Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-1
Etten-Leur

Oude Bredaseweg 96

€ 950.000 k.k.
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-0
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-1
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-2
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-3
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-4
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-5
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-6
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-7
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-8
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-9
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-10
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-11
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-12
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-13
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-14
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-15
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-16
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-17
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-18
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-19
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-20
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-21
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-22
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-23
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-24
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-25
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-26
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-27
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-28
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-29
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-30
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-31
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-32
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-33
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-34
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-35
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-36
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-37
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-38
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-39
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-40
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-41
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-42
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-43
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-44
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-45
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-46
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-47
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-48
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-49
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-50
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-51
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-52
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-53
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-2
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur foto-3
+54
Perceeloppervlakte
981 m²
Woonoppervlakte
261 m²
Inhoud
1.284 m³

Omschrijving

Wilt u wonen in één van de mooiste, karakteristieke straten van Etten-Leur op loopafstand van het centrum? Kom dan kijken bij deze vrijstaande woning aan de Oude Bredaseweg 96. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met dichte keuken, royale kantoor-/praktijkruimte op de begane grond, 2 slaapkamers en badkamer op de verdieping. De zonnige achtertuin op het zuiden biedt enorme privacy. Een enorm pluspunt is de royale parkeergelegenheid op eigen terrein. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren bereikt u de overdekte entree. De hal geeft toegang tot de garderobenis en de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken, de kelderkast, de kantoor-/praktijkruimte en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De royale woonkamer is ca. 47 m² groot. Door de vele ramen geniet u van veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de achtertuin. De living heeft een open haard die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Deze dichte keuken is ca. 3.46 x 3.00 m groot, heeft een eenvoudige keukenopstelling met een inbouwkast.

Vanuit de hal is de kantoor-/praktijkruimte te bereiken met 4 kantoorruimten, een wachtruimte en een toiletruimte met toilet en fontein. Kantoorruimte I is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot een kluis. Naast de kluis bevindt zich de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep). De naastgelegen wachtkamer heeft een aparte entree vanuit buiten. Kantoorruimte II is voorzien van een keuken. Kantoorruimte III is een ruime en mooie kamer. De 4e kantoorruimte is zeer royaal te noemen. De kantoor-/praktijkruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Een bedrijf aan huis hier heel goed mogelijk, doordat er een eigen entree aanwezig is.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vaste kast en toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

De zeer royale master bedroom is ca. 7.76 x 3.52 m groot, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon op het zuiden (ca. 6.55 x 1.15 m) en tot de badkamer. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is ca. 5.96 x 2.43 m groot en voorzien van een wastafel en een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken, waar zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit, +15 jaar) bevindt.

De ruime, betegelde badkamer is ca. 4.12/3.00 x 3.44 m groot en voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een douche (met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel en toilet.


Tuin:
Een van de verrassingen van deze woning is de heerlijke en uitstekend verzorgde achtertuin op het zuiden. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. De zonnige achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van meerdere zitgelegenheden, bestrating, borders, een gazon, volwassen bomen en een buitenkraantje.

De voortuin is voorzien van bestrating en borders.


Garage:
Bij deze woning horen 2 aangebouwde stenen garages van resp. 6.02 x 9.47/6.05 m en ca. 7.00 x 4.00 m. Deze garages zijn voorzien van verwarming, water en elektrische sectionaalpoorten. Tevens bevindt zich in de grootste garage de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur en toegang tot een berging.


Berging:
De aangebouwde stenen berging (ca. 7.00 x 2.60 m) bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. Deze berging is voorzien van water, elektra, een vaste kast en de opstelling van de c.v.-ketel t.b.v. de kantoor-/praktijkruimte (Intergas, 2020).


Algemeen:
- De woning is gelegen op een toplocatie nabij het centrum.
- De woning is grotendeels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grondvloer is van beton m.u.v. de vloer in de woonkamer
- De verdiepingsvloer is van hout.
- De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De hal, toiletruimte en de keuken hebben een betegelde vloerafwerking.
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vloerbedekking. De badkamer is betegeld.
- De woning heeft aan de achterzijde bij de woonkamer en keuken elektrisch bedienbare zonneschermen. Bij de kantoor-/praktijkruimte is het zonnescherm handbedienbaar.
- De woning heeft aan de achterzijde bij de keuken een elektrisch bedienbaar rolluik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig op eigen terrein. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis.
- Deze woning is gelegen op een zeer geliefde locatie in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.

Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 950.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
11101

Bouw

Type
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
261 m²
Perceel
981 m²
Woonkamer
47 m²
Overig
94 m²
Inhoud
1.284 m³

Indeling

Kamers
7
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Verdiepingen
4

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Dakisolatie, Grotendeels dubbelglas, Muurisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Open haard
Ketel
Nefit (Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja, Zuid
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Achtertuin
Zuid, 290 m², 2000×1450cm
Schuur
Aangebouwd steen
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra, Voorzien van water

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen, Parkeerplaats
Capaciteit
2
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water, Met elektrische deur

Objectkenmerken

• Rolluiken
• Buitenzonwering
• Rookkanaal

Locatie

Oude Bredaseweg 96, 4872 AG Etten-Leur

• In centrum

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur plattegrond-0
Oude Bredaseweg 96, Etten-Leur plattegrond-1

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Oude Bredaseweg 96

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73

Agnes Tomesen Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine