Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Ruitenborghstraat 40

Verkocht
Perceeloppervlakte
530 m²
Woonoppervlakte
213 m²
Inhoud
657 m³
Ruitenborghstraat 40 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving


De Ruitenborhgstraat behoort tot een van de oudste straten van Dalfsen en heeft veelal vrijstaande woningen met een eigen uitstraling. De hoge bomen aan beide zijden van de straat geven een prachtig beeld met een vleugje nostalgie.

De vrijstaande woning met stenen schuur en carport is grondig verbouwd met behoud van authentieke delen zoals trapopgang, paneeldeuren en het ronde raam. De prettige warme sfeer in de woning voelt vertrouwd terwijl de strakke moderne keuken, plafonds en slaapkamers met laminaat het tegenovergestelde zouden vermoeden. Deze twee stijlen vloeien hier echter feilloos in elkaar over.

Op de begane grond treft men een gezellige woonkamer met houtkachel en schuifdeuren met glas in lood naar de royale woonkeuken. Van hieruit is middels een schuifpui de tuin en het terras te bereiken. Een doorgang naar de bijkeuken waar de wasmachine, droger en de CV-ketel geplaatst zijn geeft eveneens toegang tot de tuin.
Aan de andere kant van de centrale hal ligt een kamer over de gehele breedte van de woning. Dit is de voormalige ontvangstkamer van de pastorie thans in gebruik als speelkamer voor de kinderen. Een mogelijkheid tot het maken van een slaapkamer met eigen badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Op de 1e verdieping liggen 4 slaapkamers en een wel zeer royale badkamer, mede door de dakkapel. In de luxe badkamer met een rond bad, separate douche, twee aparte wastafels met meubel, een toilet, bidet en urinoir en tenslotte een sauna is het goed toeven. 
De slaapkamers hebben ieder een gevelraam, een daarvan heeft toegang tot het balkon.

Een 2e verdieping is momenteel in gebruik als ouder slaapkamer en aparte bergruimte. Deze etage is nog niet verbouwd.

De tuin ligt rondom de woning en is grotendeels betegeld. Als extra optie mag op het terras aan de zijgevel een serre geplaatst worden. De vergunning daarvoor is aanwezig.
De diepte van de noord-gerichte achtertuin geeft u de mogelijkheid dat u de gehele dag zowel voor de zon als schaduw kan kiezen.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Ruitenborghstraat 40 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken