Brinkgreverweg 6, Epe foto-1
Epe

Brinkgreverweg 6

€ 950.000 k.k.
Verkocht
Brinkgreverweg 6, Epe foto-0
Brinkgreverweg 6, Epe foto-1
Brinkgreverweg 6, Epe foto-2
Brinkgreverweg 6, Epe foto-3
Brinkgreverweg 6, Epe foto-4
Brinkgreverweg 6, Epe foto-5
Brinkgreverweg 6, Epe foto-6
Brinkgreverweg 6, Epe foto-7
Brinkgreverweg 6, Epe foto-8
Brinkgreverweg 6, Epe foto-9
Brinkgreverweg 6, Epe foto-10
Brinkgreverweg 6, Epe foto-11
Brinkgreverweg 6, Epe foto-12
Brinkgreverweg 6, Epe foto-13
Brinkgreverweg 6, Epe foto-14
Brinkgreverweg 6, Epe foto-15
Brinkgreverweg 6, Epe foto-16
Brinkgreverweg 6, Epe foto-17
Brinkgreverweg 6, Epe foto-18
Brinkgreverweg 6, Epe foto-19
Brinkgreverweg 6, Epe foto-20
Brinkgreverweg 6, Epe foto-21
Brinkgreverweg 6, Epe foto-22
Brinkgreverweg 6, Epe foto-23
Brinkgreverweg 6, Epe foto-24
Brinkgreverweg 6, Epe foto-25
Brinkgreverweg 6, Epe foto-26
Brinkgreverweg 6, Epe foto-27
Brinkgreverweg 6, Epe foto-28
Brinkgreverweg 6, Epe foto-29
Brinkgreverweg 6, Epe foto-30
Brinkgreverweg 6, Epe foto-31
Brinkgreverweg 6, Epe foto-32
Brinkgreverweg 6, Epe foto-33
Brinkgreverweg 6, Epe foto-34
Brinkgreverweg 6, Epe foto-35
Brinkgreverweg 6, Epe foto-36
Brinkgreverweg 6, Epe foto-37
Brinkgreverweg 6, Epe foto-38
Verkocht
Brinkgreverweg 6, Epe foto-2
Brinkgreverweg 6, Epe foto-3
+39
Perceeloppervlakte
2.792 m²
Woonoppervlakte
190 m²
Inhoud
706 m³
Brinkgreverweg 6 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wow! Wat een bijzonder mooie en robuuste villa en wat een unieke plek om te wonen. Maak kennis met het ultieme woongeluk aan de Brinkgreverweg 6 nabij het centrum van Epe.

Neem even de tijd om het geheel goed in je op te nemen, het liefst op locatie. Ervaar de rust, de schitterende bomen op het perceel. De doorkijkjes over de landerijen, het luxe pool house met sauna en centraal op het perceel gelegen het in 2021 fraai verbouwde 'Scandinavisch ogende' en uitgebouwde gezinshuis. Een perfecte match op steenworp afstand van het centrum van Epe.

Aan de voorzijde betreden we het perceel. Volgens goed Epens gebruik wordt ook hier de bijkeuken als entree gebruikt, maar laten we voor de verandering de route eens aanvangen bij de hoofdentree. We komen binnen in de bescheiden hal met trapopgang en toilet. Lopen we door dan vergroot de hal zich in de 1e bijkeuken met wasmachineaansluiting en doorloop naar de living. Hier binnen gekomen ervaar je het woongeluk optimaal. Wat een prachtige, royale, maar sfeervolle en warme living. Met bijzonder veel oog voor kleur en detail is de ruimte in 2021 vergroot en gemaakt tot het hart van het huis. Wat opvalt is de vormgeving, de knusse zithoek aan de voorzijde en de oorspronkelijke details zoals de houthaard en ingebouwde kastenwand. Echter de eyecatcher van de living is toch wel de open woonkeuken van Smeg met massief granieten tafel gefixeerd aan het eiland. Wat een heerlijke plek in het huis om de dag te beginnen. Uiteraard is de keuken van alle gemakken, zoals quooker en wijnklimaatkast, voorzien. Dit alles blend mooi met de visgraad PVC vloer met vloerverwarming over de begane grond. Pure luxe!

Achter de keuken middels dubbele terrasdeur is het overdekte terras achter het huis te bereiken. Ook hier is weer goed nagedacht over locatie, uiterlijk en formaat. Je ervaart een fijne stek om buiten te eten met zicht over de tuin en in volledige privacy. Tevens is er achter de keuken een werkkamer te vinden in dezelfde stijl als de living met keuken. Tot slot op de begane grond de '2e bijkeuken' welke veelal als entree gebruikt wordt.

En dan boven:
Hier is het oorspronkelijke deel van het huis beter zichtbaar al is ook deze etage substantieel vergroot. De badkamer aan de voorzijde is van bescheiden formaat, maar ademt dezelfde luxe als beneden. Voorzien van een royale douche, wastafelmeubel en 2e toilet is meer ruimte ook eigenlijk niet nodig. Op de overloop vinden we een royale kastenwand en na de verbouwing zijn er maar liefst 4 slaapkamers en een 5e (baby)kamer/werknis ontstaan. De twee slaapkamers aan de achterzijde geven toegang tot het royale dakterras. Ook hier weer geen gebrek aan ruimte en rust.

Buiten aangekomen maken we een rondje over het perceel. Aan de oostzijde, en prominent aanwezig, vinden we het luxe pool house met glazen schuifwanden en jacuzzi. Daarnaast de vrijstaande sauna voor ultieme leisure op eigen terrein. Lopen we naar de achterzijde van het perceel (2792 m2) dan passeren we het 'oude' bijgebouw. Een meer dan nuttige schuur/opslag. Helemaal achterin, tevens te bereiken middels een recht van overpad vanaf de Slathstraat, komen we aan bij het mooiste plekje om de dag te besluiten. De schommelbanken rondom het open vuur. Met een wijntje in de hand en met zicht op het mooie aangezicht van het huis en de zonsondergang kunnen we ons geen groter woongeluk voorstellen.

Met recht een prachtplek om te wonen. Welkom aan de Brinkgreverweg 6 in Epe.
Meer lezen
Minder lezen
Richard Nijhof
Uw qualis-makelaar
Richard Nijhof
Schieven Keizer
De Lindehove 9
8161 EA Epe
0578-612630
Contact met de makelaar
Brinkgreverweg 6, Epe foto-1
Brinkgreverweg 6 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken