Wiejerd 29, Beegden foto-1
Beegden

Wiejerd 29

€ 407.500 v.o.n.
Verkocht
Wiejerd 29, Beegden foto-0
Wiejerd 29, Beegden foto-1
Wiejerd 29, Beegden foto-2
Wiejerd 29, Beegden foto-3
Wiejerd 29, Beegden foto-4
Wiejerd 29, Beegden foto-5
Wiejerd 29, Beegden foto-6
Wiejerd 29, Beegden foto-7
Wiejerd 29, Beegden foto-8
Verkocht
Wiejerd 29, Beegden foto-2
Wiejerd 29, Beegden foto-3
+9
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
99 m²
Inhoud
323 m³
Wiejerd 29 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Hoevewonen. Comfortabel wonen in een waterrijk en groen gebied.

In Beegden, in het groene en waterrijke buitengebied van Midden-Limburg en aan de overkant van de Maas bij Roermond, verrijst Hoevewonen. Een stijlvolle residentie met in totaal 15 all-inclusive appartementen en diverse werk- en atelierruimten. Met volop ruimte, groen en water in de omgeving een weergaloze locatie.

Op-en-top luxe en comfort
Het gebouw is door Metz Architecten in de stijl van de Nieuwe Haagse School ontworpen. Alle 15 appartementen zijn ruim van opzet en hebben een royaal terras. Daarnaast is elke woning tot in perfectie afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Alle appartementen hebben een plus. Namelijk altijd een handige bijkeuken voor uw wasmachine en droger en extra voorraad- en bergruimte en een fijne kleedkamer bij uw slaapkamer. Dat zijn extra ruimten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw appartement met uw eigen handtekening af te werken. Hiervoor bieden wij u fraaie interieuropties voor uw keuken, bijkeuken, kleedkamer en badkamer. In het souterrain bevinden zich een gezamenlijke fietsenstalling, scootmobiel-oplaadplaatsen en de privébergingen. Deze zijn zowel van binnen als van buitenaf bereikbaar. Op het eigen terrein van Hoevewonen heeft u een gereserveerde eigen parkeerplek en is er plaats voor uw gasten. Dat alles is pure luxe.

All-inclusive wonen
Bij Hoevewonen staan wooncomfort, veiligheid en omkijken naar elkaar centraal. Zo zijn er fijne voorzieningen waar iedere bewoner gebruik van kan maken en medebewoners kan ontmoeten. Denk hierbij aan een gezamenlijke living met stijlvolle huiskamer en uitnodigende open keuken voor kookactiviteiten of een borrel, een fitnessruimte voor sport of revalidatie en een gastenstudio voor familie en vrienden om te overnachten na een gezellige avond. Maar naar wens kunt u ook opteren voor een uitgebreid pakket aan services op het gebied van gemak en zo nodig zorg en ondersteuning. Uw wooncomfort kunt u verder vergroten door het af te werken met fraaie interieuroplossingen die wij u aanbieden. Of door tevens te kiezen voor een eigen werk- of atelierruimte of extra bergruimte in het gebouw op uw eigen verdieping. Zo wordt Hoevewonen wel heel inclusief.

TYPE 99 (bouwnummers 13)

De zes Type 99 ruime driekamer-plus tussenappartementen hebben een woonoppervlak van circa 99 m2. Het terras is met circa 18 m2 royaal. Ook deze mooie appartementen zijn perfect afgewerkt en licht opgezet. Verhoogde plafonds en grote raampartijen zorgen voor een heerlijk vrij woongevoel. U beschikt over een ruime, lichte living met open keuken, een separate bijkeuken, een riante slaap- en kleedkamer met toegang tot het balkon, een tweede slaap- of werkkamer en een volledig uitgeruste badkamer met tweede toilet. Door het weglaten van een slaap- of werkkamer creëert u een ruime, loftachtige woning met extra leefhoeken. In het souterrain bevindt zich uw privéberging van circa 9 m2. Op het terrein heeft u een eigen parkeerplek.

De woning wordt standaard opgeleverd met een luxe keuken, sanitair en maatwerk inbouwkasten op de slaapkamer, hal en bijkeuken. Wijzigingen in de maatwerk is nog mogelijk. Echter bij interesse dient dit snel bekend gemaakt te worden, omdat de bouw al gestart is.

Staetes Wonen
Een innovatieve woonformule in Nederland. Bij het ontwerp van de residentie en appartementen is goed nagedacht over uw leefstijl en persoonlijke wensen. Zelfstandig wonen, maar met oog voor elkaar. U kunt indien u dat wenst worden bijgestaan bij uw verhuizing. Ook kunt u een serviceabonnement voor wonen en gemak, naar keuze uit te breiden met zorg en ondersteuning, afsluiten. De maandpremie is tientjeswerk. Voor u gemaakte kosten worden transparant aan u doorbelast. Staetes Wonen is zorgeloos en betaalbaar wonen en genieten in een luxe en comfortabele omgeving.

Werk- en atelierruimten (bouwnummers: 17 t/m 26)
Op de eerste en tweede verdieping van Hoevewonen bevinden zich tien werk- en atelierruimten met vloeroppervlakken variërend van circa 7 m2 tot 18 m2. Ideaal als bijvoorbeeld kantoorruimte, behandelkamer, atelier of als geconditioneerde ruimte voor de opslag van kunst. Of gewoon als extra bergruimte, vlakbij uw appartement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stan Jacobs.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Wiejerd 29, Beegden foto-1
Wiejerd 29 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken