Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Korte Kampen 10

Verkocht
Perceeloppervlakte
1,2 ha
Woonoppervlakte
152 m²
Inhoud
384 m³
Korte Kampen 10 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Deze volledig gerenoveerde woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Dalfsen. De ideale omgeving om landelijk te wonen en toch dichtbij het centrum van Nieuwleusen en Dalfsen. Ook Zwolle is binnen 20 minuten rijden met de auto te bereiken.

De oorspronkelijke boerderij is naar schatting gebouwd begin 1900 en daarna door meerdere bewoners grondig verbouwd. Daarbij is onder andere "de deel" bij het voorhuis getrokken, de voorgevel veranderd en de voordeur naar de zijgevel verplaatst.

De woning staat samen met diverse schuren, een garage, carport en een tuinkas op een perceel van ruim 12.000 m2. Verder is het perceel ingedeeld in een siertuin, groentetuin, bleekveldje en schapenweide.
Aan beide zijden van de woning ligt landbouwgrond. In het noordelijk deel is zelfs een klein bos met daarin, door bomen afgeschermd, een grote vijver en een klein strand.

De woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud en heeft op de begane grond maar liefst 4 kamers, waaronder de woonkamer en tevens een studeer-, slaap- en voorraadkamer. Ook de badkamer treft u hier aan.

De 1e verdieping heeft 2 slaapkamers welke zijn voorzien van dakkapellen en (inloop) kasten.

De garage biedt plaats aan maar liefst 3 auto's en is in 2006 nieuw gebouwd. Hij is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels vloerverwarming met eigen HR CV-ketel.
De garage heeft tevens een apart af te sluiten werkruimte met grote werkbank en ruimte voor opslag van gereedschappen.
De toegang geschiedt d.m.v. 3 Hörman sectionaal deuren, waarvan 2 voorzien van elektrische afstandsbediening. Achter de middelste deur bevindt zich een gereviseerde Koni 2000kg 2-kolomsautohefbrug, waarvan de fundatie in de vloer is opgenomen.

Door zijn zeer fraaie ligging omringd door eigen grond is dit object geschikt voor meerdere doeleinden naast het heerlijk "buiten" wonen.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Korte Kampen 10 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken