deze luxe sauna van het merk VSB, uitgevoerd in een hout combinatie van Red Ceder en Nordische Fichte, biedt plaats aan 4 personen. Hierin kunt u in uw eigen omgeving, op elk gewenst tijdstip van uw eigen sauna gebruik maken. Heerlijk om te genieten of juist om aan uw gezondheid en weerstand te werken.

Twee gastenslaapkamers met eigen badkamer
Links en rechts aan de ontvangsthal liggen twee, symmetrisch gespiegelde, slaapkamers, beide voorzien van een eigen luxe badkamer. De eerste (23 m2) is aan de rechterzijde en heeft een uit Turks marmer opgetrokken badkamer met douche en hardglazen deur, een vrij hangende maatwerk-wastafel en Vola-armaturen naar een ontwerp van Arne Jacobson. De tweede slaapkamer (23 m2) kent een vergelijkbare opzet als de eerste met een eigen, luxe badkamer en is thans in gebruik als werkkamer/bureau. Beide slaapkamers beschikken over geïntegreerde plafondverlichting.

TERRAS MET OVERKAPPING
De voorzijde alsook de gehele achterzijde van deze bungalow is voorzien van omlopende terrassen, met brede overkappingen (totaal 139,5 m2). De overkappingen zijn stijlvol afgewerkt met onderhoudsvrije rockpanel en trespa, en fungeert bouwkundig als een ‘natuurlijk’ zonnescherm. Naast ledverlichting zijn er tevens luidsprekers van het B&Ogeluidssysteem in verwerkt. Ter hoogte van de living zijn de buitenmuren afgewerkt in mineraal kalk pleisterwerk. In het plafond zijn 2 infraroodverwarmingen opgenomen, voor het verwarmen van de terrassen. Schuifdeuren met
onzichtbaar geïntegreerde rolhorren bieden toegang tot de living en keuken.

TUIN
Het ontwerp van de omliggende tuin kwam tot stand in nauwe samenwerking met tuinarchitect Hans Smolenaars. Uitgangspunt was een harmonie te creëren met de architectonische zichtlijnen en verhoudingen van de bungalow. Vanaf de voorzijde zijn er bij openstaande deuren ongehinderde zicht-assen tot aan de achterste grens van het perceel. Daar grenst de tuin – met diverse waterpunten voor besproeiing – aan een natuurgebied dat deel uitmaakt van het grondgebied van de kasteelhoeve. De verhoogde ‘dijk’ aan de achterzijde is visueel geïntegreerd in het tuinontwerp door hem te voorzien van een brede trap – als ware het de toegang tot een door groen gedomineerde einder.

Tweede berging/technische zwembadruimte
Naast het zwembad, en extern toegankelijk, bevindt zich een tweede berging/technische ruimte (23,9 m2) met de zuiveringsinstallatie (zandfilterpomp) en een water installatie voor besproeiing van de tuin. Een elektrische rol poort met afstandsbediening biedt tevens de mogelijkheid om deze ruimte als garage te benutten.

ALGEMEEN
Dit internationaal georiënteerde object is normstellend in velerlei perspectief. Van de doordachte logistieke indeling, de hoge mate van privacy en concessie loze afwerking tot de geïntegreerde domotica, toekomstgerichte voorbereidingen: alles is met een hoge graad van perfectie op elkaar afgestemd en als ‘Gesamtkunstwerk’ volledig in harmonie met de omliggende tuinpartijen. Kortom, een waar unicum in deze regio!
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Broekbeemden 94, Heel foto-1
Broekbeemden 94 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken