Boterbloem 30, Berghem foto-1
Berghem

Boterbloem 30

€ 1.050.000 k.k.
Verkocht
Boterbloem 30, Berghem foto-0
Boterbloem 30, Berghem foto-1
Boterbloem 30, Berghem foto-2
Boterbloem 30, Berghem foto-3
Boterbloem 30, Berghem foto-4
Boterbloem 30, Berghem foto-5
Boterbloem 30, Berghem foto-6
Boterbloem 30, Berghem foto-7
Boterbloem 30, Berghem foto-8
Boterbloem 30, Berghem foto-9
Boterbloem 30, Berghem foto-10
Boterbloem 30, Berghem foto-11
Boterbloem 30, Berghem foto-12
Boterbloem 30, Berghem foto-13
Boterbloem 30, Berghem foto-14
Boterbloem 30, Berghem foto-15
Boterbloem 30, Berghem foto-16
Boterbloem 30, Berghem foto-17
Boterbloem 30, Berghem foto-18
Boterbloem 30, Berghem foto-19
Boterbloem 30, Berghem foto-20
Boterbloem 30, Berghem foto-21
Boterbloem 30, Berghem foto-22
Boterbloem 30, Berghem foto-23
Boterbloem 30, Berghem foto-24
Boterbloem 30, Berghem foto-25
Boterbloem 30, Berghem foto-26
Boterbloem 30, Berghem foto-27
Boterbloem 30, Berghem foto-28
Boterbloem 30, Berghem foto-29
Boterbloem 30, Berghem foto-30
Boterbloem 30, Berghem foto-31
Boterbloem 30, Berghem foto-32
Boterbloem 30, Berghem foto-33
Boterbloem 30, Berghem foto-34
Boterbloem 30, Berghem foto-35
Boterbloem 30, Berghem foto-36
Boterbloem 30, Berghem foto-37
Boterbloem 30, Berghem foto-38
Boterbloem 30, Berghem foto-39
Boterbloem 30, Berghem foto-40
Boterbloem 30, Berghem foto-41
Boterbloem 30, Berghem foto-42
Boterbloem 30, Berghem foto-43
Boterbloem 30, Berghem foto-44
Boterbloem 30, Berghem foto-45
Boterbloem 30, Berghem foto-46
Boterbloem 30, Berghem foto-47
Boterbloem 30, Berghem foto-48
Boterbloem 30, Berghem foto-49
Boterbloem 30, Berghem foto-50
Boterbloem 30, Berghem foto-51
Boterbloem 30, Berghem foto-52
Boterbloem 30, Berghem foto-53
Boterbloem 30, Berghem foto-54
Boterbloem 30, Berghem foto-55
Boterbloem 30, Berghem foto-56
Boterbloem 30, Berghem foto-57
Boterbloem 30, Berghem foto-58
Boterbloem 30, Berghem foto-59
Boterbloem 30, Berghem foto-60
Boterbloem 30, Berghem foto-61
Boterbloem 30, Berghem foto-62
Boterbloem 30, Berghem foto-63
Verkocht
Boterbloem 30, Berghem foto-2
Boterbloem 30, Berghem foto-3
+64
Perceeloppervlakte
1.500 m²
Woonoppervlakte
233 m²
Inhoud
962 m³
Boterbloem 30 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Laat je eerst helemaal overbluffen door de schitterende locatie van deze vrijstaande woning. Je bent hier namelijk op de grens van dorp en buitengebied. Daarom kijk je aan het einde van deze doodlopende woonstraat ver uit over de uitgestrekte akkers en weiden. Het resulteert ook in veel privacy en vrijheid. Waarvan je in de riante tuin maximaal kunt genieten.

Als je vervolgens de woning binnengaat, komt meteen het uitgesproken wooncomfort naar voren. De representatieve hal met vide en sierlijke trap laat je kennismaken met het ruimtelijke en lichte karakter van de woning. Wat je direct bevestigd krijgt in de royale living en leefkeuken. Leefruimtes die met open doorgangen langs een stijlvolle doorzichthaard met elkaar verbonden zijn.

Zowel in het woongedeelte als de leefkeuken staat modern woongemak op een hoog peil. Zo zijn het centrale kookeiland en uitgebreide keukenblok voorzien van eigentijdse apparatuur. Bovendien vind je naast de keuken nog een extra kamer, die het inrichten van een kantoor of aparte hobbykamer wel heel gemakkelijk maakt.

Die multifunctionele mogelijkheden heb je zeker in de vijf grote slaapkamers op de eerste verdieping. Ook hier is flexibele ruimte in overvloed. Met naast het gebruik als fijne slaapkamers opties om voor een andere inrichting te kiezen. En het woongemak wordt hier compleet gemaakt met een ruime badkamer en bergzolder.

Zoals al aangestipt vormt de riante tuin een belangrijk pluspunt op de lijst met kwaliteiten. Door de uitgestrekte opzet aan de zijkant en achterzijde vind je hier op de terrassen en het gazon altijd wel een aangename zon- of schaduwplek. Waarbij je dus minimale last hebt van buren of omwonenden. De weidse blik richting de Achterste Heide en natuurgebied Herperduin overheerst.

Tegelijkertijd heb je wel vlotte verbindingen naar het dorpscentrum, het naastgelegen Oss en de opritten van zowel de A50 als de A59. In zeven minuten rijd je op een van de snelwegen richting Eindhoven, Nijmegen of ‘s-Hertogenbosch. Om vervolgens bij thuiskomst weer gemakkelijk te parkeren op de oprit of in de aanpandige garage.

Pluspunten

+ Parkeren op ruime eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s of in diepe inpandige garage. De garage is aan de voorzijde afgesloten met dubbele houten garagedeuren. Binnendeur naar hal en buitendeur naar achtertuin. Voordeur en garagedeuren bevinden zich onder gedeeltelijk overkapping voor garage.

+ In de garage is een uitstortgootsteen beschikbaar. Ook zijn hier de unit van de centrale stofzuiginstallatie en de waterontharder geïnstalleerd.

+ Representatieve hal met vide en fraaie trapopgang. In de hal zijn de meterkast en geheel betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje.

+ Laminaatvloer met natuursteen-look gaat vanuit hal verder over de gehele begane grond.

+ Ruimtelijke en tuingerichte L-vormige woonkamer heeft grote ramen aan drie zijden, waarvan verschillende tot op de vloer. Die zorgen voor een rijkelijke lichtinval en fraaie zichtlijnen. In de sfeervolle erker annex tuinkamer is er door de grote ramen tot op de vloer een panoramische uitkijk in eigen tuin en het natuurgebied Heperduin. Via een schuifpui is er een directe doorgang naar buiten. Tussen woonkamer en keuken is in een vrijstaande wand een stijlvolle doorzichtige elektrische waterdamp haard geïntegreerd.

+ In de royale leefkeuken (2019) staat centraal een groot kookeiland met geïntegreerde eettafel. Onder een raam bevindt zich een uitgebreid keukenblok. De luxe keuken is voorzien van een BORA-inductiekookplaat met werkbladafzuiging, combi-oven, heteluchtoven, koelkast, vriezer en vaatwasser.

+ Extra kamer biedt een mooie gelegenheid om een kantoor of hobbykamer te realiseren. Grote ramen zorgen ook hier voor een fijne lichtinval.

+ Grote tuin gaat rondom de woning is omhaagd en fraai groen ingericht. De zij- en achtertuin hebben een ligging op het zuiden en westen. Hierdoor en door de vrije ligging is er maximale zoninval om van te genieten. Dat kan met veel privacy en vrijheid door het ontbreken van directe buren aan drie zijden. In de tuin zijn twee fijne terrassen met daartussen uitgestrekt gazon.

+ Boven terras bij de woning is een frame met flexibele overkapping geplaatst. Bij het tweede terras bevindt zich een groot tuinhuis met sfeervolle veranda. Aan de zijkant van de woning staat houten berging. Hier is ook een hekwerkpoort voor een directe achterom vanaf de oprit.

+ Vijf slaapkamers op eerste verdieping hebben royale afmetingen en een prettige lichtinval door dakramen en gevelvensters. Meerdere slaapkamers hebben een balkondeur naar een Frans balkon. In een van de slaapkamers is een kastenwand aanwezig. Op de overloop en in de slaapkamers ligt een laminaatvloer.

+ Complete badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met twee dakramen, ligbad, douche met regendouche, wandtoilet, twee wastafels en vloerverwarming.

+ Rij van vier afzonderlijke bergkasten op de overloop biedt veel praktische bergruimte.

+ Aparte wasruimte biedt plaats aan wasmachine en droger. Ook is hier de HR-combiketel geïnstalleerd. Dakraam geeft licht en lucht.

+ Luik met vlizotrap in een van de slaapkamers geeft toegang tot de zeer ruime bergzolder. Daardoor zijn hier ook prima mogelijkheden voor toekomstig gebruik.

Bijzonderheden

+ Energielabel A.
+ Remeha HR-combiketel (2022).
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer), HR++-glas en dubbel glas.
+ Centrale stofzuiginstallatie.
+ Waterontharder.
+ Sproei-installatie en tuinverlichting in gehele tuin.
+ Buitenschilderwerk in 2020.
+ Gedeeltelijk rolluiken en zonnescreens.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Boterbloem 30, Berghem foto-1
Boterbloem 30 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken