Zomeroord 5, Beekbergen foto-1
Beekbergen

Zomeroord 5

€ 769.000 k.k.
Verkocht
Zomeroord 5, Beekbergen foto-0
Zomeroord 5, Beekbergen foto-1
Zomeroord 5, Beekbergen foto-2
Zomeroord 5, Beekbergen foto-3
Zomeroord 5, Beekbergen foto-4
Zomeroord 5, Beekbergen foto-5
Zomeroord 5, Beekbergen foto-6
Zomeroord 5, Beekbergen foto-7
Zomeroord 5, Beekbergen foto-8
Zomeroord 5, Beekbergen foto-9
Zomeroord 5, Beekbergen foto-10
Zomeroord 5, Beekbergen foto-11
Zomeroord 5, Beekbergen foto-12
Zomeroord 5, Beekbergen foto-13
Zomeroord 5, Beekbergen foto-14
Zomeroord 5, Beekbergen foto-15
Zomeroord 5, Beekbergen foto-16
Verkocht
Zomeroord 5, Beekbergen foto-2
Zomeroord 5, Beekbergen foto-3
+17
Perceeloppervlakte
3.900 m²
Woonoppervlakte
104 m²
Inhoud
450 m³
Zomeroord 5 is succesvol verkocht door Driessen Woningmakelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op een werkelijk unieke bosrijke locatie aan de rand van het dorp is deze vrijstaande bungalow met carport, tuinhuis, houthok en een riante tuin rondom gelegen. Het woonhuis is, door de aanwezigheid van alle voorzieningen op de begane grond, geschikt voor een uiteenlopende doelgroep. Het betreft een woonhuis met veel potentie dat qua onderhoud, modernisering en verduurzaming aandacht verdient. Het fraaie, vrije perceel is ook zeer aantrekkelijk als bouwkavel voor een royale, vrijstaande villa. Op het perceel van 3.900 m² is het volledig ontspannen door de rust die dit kavel oproept. Op loopafstand van het bos, midden in het bosgebied van Beekbergen Zuid, het groene hart van de Veluwe met haar uitgestrekte bossen, heidevelden en veel mogelijkheden voor wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterliefhebbers. Ondanks de vrije ligging is de dorpskern van Beekbergen op nog geen tien fietsminuten afstand gelegen. Beekbergen heeft de beschikking over alle dagelijkse (sociale) voorzieningen zoals winkels, sportvoorzieningen, een basisschool en medische zorg. Ook de verbinding met het openbaar vervoer is goed. Voor een groter winkelaanbod ligt op vijftien autominuten afstand Apeldoorn en op twintig autominuten Arnhem.

Indeling:
Hal/entree en garderobe. Doorloop naar de woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De woonkamer heeft een inbouwkast. Vanuit de woonkamer is een werkkamer toegankelijk. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok; in warm water werd voorzien door een elektrische huur boiler. Aangrenzend bevindt zich een derde slaapkamer (voormalige garage) met tevens een achteringang en een vaste kast. De andere twee slaapkamer zijn uitgerust met een vaste kast en een wastafel. Badkamer heeft een douche, toilet en een wastafel. De woning werd verwarmd door elektrische kachels; een gasaansluiting is er niet. Er is dus de mogelijkheid om te kiezen voor een duurzame verwarmingsinstallatie.

Info:
- Het platte dak is in 2012 gerenoveerd;
- Er is een glasvezelaansluiting aanwezig tot in de woning;
- Het woonhuis beschikt over energielabel G, geldig tot 31-12-2030.

Aanvaarding in overleg
Vraagprijs € 769.000,- k.k.
Meer lezen
Minder lezen
André Driessen
Uw qualis-makelaar
André Driessen
Driessen Woningmakelaars
Dorpstraat 84
7361 AX Beekbergen
055-843 12 49
Contact met de makelaar
Zomeroord 5, Beekbergen foto-1
Zomeroord 5 is succesvol verkocht door Driessen Woningmakelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken