Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Noord Stegeren 28

Verkocht
Perceeloppervlakte
1.865 m²
Woonoppervlakte
179 m²
Inhoud
460 m³
Noord Stegeren 28 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Sfeervolle woonboerderij op een prachtige plek
 
Gelegen in het mooie Reestdal, waar rust en ruimte nog vanzelfsprekend zijn, bevindt zich deze charmante boerderij-woning tegenover een natuurgebied en verder omgeven door weilanden, aan een verkeersluwe weg.
De nabije buren wonen op 100 meter afstand en de voorzieningen zoals winkels en scholen liggen op nog geen 3 km van de woning.

De woning is gebouwd in 1925 en in stijl verbouwd met behoud van authentiek ogende elementen, zoals de eikenhouten gebinten. Deze grondige renovatie heeft een zeer fraaie woning opgeleverd, die voldoet aan de hedendaagse normen. Bovendien zijn er op de begane grond ook een badkamer en 3 slaapkamers aanwezig, nu ingericht als respectievelijk hoofdslaapkamer, kantoor/studeerkamer en tv-kamer.

Een lang grindpad leidt naar de entree van de woning. In de royale hal met vide proeft men direct de sfeer van de gehele woning, dit geeft een uitnodigend gevoel van welkom.

Verrassend is de gezellige keuken met een nostalgisch karakter die je meeneemt naar "toen". Het Terrazzo aanrecht, het gasfornuis met schouw en de zware eikenhouten gebinten zorgen dat het plaatje klopt met de ambiance van de woning. Hier wordt duidelijk hoe de sfeer van toen met de geneugten van nu in elkaar overlopen. De antieke estriken vloer maakt dat beeld compleet. 
De naastgelegen woonkamer met schouw en open haard is voorzien van wandverwarming, ingewerkt in een leemlaag,een natuurproduct met een warme uitstraling. Dit wordt versterkt door de houten vloer. In beide ruimtes is het fijn vertoeven met wijds uitzicht over de tuin, de weilanden en het natuurgebied.

Vanuit de centrale hal met vide zijn alle vertrekken te bereiken. Ook hier liggen estriken op de vloer. Een massief houten trap met hekwerk leidt naar de 1e verdieping. Hier zijn nog 2 zeer ruime kamers en een overloop met balustrade aanwezig. Wat hier opvalt is de fraaie afwerking van de bergruimte achter de knieschotten met paneeldeuren.

Overige ruimten, zoals de bijkeuken, de vrijstaande schuur en de garage, bieden voldoende opruim mogelijkheden. 

De tuin is met veel zorg aangelegd, waarbij rekening is gehouden met de ligging van de terrassen, de moestuin en de zojuist beplante borders. Ook een waterbron is aanwezig voor de beregening. Zelfs het bemesten wordt met "eigen compost" gedaan.

De woning is smaakvol ingericht en wordt met zeer veel zorg bewoond en onderhouden en verkeert in uitstekende staat. Met de prachtige ligging en fraai aangelegde tuin is dit een uniek object.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Noord Stegeren 28 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken