Willandstraat 72, Berghem foto-1
Berghem

Willandstraat 72

€ 895.000 k.k.
Verkocht
Willandstraat 72, Berghem foto-0
Willandstraat 72, Berghem foto-1
Willandstraat 72, Berghem foto-2
Willandstraat 72, Berghem foto-3
Willandstraat 72, Berghem foto-4
Willandstraat 72, Berghem foto-5
Willandstraat 72, Berghem foto-6
Willandstraat 72, Berghem foto-7
Willandstraat 72, Berghem foto-8
Willandstraat 72, Berghem foto-9
Willandstraat 72, Berghem foto-10
Willandstraat 72, Berghem foto-11
Willandstraat 72, Berghem foto-12
Willandstraat 72, Berghem foto-13
Willandstraat 72, Berghem foto-14
Willandstraat 72, Berghem foto-15
Willandstraat 72, Berghem foto-16
Willandstraat 72, Berghem foto-17
Willandstraat 72, Berghem foto-18
Willandstraat 72, Berghem foto-19
Willandstraat 72, Berghem foto-20
Willandstraat 72, Berghem foto-21
Willandstraat 72, Berghem foto-22
Willandstraat 72, Berghem foto-23
Willandstraat 72, Berghem foto-24
Willandstraat 72, Berghem foto-25
Willandstraat 72, Berghem foto-26
Willandstraat 72, Berghem foto-27
Willandstraat 72, Berghem foto-28
Willandstraat 72, Berghem foto-29
Willandstraat 72, Berghem foto-30
Willandstraat 72, Berghem foto-31
Willandstraat 72, Berghem foto-32
Willandstraat 72, Berghem foto-33
Willandstraat 72, Berghem foto-34
Willandstraat 72, Berghem foto-35
Willandstraat 72, Berghem foto-36
Willandstraat 72, Berghem foto-37
Willandstraat 72, Berghem foto-38
Willandstraat 72, Berghem foto-39
Willandstraat 72, Berghem foto-40
Willandstraat 72, Berghem foto-41
Willandstraat 72, Berghem foto-42
Willandstraat 72, Berghem foto-43
Willandstraat 72, Berghem foto-44
Willandstraat 72, Berghem foto-45
Willandstraat 72, Berghem foto-46
Willandstraat 72, Berghem foto-47
Willandstraat 72, Berghem foto-48
Willandstraat 72, Berghem foto-49
Willandstraat 72, Berghem foto-50
Willandstraat 72, Berghem foto-51
Willandstraat 72, Berghem foto-52
Willandstraat 72, Berghem foto-53
Willandstraat 72, Berghem foto-54
Willandstraat 72, Berghem foto-55
Willandstraat 72, Berghem foto-56
Willandstraat 72, Berghem foto-57
Willandstraat 72, Berghem foto-58
Willandstraat 72, Berghem foto-59
Willandstraat 72, Berghem foto-60
Verkocht
Willandstraat 72, Berghem foto-2
Willandstraat 72, Berghem foto-3
+61
Perceeloppervlakte
1.299 m²
Woonoppervlakte
266 m²
Inhoud
995 m³
Willandstraat 72 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Met pijn in het hart wordt er afscheid genomen van deze bijzondere woonplek. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw vormde dit toch het fijne en warme thuis van het gezin. Daarnaast maakte de uitgebreide woning de start van een eigen zaak mee. En hiermee is het huis ook meteen perfect voor een combinatie van wonen en werken.

Naast de openslaande deuren van de garage komt een aparte buitendeur uit in een afzonderlijke hal. Vervolgens kun je via ensuite-deuren naar een ruime extra kamer die ideaal is als kantoor. Eventueel is ook de naastgelegen inpandige garage in dit bedrijfsmatige plaatje te betrekken.

Op dit moment zijn de beide ruimtes helemaal betrokken bij het comfortabele gezinsleven. Iets waar de vrijstaande woning volop gelegenheid voor geeft. De living met grote ramen en erker vormt hierin het sfeervolle centrum. Verder kun je op de begane grond genieten in de aparte tuinkamer en het moderne woongemak van leefkeuken en praktische bijkeuken.

Dat woongenot gaat boven onverminderd verder in de riante masterbedroom, twee grote slaapkamers en twee badkamers. Ook hier kun je heel flexibel met de beschikbare ruimte omgaan. Zeker door de mogelijkheden op de royale overloop, waar je bijvoorbeeld een relaxhoek of werkplek kunt toevoegen.

De tuin maakt met zijn afmetingen, vrije ligging en privacy het aangename woonplaatje compleet. Waarbij de strategisch geplaatste veranda je niet alleen afschermt maar ook een heerlijk beschutte plek buiten biedt. Maar je kunt ook kiezen voor een plek in de zon of schaduw op de binnenplaats en het gazon achter.

De vrijstaande villa bevindt zich op een bijzondere plaats langs deze woonstraat in de moderne wijk Piekenhoef. Op loopafstand vind je de dichtstbijzijnde basisschool en ook de route naar het dorpscentrum met twee supermarkten is vlot. Verder heb je een directe en snelle route naar de opritten van zowel de A50 als de A59.

Pluspunten

+ Parkeren op zeer ruime oprit voor meerdere auto’s. Voormalige garage is in gebruik als eigen fitnessruimte maar kan gemakkelijk weer worden gebruikt als beschutte parkeerplek. De garage is toegankelijk via openslaande garagedeuren. Binnendeur komt uit in de woning en buitendeur in de achtertuin. De oprit is afgesloten met een elektrische dubbele sierhekwerkpoort.

+ Hal bij voordeur bevat meterkast, trap, trapkast en toegangsdeur van woonkamer. Plavuizenvloer in hal gaat verder in leefkeuken, aanbouw met extra kamer en garage.

+ Riante woonkamer heeft een zeer heldere uitstraling en fraaie zichtlijnen via grote vensters en erker met ramen tot op de vloer. In de zithoek aan de voorzijde is een open haard met schouw.

+ Het uitgebouwde deel van de living heeft een hoog puntdak en openslaande tuindeuren. De woonkamer heeft een whitewash eikenhouten vloer. In de uitbouw is een centraal gedeelte met plavuizen, die terugkomen in de aansluitende binnentuin.

+ Tuinkamer biedt een fijne zitplek met rijkelijke lichtinval en vrije uitkijk op de achtertuin. Openslaande tuindeuren komen uit in de binnentuin.

+ In leefkeuken staat onder twee grote ramen een keukenblok in hoekopstelling met natuurstenen werkblad, anderhalve spoelbak, keramische kookplaat, in schouw verwerkte afzuigkap, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

+ In bijkeuken is een meubel met onderkasten en werkblad geplaatst. Hierin is plaats voor wasmachine en droger. Buitendeur komt uit in tuin.

+ Hal bij aparte voordeur van aanbouw geeft toegang tot extra kamer en inpandige garage. Hier is een bergkast beschikbaar.

+ Ensuite-deuren naar multifunctionele extra kamer. Deze kan prima worden gebruikt als kantoor, hobbykamer of chillruimte. In een bergkast is de aparte HR-combiketel voor de aanbouw geïnstalleerd.

+ Tussenportaal bevat bergkast, toiletruimte met wandtoilet en fonteintje, buitendeur en tussendeur naar de keuken.

+ Tuin gaat rondom de woning. Naast de oprit is een voortuin met gazon. Aan de achterzijde is de tuin verdeeld in een betegelde binnentuin en achtertuin met gazon. Tussen beide gedeeltes bevindt zich een royale veranda waarin een gemetselde open haard is gemaakt. Achter in de tuin staat een houten tuinberging. De gehele tuin is omhaagd en aan de achterzijde zijn hoge leibomen geplaatst.

+ Riante hoofdslaapkamer heeft een lichte sfeer door grote ramen en tinten van wanden en plafond met spotverlichting. Er is een brede kastenwand beschikbaar.

+ Twee ruime slaapkamers op eerste verdieping hebben fijne lichtinval via dakkapellen en gevelvensters.

+ Ruime overloop biedt mogelijkheid voor het inrichten van een thuiswerkplek of zithoekje. Er is een grote bergkast met daarin de HR-combiketel voor het woonhuis.

+ Eerste badkamer is geheel betegeld en voorzien van een raam, spotverlichting, ligbad, douche met regendouche, designradiator, wandtoilet en badkamermeubel.

+ Tweede geheel betegelde badkamer heeft dakraam, spotverlichting, inloopdouche met regendouche, wandtoilet en badkamermeubel.

+ Luik met vlizotrap geeft toegang tot bergzolder.

Bijzonderheden

+ Oorspronkelijk bouwjaar 1994. In de afgelopen jaren fors uitgebouwd en gemoderniseerd.
+ Energielabel C.
+ Nefit Comfortline HR-combiketels.
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Willandstraat 72, Berghem foto-1
Willandstraat 72 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken