Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Vossiusstraat 66

€ 2.950.000 k.k.
Verkocht
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-0
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-1
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-2
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-3
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-4
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-5
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-6
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-7
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-8
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-9
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-10
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-11
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-12
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-13
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-14
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-15
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-16
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-17
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-18
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-19
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-20
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-21
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-22
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-23
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-24
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-25
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-26
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-27
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-28
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-29
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-30
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-31
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-32
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-33
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-34
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-35
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-36
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-37
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-38
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-39
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-40
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-41
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-42
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-43
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-44
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-45
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-46
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-47
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-48
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-49
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-50
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-51
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-52
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-53
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-54
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-55
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-56
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-57
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-58
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-59
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-60
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-61
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-62
Verkocht
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-2
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-3
+63
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
283 m²
Inhoud
1.226 m³
Vossiusstraat 66 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

***ENGLISH TRANSLATION BELOW***

In het bijzondere, monumentale complex “Parkzicht”, met prachtig vrij uitzicht over het Vondelpark, ligt dit charmante penthouse van maar liefst 283 m2 op eigen grond, met een balkon op het zuiden, een dakterras, een lift én 2 parkeerplaatsen.

Het appartement is gelegen op de vierde, vijfde en zesde verdieping van dit in 1998 geheel gerenoveerde appartementencomplex. Zowel de grootte als de locatie zijn uniek; op het rustige (doodlopende) gedeelte van de Vossiusstraat in Amsterdam Zuid, grenzend aan het Vondelpark en op loopafstand van de P.C. Hooftstraat, het Museumplein, met het Rijks, Van Gogh als wel Stedelijk museum en het Concertgebouw. Tevens beschikt het Museum Kwartier over een divers en stijlvol aanbod van diverse restaurants en winkels. Het gebouw beschikt over een lift, een ondergrondse parkeergarage en privé bergingen in de onderbouw. De lift brengt u direct naar de vierde alsook naar de vijfde verdieping.

De indeling van het appartement is gemakkelijk aan te passen waardoor er 4 slaapkamers en 3 badkamers kunnen worden gecreëerd. We hebben mogelijke alternatieve plattegronden van de vierde en vijfde verdieping toegevoegd als voorbeeld van een mogelijke nieuwe indeling.

Indeling
Mooie centrale entree. Met de lift of trap bereikt u de entree van het appartement op de vierde etage.

Het appartement is verdeeld over 3 verdiepingen en kent de volgende indeling:

Vierde verdieping
In de hal bevindt zich de garderobe, grote voorraadkast met aansluiting voor wasmachine en droger en een separaat toilet. Aan de voorzijde ligt de prachtige grote woonkeuken met uniek zicht over het Vondelpark. De woonkeuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien en heeft een heerlijk gashaard. De keuken heeft aan de parkzijde een groot raam en tevens 2 unieke ronde ramen. Boven het eetgedeelte heeft het plafond een nokhoogte van 5.54 meter waardoor het prachtige balken plafond en een speelse vide in het zicht zijn. In het dak zit veel glas waardoor er een mooie lichtinval is. De prachtige dubbele deuren geven toegang tot de hal en de zeer ruime zitkamer met ingebouwde kasten en openslaande deuren naar het zonnige balkon. Door de vele ramen rondom is er veel licht in de living.

Vijfde verdieping
Middels een luie brede trap bereik je de vijfde verdieping. De heerlijk ruime overloop geeft toegang tot alle vertrekken. Twee badkamers aan weerszijden van de overloop voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet en een kleedkamer. De kamer aan de voorzijde is een open entresol met heel veel licht. Nu in gebruik als studeerkamer, maar gemakkelijk om te zetten naar 2de slaapkamer. Aan de achterzijde de zeer grote master bedroom met een prachtig hoog plafond en tevens ramen rondom. De lift vanuit de centrale hal gaat ook direct naar deze verdieping.

Zesde verdieping
Via de trap op de overloop is het dakterras te bereiken. Het dakterras ligt aan weerszijden van het puntdak en heeft veel privacy en een spectaculair uitzicht over Amsterdam Zuid en het Vondelpark.

Ligging en bereikbaarheid
Dit unieke penthouse ligt in een rustige straat in Oud-Zuid. Deze prachtige plek heeft het Vondelpark als voortuin voor sport en ontspanning en ligt in de directe omgeving van het culturele hart. Het Concertgebouw, het Museumplein, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum liggen op loopafstand. De bekende winkelstraten - de Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat - liggen op een steenworp afstand. Kleine boutiques, terrasjes, restaurants, lunchrooms en buurtwinkels zijn overal in de buurt te vinden. Restaurant George W.P.A. aan de Willemsparkweg, The Seafood Bar en het Conservatorium Hotel aan de van Baerlestraat en Ron's Gastrobar aan de Amstelveenseweg. Maar ook is het gezellige Centrum en de creatieve Pijp binnen 7 minuten te bereiken. Kortom een rustige plek met veel mogelijkheden.

Tal van goede basis en middelbare scholen alsmede de British School liggen op fietsafstand. Trams en bussen op loopafstand, goede verbinding naar station Amsterdam Zuid/WTC of Amsterdam Centraal. De Ringweg A10 is gemakkelijk te bereiken en Schiphol Airport ligt op 10 minuten rijden.

Berging en Parkeren
In de onderbouw bevinden zich de berging en de 2 parkeerplaatsen behorende bij het appartement.

Bijzonderheden
- Zeer goed onderhouden appartementencomplex, gelegen op eigen grond
- Gemeentelijk monument
- Lift die vanuit de centrale hal zowel de 4de alsook de 5de etage kan bereiken
- Conform NEN 2580 gemeten 283,10m2 woonruimte en 34,70m2 gebouwgebonden buitenruimte
- 2 parkeerplaatsen in de onderbouw
- Grote berging 10,70 m2 in de onderbouw
- Uniek hoog plafond van 5.54 mtr in en gashaard in de leefkeuken
- Balkon op het zuiden direct aan de woonkamer
- Dakterras met spectaculair uitzicht op het Vondelpark
- Dubbele glas
- Geheel geïsoleerd
- De servicekosten bedragen thans € 679,- per maand voor het appartement en € 120,- per maand per parkeerplaats
- De indeling van het appartement is gemakkelijk aan te passen naar 4 slaapkamers en 3 badkamers. Alternatieve plattegronden zijn toegevoegd.

Oplevering
Oplevering in overleg** ENGLISH TEXT **

In the special, monumental complex "Parkzicht", with beautiful unobstructed views over the Vondelpark, this charming penthouse of no less than 283 m2 is located on private land, with a south-facing balcony, a roof terrace, an elevator that brings you to the 4th and 5th floor and 2 parking spaces.

The apartment is located on the fourth, fifth and sixth floor of this apartment complex, which was completely been renovated in 1998. Both the size and the location are unique; on the quiet (dead end) part of the Vossiusstraat in Amsterdam South, adjacent to the Vondelpark and within walking distance of the P.C. Hooftstraat, the Museumplein, with the Rijksmuseum, Van Gogh as well as the Stedelijk museum and the Concertgebouw. The Museum Quarter also has a diverse and stylish range of various restaurants and shops. The building has an elevator, an underground parking garage and private storage rooms in the basement. The elevator brings you directly to the fourth or fith floor.

The layout of the apartment can easily be adjusted, creating 4 bedrooms and 3 bathrooms. We have added possible alternate floor plans of the fourth and fifth floor as an example of a possible new layout.


Layout
Beautiful central entrance. The elevator or stairs give access to the entrance of the apartment on the fourth floor with access to the charming hall.

The apartment is spread over 3 floors and has the following layout:

Fourth floor
In the hallway the wardrobe, large pantry with connection for washing machine and separate toilet are situated. At the front one will find the beautiful large kitchen with a unique view over the Vondelpark. The kitchen with cooking island is fully equipped and has a lovely gas fireplace. The kitchen has a large window on the park side and 2 unique round windows. Above the dining area, the ceiling has a ridge height of 5.54 meters and therefore a beautiful beamed ceiling and a playful loft can be seen. There is a lot of glass in the roof which provide a lot of natural light. The double doors give access to the very spacious living room with built-in wardrobes and patio doors to the very sunny balcony. Also here the many windows provide lots of natural light.

Fifth floor
One reaches the fifth floor via a lazy wide staircase. The wonderfully spacious landing gives access to all rooms. Two bathrooms on either side of the landing with shower, double sink and toilet and a dressing room. The room at the front is an open mezzanine with lots of light. Now in use as a study, but can easily be converted into a 2nd bedroom. At the rear the very large master bedroom with a beautiful high ceiling and lots of windows.

Sixth floor
The roof terrace can be reached via the internal stairs on the landing. The roof terrace is located on both sides of the gabled roof and has a spectacular view over Amsterdam South and the Vondelpark.

Location and accessibility
This unique penthouse is located in a quiet street in Oud-Zuid. This beautiful place has the Vondelpark as its front garden for sports and relaxation and is located in the immediate vicinity of the cultural heart. The Concertgebouw, the Museumplein, the Rijksmuseum and the Van Gogh Museum are within walking distance. The well-known shopping streets - the Van Baerlestraat and the P.C. Hooftstraat - are a stone's throw away. Small boutiques, terraces, restaurants, lunchrooms and local shops can be found everywhere in the area. Restaurant George W.P.A. at Willemsparkweg, The Seafood Bar and the Conservatorium Hotel at van Baerlestraat and Ron's Gastrobar at Amstelveenseweg. But also the cozy City Center and the creative Pijp can be reached within 7 minutes. In short, a quiet place with many possibilities.

Numerous good primary and secondary schools as well as the British School are within cycling distance.

Trams and buses within walking distance, good connection to Amsterdam Zuid / WTC or Amsterdam Central station. The A10 ring road is easy to reach and Schiphol Airport is a 10-minute drive away.

Storage and Parking
In the basement the storage room and the 2 parking spaces belonging to the apartment are situated.

Particularities
- Very well maintained apartment complex, located on private land
- Municipal monument
- Elevator that can reach both the 4th and the 5th floor from the central hallway
- Measured in accordance with NEN 2580 283.10 m2 living space and 34.70 m2 building-related outdoor space
- 2 parking spaces in the basement
- Large storage room 10.70 m2 in the basement
- Unique high ceiling of 5.54 meters in and gas fireplace in the kitchen
- South-facing balcony directly accessible from the living room
- Roof terrace with spectacular view of the Vondelpark
- Double glazing
- Completely insulated
- The service costs are currently € 679 per month for the apartment and € 120 per month per parking space
- The layout of the apartment is easy to adapt to 4 bedrooms and 3 bathrooms. Alternative floor plans have been added.


Delivery
Delivery in consultation
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Vossiusstraat 66, Amsterdam foto-1
Vossiusstraat 66 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken