Middenweg 2, Haren foto-1
Haren

Middenweg 2

€ 1.075.000 k.k.
Verkocht
Middenweg 2, Haren foto-0
Middenweg 2, Haren foto-1
Middenweg 2, Haren foto-2
Middenweg 2, Haren foto-3
Middenweg 2, Haren foto-4
Middenweg 2, Haren foto-5
Middenweg 2, Haren foto-6
Middenweg 2, Haren foto-7
Middenweg 2, Haren foto-8
Middenweg 2, Haren foto-9
Middenweg 2, Haren foto-10
Middenweg 2, Haren foto-11
Middenweg 2, Haren foto-12
Middenweg 2, Haren foto-13
Middenweg 2, Haren foto-14
Middenweg 2, Haren foto-15
Middenweg 2, Haren foto-16
Middenweg 2, Haren foto-17
Middenweg 2, Haren foto-18
Middenweg 2, Haren foto-19
Middenweg 2, Haren foto-20
Middenweg 2, Haren foto-21
Middenweg 2, Haren foto-22
Middenweg 2, Haren foto-23
Middenweg 2, Haren foto-24
Middenweg 2, Haren foto-25
Middenweg 2, Haren foto-26
Middenweg 2, Haren foto-27
Middenweg 2, Haren foto-28
Middenweg 2, Haren foto-29
Middenweg 2, Haren foto-30
Middenweg 2, Haren foto-31
Middenweg 2, Haren foto-32
Middenweg 2, Haren foto-33
Middenweg 2, Haren foto-34
Middenweg 2, Haren foto-35
Middenweg 2, Haren foto-36
Middenweg 2, Haren foto-37
Middenweg 2, Haren foto-38
Middenweg 2, Haren foto-39
Middenweg 2, Haren foto-40
Middenweg 2, Haren foto-41
Middenweg 2, Haren foto-42
Middenweg 2, Haren foto-43
Middenweg 2, Haren foto-44
Middenweg 2, Haren foto-45
Middenweg 2, Haren foto-46
Middenweg 2, Haren foto-47
Middenweg 2, Haren foto-48
Middenweg 2, Haren foto-49
Middenweg 2, Haren foto-50
Middenweg 2, Haren foto-51
Middenweg 2, Haren foto-52
Middenweg 2, Haren foto-53
Middenweg 2, Haren foto-54
Verkocht
Middenweg 2, Haren foto-2
Middenweg 2, Haren foto-3
+55
Perceeloppervlakte
3.834 m²
Woonoppervlakte
267 m²
Inhoud
1.079 m³
Middenweg 2 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Aan de wand van de tuingerichte woonkamer hangt een tweeluik van de voormalige boerderij op deze locatie. Helaas was die begin jaren zeventig in een te slechte staat om te renoveren. Vandaar het toenmalige besluit om een totaal nieuwe woonboerderij te realiseren. Maar dan wel helemaal in stijl met de historie en de omgeving van het landelijk gelegen dorp.

Tijdens de eerste kennismaking met het huidige woonhuis en bijgebouwen zie je direct dat dit plan perfect is geslaagd. De rieten wolfsdaken, sierlijk gemetselde gevels, vensters met deelruiten en kenmerkende boograampjes maken absoluut een authentiek ogend geheel. En de gekozen nostalgische stijl blijkt binnen op dezelfde manier door te gaan.

Meteen in de representatieve hal met vide, tegelvloer en stenen trap is dat karakter overduidelijk. Waarna het een passend vervolg krijgt in de centrale eetkamer, eetkeuken en woonkamers aan zowel voor- als achterzijde. Ook worden de mogelijkheden in de vrijstaande woning zichtbaar. Zeker als je daarbij de royale ruimte op de verdiepingen optelt.

Hierbij komen de verrassend aangename extra’s van de bijgebouwen met respectievelijk een dubbele garage en een binnenzwembad. Overigens zijn de bijgebouwen heel gemakkelijk multifunctioneel te gebruiken. Zo is in de garage bijvoorbeeld nog een complete woning aanwezig. Iets wat de combinatie met bijvoorbeeld mantelzorg in gedachten brengt.

De tuin rondom de woonboerderij biedt ook een scala aan opties voor inrichting en gebruik. De afmetingen van de voortuin en met name de achtertuin kunnen riant worden genoemd, wat ook hier veel ruimte geeft voor eigen opvattingen en plannen. Vanuit de beschutting van de glazen overkapping kun je hier dan fraai op uitkijken.

De ligging in de pittoreske kern van Haren geeft een passend decor aan deze markante woonboerderij. Het dorpje wordt helemaal omringd door het uitgestrekte poldergebied. Aan alle kanten liggen akkers en velden. Tegelijkertijd zorgt de Dorpenweg die Haren doorkruist, voor snelle routes naar het nabijgelegen Oss of Ravenstein. Hier heb je vervolgens aansluitingen op de snelwegen. Bovendien vind je op loopafstand een basisschool en grote supermarkt.

Pluspunten

+ Ruim parkeren voor meerdere auto’s op met elektrische poort afgesloten oprit. Verder beschut parkeren in vrijstaande dubbele garage. De garages hebben elektrische sectionaaldeuren.

+ Riante tuin gaat rondom de woning met ruime voortuin en zeer diepe achtertuin. De gehele tuin is stijlvol groen aangelegd met uitgestrekte gazongedeelten, terrassen, hagen, paden, perken en bomen. Ook zijn er sierlijke lantaarns geplaatst. Tegen de woning is een veranda met glazen overkapping en verhard terras geplaatst.

+ Aan de zijkant is verharde binnentuin met in het centrum een waterput. Ook is hier een open overkapping voor houtopslag aanwezig. Vanuit de binnentuin is er toegang tot de woning, garage en bijgebouw.

+ Langs beide zijkanten van de woonboerderij is een directe achterom. Deze zijn allebei afgesloten met een poort.

Woonboerderij

+ Binnenkomst in royale hal met nostalgische tegelvloer. De entree heeft een vide, stenen trap, grote garderobe, installatiekast en toiletruimte met wandtoilet, fonteintje en inbouwkast.

+ De gehele begane grond is uitgevoerd met vloerverwarming. In enkele ruimten zijn de oorspronkelijke vloeren verhoogd om de gehele woonruimte gelijkvloers te maken. De originele situatie met verlaagde kamers kan eventueel gemakkelijk worden hersteld.

+ Centrale eetkamer biedt plaats aan een grote eettafel. Hierdoor wordt een gezamenlijke leefruimte gecreëerd. Een schuifpui geeft een directe doorgang naar buiten.

+ Zowel aan de voorzijde als bij de tuin zijn sfeervolle livings. Beide hebben grote vensters met deelramen die het daglicht volop binnen laten. Ook is er in beide woonkamers een open haard met schouw aanwezig. Aan de voorzijde is dit een gashaard, aan de tuinzijde een houthaard. De woonkamer aan de tuinzijde heeft dubbele openslaande tuindeuren die een vloeiende verbinding geven met de veranda.

+ Bij de woonkamer aan achterzijde is een royale ensuite-badkamer gerealiseerd. Deze later gerealiseerde badkamer bevat een inloopdouche, wandtoilet en badkamermeubel. De oorspronkelijke situatie met royale tuingerichte living kan hier ook worden hersteld.

+ Sfeervolle keuken heeft een tuingerichte eetkamer met openslaande tuindeuren. In het luxe kookgedeelte is centraal een kookeiland geplaatst, met een Bora-inductiekookplaat en werkbladafzuiging. Verder is de keuken voorzien van keukenblokken aan weerszijden en keukenwanden. Er is een scala aan moderne inbouwapparatuur aanwezig, zoals een combimagnetron en combi-oven van Miele, koelkast, vriezer met ice-dispenser en vaatwasser.

+ In bijkeuken is een kastenwand en veel bergruimte. Bovendien is er vanuit de keuken toegang tot een ruime echte kelder voor natuurlijk koele opslag en berging. Hier is ook de boiler van de badkamer op de begane grond geïnstalleerd.

+ Drie riante slaapkamers op eerste verdieping hebben grote ramen en houten vloeren. Een van de slaapkamers heeft aan weerszijden brede kastenwanden. Bij een andere is een ensuite-badkamer.

+ Ensuite-badkamer bij hoofdslaapkamer is geheel betegeld en heeft een dakraampje, ligbad, wandtoilet en wastafel.

+ Ruime hoofdbadkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met twee dakkapellen, ligbad, douche, wandtoilet, bidet en twee wastafels.

+ Houten wenteltrap in een van de slaapkamers leidt naar bergzolder. Op de bovenverdieping is de mechanische ventilatie en boiler voor de badkamers op de slaapverdieping geïnstalleerd.

+ De rieten kap is voor het laatst 02 jaar geleden onderhouden en verkeert in prima conditie.

Bijgebouw

+ Een binnenzwembad - leeg en afgedekt - met betegelde randen.

+ Gevel met drie brede schuifpuien geeft een directe verbinding met veranda en terras bij de woning.

+ In een wand bij het zwembad is een zwembaddouche geïntegreerd.

+ Aparte toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandtoilet en fonteintje.

+ In installatieruimte is de zwembadinstallatie en een HR-combiketel geïnstalleerd voor de verwarming van het bijgebouwd.

Garage

+ Toegangen tot dubbele garage zijn afgesloten met elektrische garagedeuren.
Tegelvloer over gehele begane grond.

+ Naast parkeergedeelte is een complete woning gerealiseerd met woonkamer en keuken, slaapkamer en badkamer.

+ Badkamer is geheel betegeld en is uitgevoerd met douchecabine, toilet en wastafel.

+ Vaste trap leidt naar bergzolder met dakramen.

+ In berging is een HR-combiketel geïnstalleerd. Deze levert verwarming voor de woonboerderij en de garage.

Bijzonderheden

+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en gedeeltelijk dubbel glas.
+ Atag Blauwe Engel HR-combiketel (2009) in garage voor verwarming van woonhuis en garage.
+ Nefit Ecomline HR-combiketel voor verwarming bijgebouw met zwembad.
+ Mechanische ventilatie
+ Boilers voor badkamers op begane grond en verdieping woonhuis.
+ Alarminstallatie.
+ De woning wordt verkocht exclusief tennisbaan. De perceelgrootte is hiermee ca. 2.680 m2 of zoveel als na kadastrale inmeting zal blijken. De kosten voor het inmeten zijn voor rekening kopende partij.


Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Middenweg 2, Haren foto-1
Middenweg 2 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken