Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Duke Ellingtonlaan 33

Verkocht
Perceeloppervlakte
704 m²
Woonoppervlakte
185 m²
Inhoud
950 m³
Duke Ellingtonlaan 33 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In de gewilde 'Amerikaanse' wijk in Blixembosch gelegen zeer luxe afgewerkte bungalow met 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4), een riante woonkeuken, een inpandige garage, luxe badkamer en een prachtig aangelegde tuin.

De woning is gelegen nabij scholen, sportaccommodaties, uitvalswegen en een winkelcentrum met alle voorzieningen. Perceel kadastraal bekend gemeente Woensel, sectie W nummer 6568, groot 704 m². Bouwjaar circa 2000. Inhoud circa 950 m³.

BEGANE GROND:

Via enkele treden te bereiken overdekte entree. De ruime hal is door middel van dubbele deuren te bereiken en voorzien van de meterkast, inbouwkast met verlichting, garderoberuimte, luxe uitgevoerde en volledig met marmer betegelde toiletruimte met hangcloset en een nis met wastafel en marmeren blad. De woonkamer is voorzien van een gashaard (Faber) omgeven door een natuurstenen schouw en biedt toegang tot de volop lichtinval biedende tuinkamer welke tevens is voorzien van een gashaard (Faber) met natuurstenen schouw, een schuifpui naar het terras en een ttv-hoek. De woonkamer en de tuinkamer zijn voorzien van een speels uitgevoerd, extra hoog plafond. De riante woonkeuken is voorzien van een dubbele schuifpui naar het terras, dubbele schuifdeuren naar de serre, aansluiting voor een intercom en een luxe dubbele L-vormige inrichting met granieten blad, enkele geïntegreerde kastjes, halogeen 4-pits kookplaat met separate wokbrander, afzuigschouw met geluidloze motor, magnetron, heteluchtoven/grill, vaatwasser, koelkast en 1,5 spoelbak (de apparatuur is van Siemens en Miele). De tussenhal biedt toegang tot de slaapvleugel en is uitgevoerd met de aansluitingen voor de wasapparatuur, een Velux dakraam in een lichtkoepel, inbouwkast en een kelderkast. Via de tussenhal is de gang van de slaapvleugel, met drie slaapkamers, te bereiken welke is voorzien van een inbouwkast. De masterbedroom is uitgerust met een luxe L-vormige inbouwkast, een speels uitgevoerd, extra hoog plafond, een tv-nis en een schuifpui met toegang tot het terras en de tuin. De luxe uitgevoerde en met graniet betegelde badkamer is door middel van een glazen deur toegankelijk en voorzien van een whirlpool met automatisch reinigingssysteem en thermostaatkraan, dubbele wastafel in meubel, hangcloset, designradiator en doucheruimte met luxe massagestralen en thermostaatkraan (sanitair is van Villeroy & Boch).

GARAGE:

De inpandige garage biedt plaats aan twee auto’s en is voorzien van een dubbele op afstand bedienbare sectionaaldeur, een loopdeur, een inbouwkastenwand, een uitstortgootsteen, de opstelling van de vloerverwarmingsinstallatie, de cv-ketel (HR Nefit Ecomline 2001) met boiler (2001) en de opstelling van de centrale stofzuiginstallatie. De garage biedt door middel van een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder (deze bevindt zich boven een gedeelte van de slaapvleugel). Mogelijkheid tot creëren van vierde slaapkamer en aanbouw van een carport.

TUIN:

De prachtig aangelegde en rondom de woning gelegen tuin is uitgevoerd met diverse niveauverschillen, een aan de woning gedeeltelijk overdekt en met Belgisch hardsteen betegeld terras, een overdekt terras met verlichting in de tuin en een sfeervol vlonderterras aan het water. Tevens is de tuin voorzien van twee wateraansluitingen met afvoerput en een houten berging. Vanuit de woning is de in de tuin aangelegde elektrische bedrading bedienbaar. De tuin voorzien van twee wateraansluitingen met afvoerput en een houten berging.

ALGEMEEN:

De woning is volledig geïsoleerd • Diverse plafonds zijn voorzien van ornamenten • De kozijnen zijn vervaardigd uit hard hout en voorzien van Red Cedar omlijsting en dauerluftung • De woonvleugel is uitgerust met een marmeren vloer (Palisandro), de slaapvleugel is uitgerust met een parketvloer (Robenia) • Met uitzondering van de slaapkamers en de garage is de gehele woning voorzien van vloerverwarming • De woning is rondom voorzien van gevelverlichting • De gashaarden zijn uitgevoerd met een gesloten systeem • De woning is uitgerust met een mechanisch afzuigsysteem, deze bevindt zich in het toilet, de badkamer, de tussenhal en de kelderkast • De slaap- en de woonvleugel zijn beide voorzien van een eigen thermostaat • De aanwezige ramen zijn uitgerust met een draai-/kiepsysteem • Bij de beglazing van de tussendeuren is gebruik gemaakt van geslepen glas • De woning is voorzien van een centraal stofzuigsysteem • Het betreft een instapklare woning met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en een luxe afwerkingsniveau.

TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend. Voor serieuze gegadigden is een plattegrond of bouwtekening ter beschikking en/of ter inzage via ons kantoor. Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom. De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Neggers Makelaars en Adviseurs.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Duke Ellingtonlaan 33 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken