Bordeslaan 259, Den Bosch foto-1
Den Bosch

Bordeslaan 259

€ 940.000 k.k.
Verkocht
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-0
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-1
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-2
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-3
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-4
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-5
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-6
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-7
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-8
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-9
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-10
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-11
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-12
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-13
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-14
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-15
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-16
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-17
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-18
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-19
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-20
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-21
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-22
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-23
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-24
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-25
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-26
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-27
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-28
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-29
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-30
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-31
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-32
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-33
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-34
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-35
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-36
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-37
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-38
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-39
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-40
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-41
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-42
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-43
Verkocht
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-2
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-3
+44
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
186 m²
Inhoud
686 m³
Bordeslaan 259 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Dit appartement is een penthouse - type ‘Tallhouse’ - en bestaat uit twee woonlagen (maisonnette). Door de ligging op de zevende en achtste verdieping kan er vanuit het gehele appartement worden genoten van een adembenemend uitzicht over de langgerekte waterpartij en het weidse landschap. Het appartement is luxe en keurig afgewerkt en is qua uitvoering zeer hedendaags en geheel up to date. De woning biedt u zowel op de woon- als op de slaap-verdieping diverse dakterrassen en balkons, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de Armada's en het water.
Het appartement heeft in het souterrain de beschikking over een afgesloten wijnkelder, middels kanteldeur af te sluiten garage, twee parkeerplaatsen en een separate berging.

De vloeren in het gehele appartement (beide woonlagen) zijn uitgevoerd als zogenaamde ‘zwevende’ vloeren, daarbij
voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een groot formaat keramische tegel. De wanden overal gestukadoord, de (hoge) plafonds in glad pleisterwerk. De keukeninrichting uitgevoerd als open keuken met kook- en watereiland, composiet werkblad, veel kastruimte, laden en ingebouwde apparatuur. Het mooi ontworpen sanitair is luxe uitgevoerd.
Duurzame materiaaltoepassing van ramen, deuren en kozijnen. Veel aandacht is besteed aan een maximale isolatie van de woning in combinatie met milieuvriendelijke, energiebesparende centrale verwarming.

De woon-/leefruimte is riant en vanuit nagenoeg alle vertrekken zijn of grenzen er balkons of zonneterrassen aan.

Afhankelijk van de persoonlijke behoefte zijn de verschillende kamers/vertrekken op eenvoudige wijze als slaapkamer, werkkamer of anders te bestemmen. Op iedere woonlaag bevindt zich een badkamer.

In de eerste van de beide onderverdiepingen treffen we een grote privéberging aan en een wijnkast. In de tweede onderverdieping (de parkeergarage), zijn maar liefst twee parkeerplaatsen in eigendom.
Heel bijzonder is het dat grenzend aan een van deze beide parkeerplaatsen, een uitzonderlijk grote (afsluitbare) garagebox ligt en die eveneens in eigendom toebehoort aan dit penthouse. In deze garage is plaats voor (desgewenst) een derde auto, diverse fietsen en nog heel veel aan overige huisraad.


Indeling begane grond: entree/hal, brievenbussen en bellentableau. Lift en trappenhuis. Gemeenschappelijk tuin.

7e Verdieping
Overdekte gaanderij, entree, hal met meterkast, brede (ingebouwde) kastenwand. Grote living bestaande uit een open woonkeuken met complete en luxe inrichting, eetgedeelte en zithoek met ruime vide. Open trap, brede schuifpui naar balkon en openslaande deur naar zijbalkon. Slaap- of werkkamer.

8e Verdieping:
Open kamer annex zit-/werkruimte met vide en openslaande deur naar zijbalkon. Master bedroom bestaande uit slaapkamer en open badkamer compleet met dubbele ingebouwde garderobekasten, ligbad, douche, wastafels en toilet, groot dakterras. Logeerkamer met aangrenzend zonnebalkon/-terras. Schuifdeuren naar zowel toiletruimte
als naar een extra kast-/bergruimte.

Souterrain: in de eerste onderverdieping gelegen privéberging. Separate wijnopslag. In de tweede onderverdieping gelegen privé-parkeerplaatsen en garagebox/berging.

’s-Hertogenbosch - Paleiskwartier
Het Paleiskwartier is een succesvolle uitbreiding van de binnenstad van het Bourgondische ’s-Hertogenbosch en zowel nationaal als internationaal een aandachtstrekker. Zeker wat de Armada's betreft.
De Engelse architect Anthony McQuirk ontwierp dit wel zeer opvallende onderdeel van het Paleiskwartier in
's-Hertogenbosch: tien expressief vormgegeven appartementengebouwen op de oever van een centrale waterpartij. Hoewel de vorm van de gevels verwijst naar historische zeilschepen is de architectuur van de appartementen allesbehalve historiserend. Het project Armada bestaat uit vijf hoge Tallhouses en vijf lage en brede Longhouses.

De appartementen hebben allemaal een identieke (zuid-)oriëntatie op het water. De beeldbepalende rvs-gevels, die opbollen als zeilen in de wind, zijn op geraffineerde wijze samengesteld uit eenzijdig (verticaal) gekromde gevelsegmenten. Voor de vensteropeningen in het gevelvlak is gebruik gemaakt van de dakramen. De rvs-gevels lopen vloeiend door in het dakvlak. Op de daken gemonteerde 'spoilers' dienen als bevestigingsmogelijkheid voor PV-zonnepanelen. Een basis die door middel van zogenaamde bodemopslag, de appartementen op een innovatieve, natuurlijke en milieuvriendelijke manier voorziet van verwarming en warm water. Dankzij de gebolde zuidgevels, die sterk doen denken aan de zeilen van een schip, kan de zon diep in de appartementen binnendringen.

Deze moderne wijk ligt op korte afstand van het centrum. De overdekte passerelle van het station biedt feitelijk de verbinding tussen het historische centrum en deze moderne wijk, waar wonen, werken en ontspannen hand in hand gaan. U treft hier moderne appartementen, kantoren, scholen, restaurants en terrasjes, supermarkten en speciaalzaken, een hoge kwaliteit van openbare ruimte, comfort en privacy. Aan de andere zijde biedt de moderne Ponte Palazzo de verbinding tussen Paleiskwartier en binnenstad. Een grote ondergrondse parkeergarage completeert het geheel. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de rondweg en uitvalswegen naar de A2 en A59.

Het Paleiskwartier is meer dan alleen wonen. Het nieuwe stadsdeel ontvouwt zich tot een prachtig gedeelte van de binnenstad met een hoge kwaliteit van openbare ruimte, comfort, privacy, rustgevend groen en waterpartijen. De wijk bevat diverse winkels, een supermarkt, restaurants, cafés en terrassen. Daarnaast veel ruimte voor kantoren en voorzieningen zoals een bioscoop, hotel en congrescentrum. Het centraal station op een paar honderd meter afstand. De korte afstand naar het centrum van de oude binnenstad, leg je, als vanzelfsprekend, te voet af, net als naar de bioscoop, het filmhuis en het theater. Je loopt ook zo de aangrenzende, beschermde natuurgebieden (De Moerputten, De Gement en Het Bossche Broek) in.
Meer lezen
Minder lezen
Nienke van Gogh
Uw qualis-makelaar
Nienke van Gogh
AMB Makelaars
Onderwijsboulevard 500
5223 DN Den Bosch
073 711 37 00
Contact met de makelaar
Bordeslaan 259, Den Bosch foto-1
Bordeslaan 259 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken