Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Faas Eliaslaan 9 a

Verkocht
Perceeloppervlakte
895 m²
Woonoppervlakte
273 m²
Inhoud
1.053 m³
Faas Eliaslaan 9 a is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes van de Faas Eliaslaan, nabij buitenplaats Schoonoord: zeer royale, karakteristieke helft van dubbele 30-er jaren villa met 895 m² eigen grond, carport, schuur, houten tuinhuis, oprit voor meerdere auto’s en een heerlijk vrije voor- en achtertuin met goede bezonning. De woning dient gemoderniseerd te worden en is nog rijk voorzien van de stijlkenmerken van deze gewilde bouwperiode. De woning is gunstig gelegen op loop-/fietsafstand van de gezellige winkelpromenade, dorpsplein de Brink met sfeervolle terrasjes, scholen, overige centrumvoorzieningen en het NS-station. Deze in beleving vrijstaande villa behoort zonder twijfel tot een van de meeste royale half-vrijstaande villa’s van Baarn. Ook bij uitstek geschikt om wonen en werken te combineren. Optimale geluidsisolatie dankzij woning-scheidende spouwmuur. Wij nodigen u graag uit om te ervaren dat deze villa meer ruimte en privacy biedt dan de meeste vrijstaande villa’s in dit prijssegment!

I N D E L I N G
Indeling: entree, ruime hal met garderobe en fraai trappenhuis v.v. glas-in-loodramen, stahoge provisiekelder v.v. koekoek, m.k., toilet met fontein, zeer royale kamer en suite v.v. originele suitedeuren en suitekasten met grote woonkamer v.v. marmeren schouw en parketvloer en eetkamer overlopend in lichte serre v.v. openslaande deuren naar terras, werk-/televisiekamer/bibliotheek, zeer ruime woonkeuken v.v. authentieke servieskast, schouw en bedieningstableau, ruime bijkeuken met buitendeur.

Stijlvolle bordestrap naar 1e verdieping met ruime overloop, 3 royale slaapkamers waarvan 1 met erker en 1 met openslaande deuren naar balkon, ruime badkamer v.v. ligbad, douche, toilet, wastafel en deur naar balkon.

Vaste trap naar zolderverdieping met ruime overloop, 4e, 5e en 6e slaapkamer, elk v.v. dakkapel, kleine kamer, bergruimte en vliering.

K E N M E R K E N
- 274 m² woonoppervlak conform meetrapport
- 1.053 m³ inhoud woning conform meetrapport
- 895 m² eigen grond
- slaapkamers v.v. vaste kasten
- optimale rust en privacy dankzij diepe voor- en achtertuin
- rijk voorzien van 30-er jaren stijlkenmerken
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Faas Eliaslaan 9 a is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken