Dotterbloem 30, Berghem foto-1
Berghem

Dotterbloem 30

€ 985.000 k.k.
Verkocht
Dotterbloem 30, Berghem foto-0
Dotterbloem 30, Berghem foto-1
Dotterbloem 30, Berghem foto-2
Dotterbloem 30, Berghem foto-3
Dotterbloem 30, Berghem foto-4
Dotterbloem 30, Berghem foto-5
Dotterbloem 30, Berghem foto-6
Dotterbloem 30, Berghem foto-7
Dotterbloem 30, Berghem foto-8
Dotterbloem 30, Berghem foto-9
Dotterbloem 30, Berghem foto-10
Dotterbloem 30, Berghem foto-11
Dotterbloem 30, Berghem foto-12
Dotterbloem 30, Berghem foto-13
Dotterbloem 30, Berghem foto-14
Dotterbloem 30, Berghem foto-15
Dotterbloem 30, Berghem foto-16
Dotterbloem 30, Berghem foto-17
Dotterbloem 30, Berghem foto-18
Dotterbloem 30, Berghem foto-19
Dotterbloem 30, Berghem foto-20
Dotterbloem 30, Berghem foto-21
Dotterbloem 30, Berghem foto-22
Dotterbloem 30, Berghem foto-23
Dotterbloem 30, Berghem foto-24
Dotterbloem 30, Berghem foto-25
Dotterbloem 30, Berghem foto-26
Dotterbloem 30, Berghem foto-27
Dotterbloem 30, Berghem foto-28
Dotterbloem 30, Berghem foto-29
Dotterbloem 30, Berghem foto-30
Dotterbloem 30, Berghem foto-31
Dotterbloem 30, Berghem foto-32
Dotterbloem 30, Berghem foto-33
Dotterbloem 30, Berghem foto-34
Dotterbloem 30, Berghem foto-35
Dotterbloem 30, Berghem foto-36
Dotterbloem 30, Berghem foto-37
Dotterbloem 30, Berghem foto-38
Dotterbloem 30, Berghem foto-39
Dotterbloem 30, Berghem foto-40
Dotterbloem 30, Berghem foto-41
Dotterbloem 30, Berghem foto-42
Dotterbloem 30, Berghem foto-43
Dotterbloem 30, Berghem foto-44
Dotterbloem 30, Berghem foto-45
Dotterbloem 30, Berghem foto-46
Dotterbloem 30, Berghem foto-47
Dotterbloem 30, Berghem foto-48
Dotterbloem 30, Berghem foto-49
Dotterbloem 30, Berghem foto-50
Dotterbloem 30, Berghem foto-51
Verkocht
Dotterbloem 30, Berghem foto-2
Dotterbloem 30, Berghem foto-3
+52
Perceeloppervlakte
883 m²
Woonoppervlakte
321 m²
Inhoud
1.280 m³
Dotterbloem 30 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Het is eigenlijk onmogelijk om de meest opvallende kwaliteit van deze vrijstaande woning te kiezen. Zo moet de vrije en ruimtelijke locatie absoluut genoemd worden. Hoewel je in een moderne gezinswijk woont, kijk je namelijk direct uit op een uitgestrekt groengebied met waterpartij. Dat zorgt meteen al voor een heerlijk rustige en ongedwongen woonomgeving. Iets wat op een schitterende manier afstraalt op deze eigentijdse dorpsvilla.

Binnen in de riante woning komt dit ruimtelijke woongevoel helemaal terug. De verschillende leef- en gebruiksruimten op de begane grond, beide verdiepingen en in het souterrain zijn royaal uitgevoerd. Die royale afmetingen gaan overal hand in hand met een hoogstaande afwerking en sfeervol moderne inrichting. Wat trouwens steeds schitterend wordt belicht via grote ramen in een scala van vormen en uitvoeringen. In de living met luxe keuken zorgen vensters tot op de vloer bijvoorbeeld voor een zeer open en helder karakter. Waarbij je een panoramische uitkijk hebt naar drie zijden. Hierdoor kijk je onder andere onbelemmerd uit in de grote en zeer fraai aangelegde achtertuin. Hier heb je legio mogelijkheden om een plek in zon of schaduw te zoeken.

Met het zitje onder de grote overkapping als extra optie om voor beschutting en privacy te kiezen. Overigens gaat het hedendaagse en vooruitstrevende karakter niet alleen schuil in de opvallende bouwstijl, ruimte en stijlvolle afwerking. Ook onder de oppervlakte blijkt deze villa te voldoen aan de hoogste eisen van de tijd. Dit komt sterk naar voren in het energielabel A dat aan deze woning is toegekend. Kortom, dit is een prachtig voorbeeld van toekomstbestendig en modern vrijstaand wonen.

Kenmerken

+ Snelle en gemakkelijke routes naar het dorpscentrum van Berghem, het Osse stadshart en de opritten van de A50 en A59 richting Eindhoven, Nijmegen of ‘s-Hertogenbosch.

+ De dichtstbijzijnde basisschool met peuterspeelzaal is op loopafstand. In het centrum van Berghem zijn drie grote supermarkten en diverse speciaalzaken.

+ Parkeren op grote eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s en in de riante garage. De garage is aan de voorzijde afgesloten met een sectionaaldeur. Buitendeur komt uit in achtertuin.

+ Via overkapte voordeur binnenkomst in ruime hal. Hier bevinden zich de meterkast, toiletruimte en trappen naar zowel de slaapverdieping als het souterrain. De hal heeft een ruimtelijke uitstraling door vide en hoog plafond, het hoge venster boven de voordeur en het gebruik van frisse tinten. De toiletruimte is geheel betegeld en bevat een wandtoilet en fonteintje. De hal is uitgevoerd met een strakke gietvloer.

+ Royale woonkamer kent een zeer helder karakter, Via grote vensters waarvan verschillende tot op de vloer komt het daglicht rijkelijk binnen. Tevens zorgen de ramen voor mooie zichtlijnen en een ruimtelijke sfeer. Hieraan levert ook het hoge, schuin oplopende plafond een sterke bijdrage. De lichte uitstraling van het woongedeelte wordt versterkt door de frisse tinten van de spachtelputz wanden en schuurwerkplafonds.

+ Door de riante opzet is er in het woongedeelte een scala aan mogelijkheden voor het creëren van verschillende zithoeken. Een doorkijkhaard geeft daarbij een sfeervol accent tussen de verschillende gedeelten. In de living ligt een stijlvolle houten vloer.

+ De luxe ruime leefkeuken biedt een fraaie plaats voor de eettafel bij grote vensters en een brede ramenrij. Centraal in het kookgedeelte staat een groot kookeiland waarin spoelbak en kookplaat zijn verwerkt. In de vrijhangende koof is de afzuigkap geïntegreerd. Het uitgebreide keukenmeubel tegen de wand is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een combi-stoomoven, koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser. De keuken heeft dezelfde gietvloer als de hal.

+ In de bijkeuken zijn aansluitingen voor wasmachine, droger en ander witgoed. Er is een brede kastenwand geplaatst. Verder is hier een afgesloten technische ruimte met HR-combiketel, boiler en centraal stofzuigsysteem.

+ Grote achtertuin kent door de opzet en ligging veel zonplekken. Bij de woning biedt een overkapt terras met lichtstraat een beschutte plek met veel privacy. Dit sluit aan op een uitgestrekt gazon dat wordt omrand door brede fleurige groene borders en hagen. Stepping stones leiden over het gazon naar een tweede verhard terras achterin. Een poort tussen garage en woning zorgt voor een directe achterom via de oprit.

+ Drie slaapkamers op eerste verdieping hebben prima afmetingen en een fijne lichtinval door meerdere ramen. In de hoofdslaapkamer is een ruime inloopkast aanwezig. Op de gehele eerste verdieping ligt een gietvloer.

+ Moderne badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met twee ramen, ligbad, inloopdouche met regendouche en badkamermeubel met dubbele wastafel . Badkamer heeft spotverlichting en vloerverwarming.

+ Naast de badkamer is een separate toiletruimte met wandtoilet, fonteintje en vloerverwarming.

+ Vaste trap leidt naar de tweede verdieping met vierde en vijfde slaapkamer. Ook deze kamers hebben een gietvloer en prima lichtinval door grote gevelvensters. Met knieschotten is afgesloten bergruimte gemaakt.

+ Op de bovenverdieping is nog een afgesloten bergruimte beschikbaar.

+ Souterrain heeft een ruime zesde slaapkamer met ensuite-badkamer. Deze kamer kan gemakkelijk gebruikt worden als kantoor of hobbyruimte. Hoog geplaatste ramen zorgen hier voor een prettige lichtinval. Ook in deze kamer komt de gietvloer terug.

+ Ensuite-badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloopdouche, designradiator, vloerverwarming, wandtoilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

+ Aan de andere zijde van het souterrain bevindt zich een grote inloopkast.

Bijzonderheden

+ Energielabel A.

+ HR-combiketel en boiler.

+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.

+ Spachtelputz wanden en stucwerkplafonds

+ Alarminstallatie.

+ Centraal stofzuigersysteem.

Aanvaarding in nader overleg
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Dotterbloem 30, Berghem foto-1
Dotterbloem 30 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken