Brazilielaan 9, Drunen foto-1
Drunen

Brazilielaan 9

€ 799.000 k.k.
Verkocht
Brazilielaan 9, Drunen foto-0
Brazilielaan 9, Drunen foto-1
Brazilielaan 9, Drunen foto-2
Brazilielaan 9, Drunen foto-3
Brazilielaan 9, Drunen foto-4
Brazilielaan 9, Drunen foto-5
Brazilielaan 9, Drunen foto-6
Brazilielaan 9, Drunen foto-7
Brazilielaan 9, Drunen foto-8
Brazilielaan 9, Drunen foto-9
Brazilielaan 9, Drunen foto-10
Brazilielaan 9, Drunen foto-11
Brazilielaan 9, Drunen foto-12
Brazilielaan 9, Drunen foto-13
Brazilielaan 9, Drunen foto-14
Brazilielaan 9, Drunen foto-15
Brazilielaan 9, Drunen foto-16
Brazilielaan 9, Drunen foto-17
Brazilielaan 9, Drunen foto-18
Brazilielaan 9, Drunen foto-19
Brazilielaan 9, Drunen foto-20
Brazilielaan 9, Drunen foto-21
Brazilielaan 9, Drunen foto-22
Brazilielaan 9, Drunen foto-23
Brazilielaan 9, Drunen foto-24
Brazilielaan 9, Drunen foto-25
Brazilielaan 9, Drunen foto-26
Brazilielaan 9, Drunen foto-27
Brazilielaan 9, Drunen foto-28
Brazilielaan 9, Drunen foto-29
Brazilielaan 9, Drunen foto-30
Brazilielaan 9, Drunen foto-31
Brazilielaan 9, Drunen foto-32
Brazilielaan 9, Drunen foto-33
Brazilielaan 9, Drunen foto-34
Brazilielaan 9, Drunen foto-35
Brazilielaan 9, Drunen foto-36
Brazilielaan 9, Drunen foto-37
Brazilielaan 9, Drunen foto-38
Brazilielaan 9, Drunen foto-39
Brazilielaan 9, Drunen foto-40
Brazilielaan 9, Drunen foto-41
Brazilielaan 9, Drunen foto-42
Brazilielaan 9, Drunen foto-43
Brazilielaan 9, Drunen foto-44
Brazilielaan 9, Drunen foto-45
Brazilielaan 9, Drunen foto-46
Brazilielaan 9, Drunen foto-47
Verkocht
Brazilielaan 9, Drunen foto-2
Brazilielaan 9, Drunen foto-3
+48
Perceeloppervlakte
569 m²
Woonoppervlakte
274 m²
Inhoud
1.050 m³
Brazilielaan 9 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Een vrijstaande woning gebouwd onder moderne architectuur met een eigentijds karakter! Een royale woning met maar liefst 6 slaapkamers, 2 complete badkamers, kantoor/speelruimte op de begane grond, fantastische woonkamer met lichtstraat, inpandige garage en kelder. De woning is gelegen aan een rustige woonstraat in de meest kindvriendelijke wijk van Drunen genaamd "Venne-West." In de nabije omgeving ligt het gemoedelijke centrum van Drunen, de Loonse en Drunense Duinen en uitvalswegen naar Den Bosch en Waalwijk.

INDELING:
Begane grond:
Vanaf de straat rijdt u de oprit op waar ruimte is voor meerdere auto's. Op de begane grond komt u binnen in de ruim opgezette entreehal met moderne toiletruimte en meterkast. Deze ruimte biedt toegang tot de royale woonkamer met ruimte voor meerdere eet- en zithoeken. De woonkamer beschikt over grote raampartijen met veel lichtinval, een hoog plafond en openhaard. Dit geeft de ruimte veel licht, een aangename sfeer en bovenal een speels karakter.

Aansluitend vindt u op deze woonlaag een keuken in L-opstelling met uitkijk op de prachtige groene tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanaf deze ruimte komt u in de bijkeuken met de wasmachine en wasdroger aansluiting. In de bijkeuken is middels een deur de tuin te bereiken en door middel van de vaste trapopgang de lager gelegen kelder.

Via de entreehal is de kantoor-/speelruimte aan de voorzijde van de woning bereikbaar. Ook in deze ruimte vinden we het hoge plafond terug uit de woonkamer. Ideaal om te gebruiken voor kantoor en/of salon aan huis of als speelkamer voor de kinderen.

Garage & kelder:
Vanuit de entreehal betreedt u de inpandige garageruimte. Deze biedt ruimte voor de stalling van uw auto en fietsen. De kelder is ideale ruimte voor het bewaren van al uw proviand en kan tevens dienst doen als wijnkelder met zijn uitstekende klimaat het hele jaar door.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de entreehal komt u op de ruime overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot vier goed bemeten slaapkamers en twee volwaardige badkamers. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt naast de vaste kast over een luxe badkamer en-suite voorzien van een ruime inloopdouche, een ligbad, dubbele wastafel met meubel en zwevend toilet. Naast deze slaapkamer vindt u de tweede grote slaapkamer. Beide kamers aan de achterzijde beschikken over een balkon met uitkijk op de tuin.

De derde slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd. Deze heeft aansluitend een dakterras op het westen voor de gezellige zomeravonden. De laatste slaapkamer kent nagenoeg dezelfde grootte en is in te delen als ruime kinderkamer.
De overloop geeft ook toegang tot de tweede badkamer die beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en een zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Middels de vaste trapopgang komen we op de tweede verdieping. Op deze woonlaag vinden we twee zeer grote kamers. Deze ruimtes worden momenteel gebruikt als opslag en hobbyruimte maar zijn ideaal in te richten als slaapkamers. De grootste kamer is voorzien van een wastafel. In de andere kamer vinden we de opstelling van de mechanische ventilatie en CV-ketel (NEFIT, 2020).

Tuin:
Zowel vanuit de woonkamer als de keuken vinden we de toegang tot de volwassen en groene tuin. Het terras geeft ruimte om ingericht te worden met een sfeervolle lounge set. De tuin kent een mooie variatie van een betegeld terras en een prachtige grasmat. Deze geweldige tuin is vanaf de zijkant van de woning te bereiken via een poort. Achter de poort is bestraat en gaat over in een hardhouten vlonder. Als laatste beschikt deze tuin over een houten berging voor het opslaan van uw tuingereedschap of kussens aan de achterzijde van het perceel.

Bijzonderheden:
- Royale vrijstaande villa gebouwd onder moderne architectuur;
- 6 (slaap)kamers;
- Extra kamer op begane grond voor (thuis)kantoor of speelkamer;
- Sfeervolle woonkamer met extreem veel licht en speelse hoogte;
- 2 badkamers op de eerste verdieping;
- Garage en kelder;
- Meerdere balkons en een dakterras;
- Woning beschikt over 12 zonnepanelen en een split-unit airco.
- Heerlijk brede en privacy biedende achtertuin.
Meer lezen
Minder lezen
Nienke van Gogh
Uw qualis-makelaar
Nienke van Gogh
AMB Makelaars
Grotestraat 208
5151 BR Drunen
0416-23 50 25
Contact met de makelaar
Brazilielaan 9, Drunen foto-1
Brazilielaan 9 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken