Ploenstraat, Duiven foto-1
Duiven

Ploenstraat

€ 1.495.000 k.k.
Verkocht
Ploenstraat, Duiven foto-0
Ploenstraat, Duiven foto-1
Ploenstraat, Duiven foto-2
Ploenstraat, Duiven foto-3
Ploenstraat, Duiven foto-4
Ploenstraat, Duiven foto-5
Ploenstraat, Duiven foto-6
Ploenstraat, Duiven foto-7
Ploenstraat, Duiven foto-8
Ploenstraat, Duiven foto-9
Ploenstraat, Duiven foto-10
Ploenstraat, Duiven foto-11
Ploenstraat, Duiven foto-12
Ploenstraat, Duiven foto-13
Ploenstraat, Duiven foto-14
Ploenstraat, Duiven foto-15
Ploenstraat, Duiven foto-16
Ploenstraat, Duiven foto-17
Ploenstraat, Duiven foto-18
Ploenstraat, Duiven foto-19
Ploenstraat, Duiven foto-20
Ploenstraat, Duiven foto-21
Ploenstraat, Duiven foto-22
Ploenstraat, Duiven foto-23
Ploenstraat, Duiven foto-24
Ploenstraat, Duiven foto-25
Ploenstraat, Duiven foto-26
Ploenstraat, Duiven foto-27
Ploenstraat, Duiven foto-28
Ploenstraat, Duiven foto-29
Ploenstraat, Duiven foto-30
Ploenstraat, Duiven foto-31
Ploenstraat, Duiven foto-32
Ploenstraat, Duiven foto-33
Ploenstraat, Duiven foto-34
Ploenstraat, Duiven foto-35
Ploenstraat, Duiven foto-36
Ploenstraat, Duiven foto-37
Ploenstraat, Duiven foto-38
Ploenstraat, Duiven foto-39
Ploenstraat, Duiven foto-40
Ploenstraat, Duiven foto-41
Ploenstraat, Duiven foto-42
Ploenstraat, Duiven foto-43
Ploenstraat, Duiven foto-44
Ploenstraat, Duiven foto-45
Ploenstraat, Duiven foto-46
Ploenstraat, Duiven foto-47
Ploenstraat, Duiven foto-48
Ploenstraat, Duiven foto-49
Ploenstraat, Duiven foto-50
Ploenstraat, Duiven foto-51
Ploenstraat, Duiven foto-52
Ploenstraat, Duiven foto-53
Ploenstraat, Duiven foto-54
Ploenstraat, Duiven foto-55
Ploenstraat, Duiven foto-56
Ploenstraat, Duiven foto-57
Ploenstraat, Duiven foto-58
Ploenstraat, Duiven foto-59
Ploenstraat, Duiven foto-60
Ploenstraat, Duiven foto-61
Ploenstraat, Duiven foto-62
Ploenstraat, Duiven foto-63
Verkocht
Ploenstraat, Duiven foto-2
Ploenstraat, Duiven foto-3
+64
Perceeloppervlakte
2.590 m²
Woonoppervlakte
527 m²
Inhoud
2.573 m³
Ploenstraat is succesvol verkocht door Spitman Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Uiterst royale, moderne villa, gelegen aan de rand van Duiven (GLD)

Ploenstraat 40
6921 PN Duiven

Ruimte, dat typeert deze fraaie, moderne villa, gelegen aan de rand van Duiven. Een villa met riante vertrekken, hoge plafonds en een bijzonder smaakvol interieur. Kloppend hart is de grote woonkeuken, centraal gesitueerd in de villa, met uitzicht op de fijne achtertuin.

De villa is gelegen op een perceel van 2.590 m². Aanvankelijk bevond zich op het terrein een oude boerderij, die de huidige eigenaren bij de koop in 2009 wilden laten renoveren. Bij nader inzien bleek de renovatie van de boerderij niet meer mogelijk, deze was te vervallen. Besloten werd een nieuw huis te laten bouwen. Modern, maar toch passend in de omgeving. Een vereiste want het perceel bevindt zich in het oude gedeelte van Duiven en heeft de status ‘beschermd dorpsgezicht’. (In de nabije omgeving zijn bijvoorbeeld een aantal zeer oude panden te vinden.)
Het ontwerp van de villa kenmerkt zich door twee zadeldaken met daartussen een langwerpig, centraal deel waar de royale woonkeuken is gesitueerd.

Duiven ligt ten zuidoosten van Arnhem en heeft dankzij de nabijgelegen A12 een uitstekende verbinding richting Utrecht/Den Haag. Het dorp beschikt over een eigen station en de gezellige steden Arnhem en Nijmegen liggen binnen handbereik. Niet ver van Duiven vindt u bovendien prachtige natuur, denk aan het (grensoverschrijdende) Natura2000-gebied De Gelderse Poort en het Nationaal Park Veluwezoom.

BOUWKENMERKEN:

Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte: 527 m2
Perceeloppervlakte: 2.590 m2
Inhoud: 2.573 m3

DE VILLA – DE INDELING

DE BEGANE GROND

Een entree, tv-kamer, living, wasruimte, woonkeuken, bijkeuken, inpandige garage en 2 separate toiletruimtes. (Hieronder gedetailleerd beschreven.)

De royale (hoofd)entree van de villa beschikt over een groot, centraal trappenhuis, een open garderobe en een separaat toilet.

Links van de entree bevindt zich een fijne tv-kamer met een doorloop naar de riante living. Deze is voorzien van een moderne, langwerpige gas openhaard en heeft 3 paar openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de living komt u uit in de riante woonkeuken (welke ook is te bereiken via een deur rechts van de entree). Op de overgang tussen de living en de woonkeuken, bevindt zich aan de rechterzijde tevens nog een ruime wasruimte met was- en droogmachineaansluiting.

De woonkeuken heeft een fraai (keuken)eiland en beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een oven, combi-oven, warmhoud lade en een inductie kookplaat. De prachtige keuken biedt een heerlijk uitzicht op de achtertuin van de villa.

Rechts van de keuken bevindt zich een bijkeuken met een op maat gemaakte kastruimte, voorzien van 5 aparte kastdelen voor het opbergen van jassen, (sport)tassen en schoenen.

Naast de bergruimte bevindt zich de inpandige garage met openslaande deuren en een aparte toegangsdeur naar de carport.

DE EERSTE VERDIEPING

Linkerzijde van de villa, gelegen onder het linker zadeldak: een overloop, 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een walk-in-closet, een technische ruimte en een separaat toilet. (Hieronder gedetailleerd beschreven.)

Op de overloop is het enorm hoge plafond (tot in de nok van het zadeldak) opvallend te noemen.

Verder, aan de voorzijde van de villa: 2 ruime, aan elkaar gespiegelde slaapkamers die vanwege de maisonnettes - waar de slaapgedeelten zijn gesitueerd - een speelse uitstraling hebben.

Gecentreerd tussen de slaapkamers, grenzend aan de overloop: een separaat toilet.

Vervolgens aan de weerszijden van de overloop: nog eens 2 ruime slaapkamers en een prachtige badkamer, voorzien van 3(!) naast elkaar gelegen wastafels en een ruime, moderne inloopdouche

Voor de (ouder)slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de villa, bevindt zich een hal, met rechts daarvan een walk-in-closet die overgaat in een technische ruimte. Ook in deze hal: een vlizotrap, die leidt naar de riante bergzolder.

De (ouder)slaapkamer aan de achterzijde van de villa biedt een fraai uitzicht op de achtertuin en beschikt over een heerlijke (wellness) badkamer, voorzien van een sauna, een stoomdouchecabine, een whirlpool ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Rechterzijde van de villa, gelegen onder het rechter zadeldak: een riante slaap-/werkkamer, een badkamer en een ruime berging. (Hieronder gedetailleerd beschreven.)

Een trap in de inpandige garage leidt naar de royale slaap-/werkkamer op de eerste verdieping, gesitueerd onder het rechter zadeldak van de villa. Deze kamer biedt tal van mogelijkheden. Hier zou bijvoorbeeld een kantoorruimte aan huis, maar eventueel ook een volledig appartement kunnen worden gerealiseerd. Door de scheiding van de eerste verdiepingen (links en rechts) is privacy gegarandeerd.

Verder, grenzend aan de slaap-/werkkamer: een fijne badkamer met inloopdouche en toilet en een ruime berging.

DE BERGZOLDER

In de hal voor de (ouder)slaapkamer, gelegen aan linkerzijde van de villa, bevindt zich een vlizotrap naar een uiterst royale bergzolder.

DE KELDER

Een trap in de inpandige garage leidt naar de kelder. Hier bevinden zich een wijnkelder en een technische ruimte waar onder meer de warmtepomp en de cv-installatie van de villa zijn gesitueerd.

DE BUITENRUIMTE

Deze ruime villa beschikt over een heerlijke tuin rondom. Aan de linkerzijde van de villa bevindt zich een grote fruitboomgaard, bestaande uit appel-, peren-, pruimen-, walnoten- en kersenbomen.
De achterzijde van de villa is voorzien van riant, deels overkapt terras en heeft 2 zitgedeeltes: 1 aan de (overkapte) linkerzijde en 1 aan de (overkapte) rechterzijde.
Daarnaast beschikt de achtertuin over een moderne vijver, een heerlijke jacuzzi en een inpandige bergruimte, geïntegreerd in de achterzijde van de villa, die te bereiken is via 2 paar openslaande deuren. Hier kunnen bijvoorbeeld tuingereedschap en –meubilair worden opgeslagen.
Achter een groot deel van de achtertuin bevindt zich een (smal) slootje.
De voortuin is voorzien van een oprit en een overdekte carport waar 2 auto’s geparkeerd kunnen worden en die beschikt over een laadpaal voor elektrische auto’s. Rechts van de carport bevinden zich de openslaande deuren naar de inpandige garage.

NOEMENSWAARDIGE KENMERKEN

• De villa is vanwege het grote aantal ruime vertrekken op vele manieren in te richten. Denk aan een kantoor of praktijkruimte aan huis, het creëren van een fijne gym of aan het realiseren van een eigen appartement voor bijvoorbeeld een au pair.

• De villa beschikt over een warmtepomp en is door vrijwel het gehele pand voorzien van vloerverwarming en koeling.

• Op de zuid- en oostzijde zijn de kozijnen voorzien van (ingebouwde) screens.

• De villa heeft een centraal stofzuigersysteem en alle ruimten zijn voorzien van bekabeld ethernet.

• De villa beschikt over een uitgekiende alarminstallatie met glasbreukdetector.

• De oprit van de villa, de dubbele carport en de inpandige garage bieden de mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto’s.


Van onze woningen maken wij unieke websites, zo ook van deze! Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens en stukken van de woning kunt terugvinden, zoals de lijst van zaken en de vragenlijst.
Meer lezen
Minder lezen
Ben Spitman
Uw qualis-makelaar
Ben Spitman
Spitman Makelaars
Sonsbeekweg 12
6814 BA Arnhem
026-445 25 00
Contact met de makelaar
Ploenstraat, Duiven foto-1
Ploenstraat is succesvol verkocht door Spitman Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken